Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Magisk
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Tegnap végre volt időm és játszottam 4 meccset. A következő dolgokat szűrtem le:
- Aki azt állítja, hogy csak grafikai tuningot kapott az még tuti nem próbálta
- rohadtúl kijöttem a gyakorlatból 2-szer buktam nálam rosszabb játékostól.A termelési réssz nem igazán változott, csak mintha lassabban jönne a gáz, mint az 1-ben. 6 gázmezőből termeltem, meg 2 bázisnál szedtem az ásványt, így volt kb 3000 kristályom, de a gáz mindig elfogyott. A pénzköltést még optimalizálnom kell.
Van a terrannnak valamilyen egysége, ami földi, de hatékony a légiek ellen? BC-vel jöttek ellenem, de nem tudtam elég gyorsan gyártani a azt az átváltozós repülőt, most nem jut eszembe a neve, sajnos szép lassan leszedte a starportjaimat, aztán már semmit se tudtam ellene tenni. Marinokkal próbálkoztam, de csak vakargatták a BC alját, majd látványosan tűzgömbbé változtak.

Ma este lesz 4 szabad órám, amit a starcraftnak szentelek, majd még jelentkezem.
-
Djuree
félisten
válasz
silverlightx
üzenetére
már 2008 karácsonyára is volt igérve

-
Viktor77
titán
Na, megvan a megjelenés dátuma: [link]
-
-
Thome
veterán
Djuree: Talán...

sh4d0w:
Láttam valahol, hogy egy Phenom x4-et tépáztak meg, minidg csak egy magot oldottak fel, és ott láttam, hogy 2 maggal vígan gyorsul 30-40%-ot az 1 maghoz képest.
De találtam egy másik linket:
LINK
Ebben az esetben az AMD Athlon 64 4000+ tól a 64 x2 5000+ éppen 80%-al gyorsabb átlagban, minimum fps-ben pedig 100% a gyorsulás. Rajtad ál innentől kezdve, hogy mit teszel.
-
Ptech
addikt
Én notin játszom (E8400@2.26Ghz, 4GB RAM, 9600M GT)
A felbontást ugyan levettem 1440x900-ra, de a shaderek kivételével minden high-on van, és szépen fut.
A fizikát bírom nagyon, amikor felbobban pl egy hajó, és szétesnek a darabjai. Tegnap meg olyat láttam, hogy egy Seeker Missile kifigyott a kakaóból, leesett a földre, ott gurult még egy kicsit, és egy szakadékba zuhant bele.
-
-
-
Iginotus
addikt
Mégegyszer beírom én is mert látom lecsúsztam pár kulcsról

Szóval ha van egy fölös nekem még nincs, jöhet
-
Thome
veterán
Egy Intel gma x3100-on elfut játszható sebességgel. Logika (Egy nettopon, intel gma950-el párosítva fut 20-25 képkockát lebutítva, egy x3100-on 30-40-et fut, kb). Magyarán minden szaron elfut.
Nálam Egy kb 6600Gt szintjén elfut 1280x800-ban Ultrán (Kivéve a shader, az low, mert az megeszi) 40-70 képkockával.
De ha a shader medium, akkor minden más mediumra tolva, simán elfut 30-40fps-el.Különbség a low shader, és a medium+high+ultra között:
low: nincs csillogás, nincs árnyék, csak körfolt.
medium, high, ultra: csillogás, megjelenik a rendes árnyék.Ezzel azt is ellehet érni, hogy kinek mi kell. lowon legalább idézi a régi starcraftot, ugyanis az inkább darkosabb volt, mint ez.

-
Peat;)
veterán
Valaki játszik vele elavult gépen? Mennyire skálázható a dolog, mi az a minimum vga kb amin már eldöcög?
-
sith7
félisten
Dehogynem, egészséges önbizalom nélkül nem megy semmi...

Amúgy lejátszottam az első SC2 - es meccsemet, ezt a besoroló, practice - t, amiből 5 kell, szóval lenyomtam az elsőt, a srác köszönt, és mondta, neki ez az első , mondtam nekem is, mondta ne legyek túl kemény ...

Ezt mondjuk nem tudom hogy értette ... egyezzünk ki döntetlenben ?

Vagy csak 2 hydra - val támadjak ?Na mindegy, nyertem, ha lehet még nálam is kezdőbb volt szegény ...
3 queen - nel, meg 6 zerling - gel droppolt, a bázisán meg nem volt semmi ...

