Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Már linkelték, de megkerestem a kedvedért

Remélem a Cataclysm papírosban jön majd