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
2vs2-ben én is copperben vagyok.
-
Konflikt
addikt
en tegnap kaptam betakulcsot az egyik haveromtol, de meg csak egyszer volt idom jatszani

btw, innen a ph-rol kb hanyan vagyunk betaval?
-
Wolverine
félisten
Még egyszer... Ez a SC2-ben nem így fog működni. A győzelem/vereség statisztikád alapján veled azonos erősségű játékosokkal fogsz egy ligába kerülni, ahonnan akkor juthatsz feljebb, ha gyorsabban fejlődsz, mint a többiek. A ligák régióra lesznek korlátozva, vagyis az európai játékosokkal játszhatsz majd (bár tervezik, hogy egybenyitják majd később a régiókat).
-
-
Djuree
félisten
ez hogy jön ide

sith7: jóvan na, akkor legyen top20
persze csak magyarok között, a koreaiakat nem lehet utolérni. volt szerencsém látni néhányukat élőben SC-zni régi WCG-ken, amikor még lan-os móka volt, nem a mostani netes, hát beszarás ahogy tolják. nem hallod a saját hangod úgy nyomják a hotkeyeket egymásután meg az egeret, fura hogy vagy 3-4x odakattintanak ahova menni szeretnének, elég lenne csak 1x, nem értem ezt miért csinálják 
meg egyszerre tudnak 3-4 fronton játszani majdhogynem egyszerre, nekem jó ha 2 fronton megy
-
resef
csendes tag
Sziasztok!
Igy, hogy most kozeleg a vizsgaidoszak, nagyon jó lenne , ha el tudnam játszani az idot SC2-vel
Ha valaki megszánna egy activalasi koddal, NAGYON orulnék.(rodosto@freemail.hu)
-Hey, you do you like fish sticks?
-yes, i do.
-do you like to put it in you mouth?
-yes, of course.
-what are you? a gayfish?
MUHAHAHA -
Thome
veterán
Ennyi sok-sok kulcs van itt mindenkinek? Akkor én is hadd jelezzem már igényemet.
De én adok cserébe kp-t is, ha személyesen is tudunk találkozni az illetővel. Ha nem, akkor egy steam accountot adok UT3-al. -
Begi
senior tag
Bár nem szokásom kéregetni, de annyi videót, replayt néztem már meg az SC2-ről hogy muszáj
. Ha esetleg van valakinek egy fölös kulcsa és megdobna vele, akkor annak nagyon örülnék.
. -
HUNPHshadow.lacu - silver liga középmezőny, protossal.
-
Djuree
félisten
válasz
olbaidhun
üzenetére
azt ki lehet választani kivel akarsz játszani ellenfélként? vagy itt is véletlenszerű sorsolás van? mert akkor nem lesz nehéz jó statot csinálni, meg lehet beszélni ki győz
habár ez nem túl jó, de így legalább lehet együtt játszani...valami 2v2-ben szivesen bennelennék, egy pro terran társ kell majd nekem (aki jól tud tank-okkal bánni leginkább védekezésben, támadást rám lehet bízni
), én prot vagyok. akár az első 10 helyig is mehetünk majd...de bétázni nem fogok, csak majd ha kijön a full.... -
olbaidhun
őstag
Protoss játákosoknak javaslom a best replay-s menüt, az utóbbi játékaim fentvannak. Ha valaki megosztaná a tapasztalatait bármely fajjal, az ne habozzon, töltse fel valahová!
és jöhetnek az új játékosok ID azonosítói is, hogy minden napra jusson magyar társ/ellenség! 
-
sith7
félisten
Telepítéskor Nektek is sokáig patch - elt ?

-
-
Djuree
félisten
na majd én is bepróbálkozok ha ennyire könnyű nyerni, itt mindenkinek csak győzelmei vannak

12 év SC után lehet tudok valamit én is
sztem prot-tal már pro vagyok, terrannal mid, zerggel meg nagyon low
-
-
Djuree
félisten
válasz
Dictator^
üzenetére
persze hogy kell a kulcs, anélkül bnet-re fel sem engednek, játékot indítani pedig csak onnan lehet...habár biztos lesz majd lan hack...
hát igen, a prot az a legjobb, én is prot vagyok, elég durván tolom, dark templarok megállíthatatlanok egy kis támogatással....haver meg terran, a kettő együtt elég gyilkos kombináció
na majd kipróbáljuk magunkat emberek ellen is. ha jól be tudunk védekezni nyert ügyünk van 
-
Dictator^
veterán
Mármint a Retail verzióban, a gépek elleni fighthoz is kell majd a Kulcs?
Poén....
Amugy igen, én tegnap kezdtem el , ekkor jött kulcs.. eddig 1 nyereség, 2 veszteségem van.
Sajnos az első vereségben, azthittem , hogy gyors rush elég lesz, de mire leírtam, a zerg csinált pár mutalisket, a protoss meg odajött pár zealottal és szétkentek.
-
Djuree
félisten
válasz
Dictator^
üzenetére
fogok, de csak gép ellen, ahogy írtam is

így meg kell a kulcs, mivel nem lesz lan
ilyenkor meg már amúgy sincs sok értelme elkezdeni multizni emberek ellen, mivel már mindenki begyakorolta, ismeri az egységeket, úgyhogy marha nagy hátrányom lenne, úgyis csak vesztenék
-
Djuree
félisten
hát ilyen valós idejű rts-ekben én béna vagyok ember ellen, gép ellen viszont nagyon jól nyomom. haverral ketten 6 gépet lenyomunk (úgy hogy a gépek együtt vannak). nekem az a taktikám hogy építek egy nagy sereget és végigverem a pályát. ez emberek ellen nem nyerő, ott állandóan támadni kell, én meg szeretek pepecselni a gazdasággal, nyugodtan sereget építeni, hasonlók. amiben engem nem lehet megverni multiban az a heroes, de az körökre osztott, az más...
multiban én csak fps-t nyomok emberek ellen, abban vagyok jó
ebben az SC2-ben is igazán a történet érdekel, mit hoztak ki belőle, én a könyveket is olvastam...
végülis én is a multi miatt veszem ha azt vesszük, de csak ai ellen tolom majd haverokkal.... -
nkAAA
aktív tag
Nem érdekel a multi? Pedig szerintem pont az a legjobb része, ahogy a WC3-ban is. Jó okés, egyszer végigtolod a kampányt, de utána pont a multi az ami leköt akár évekre is. Persze SC2 esetében még én se tudom milyen ez, viszont bízok benne hogy lassan lesz alkalmam kipróbálni ^^
-
Djuree
félisten
bakker de nyomnám már én is a gémet
de a multi hidegen hagy, max. ai ellen tolnám egy másik emberrel összefogva. engem a singli érdekel igazán....már kulcsom is lehetne, de nem kértem, nem érdekel a multi...
ha megjelenik viszont megveszem egyből a collectorosat... -
Ghoosty
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hogy egy klasszikust idézzek: "Kiroá"
Még nem sikerült azóta szereznem, úgyhogy nagyon köszönöm!
Vasárnap estig nem vagyok otthon, de aztán megy a telepítés. -
bpx
őstag
nekem is van kettő, pont ezért kérdeztem valamelyik nap, hogy jöhet-e több egy levélben, mert nem voltam benne biztos (aztán utána már láttam, hogy mások is kettőt kaptak)
majdnem írta róla logout bejegyzést is, aztán gondoltam felesleges ezt reklámozni, majd beírom ide
aztán végül tegnap mikor hazaértem, valamiért elment a netem, egészen ma reggeligtehát a lényeg: nekem is van 2 felesleges kulcsom, lehet jelentkezni
ha már Ptech kihirdette, hogy kinek adja, azután fogom én is (elkerülendő azt, hogy véletlenül olyannak küldjem, aki már kapott
) -
Köszönet Winner_hun és Ptech kollégáknak a felajánlásokért.
-
sith7
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönjük a lehetőséget.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Eh, elkerülte a figyelmemet az öcsédet illető rész, sorry.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem kettőt említettél véletlenül...?

-
Winner_hun
félisten
No a kulcs tulajdonosan Ghoosty, HA eddig nem szerzett kulcsot. Erről egy visszajelzést kérnék tőle. A másik kulcsot öcsémnek adtam, mert anno ő adott nekem kulcsot és az egyik haverját hívta most meg.
Szoros küzdelem volt.. úgy sorsoltam hogy a jelentkezőknek megnéztem a hozzászólás idejénél a másodpercet, mivel mindenkinek más volt ezért azt a számot rendeltem hozzájuk. A sorsolást a random.org-on csináltam.
Ha a nyertesnek lenne már kulcsa, arra az esetre sorsoltam még egyet, A.tessz lett a nyerő.
Újoncoknak áll az SC2 kulcs...
[Video 1]
[Video 2] -
-
Ptech
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kettő az, ja. Én is ilyennel regisztáltam be.
Most meg nekem is jött kettő, lehet tolongani akinek nem jutottt még.
-
McW1
tag
Mennyi idő amíg "élesíti" a battle.net, hogy hozzárendeltem a fiókomhoz a bétát? Mert benn van a listámban a játék, de amikor be akarok lépni azt írja, hogy nincs hozzárendelve az account-hoz a játék. Csak simán várni kell egy darabig? Annak van jelentősége, hogy US client-et töltöttem le és nem EU-sat? Már nagyon tolnám, nem bírok várni...
-
A.tessz
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Uh én nagyon szeretnék ha még van ilyen lehetőség!

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én is szeretnék

-
Angelo69
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szia!
Én egy barátom helyett jelezném érdeködésem a kulcs iránt.
-
Ghoosty
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én bejelentkezek a másodikra.

-
sith7
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék Én szeretnék

-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Micsoda tolongás...

No estig lehet jelentkezni, majd este valószínűleg 2 embernek adok kulcsot, mert szerintem 2 kulcsot kaptam. -
Winner_hun
félisten
Kinek kell beta kulcs? Kaptam..
Az is lehet hogy 2-t, de ha csak egy akkor nem tudom miért 2 sorba írták

-
cowboy_bebop
őstag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Szerk.: tudtommal a Blizzard csak az accountok árulását tiltja, a fel nem használt kulcsokat lehet értékesíteni, ezért talán belefér a topikba egy ilyen hirdetés.
-
cowboy_bebop
őstag
Nem tudom, mennyire lehet ezt itt hirdetni, de akit érdekel 2K-ért tudok béta kulcsot. (Nem én árulom.) Érdeklődni priviben.
-
bpx
őstag
Új hozzászólás Aktív témák

- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), én prot vagyok. akár az első 10 helyig is mehetünk majd...de bétázni nem fogok, csak majd ha kijön a full....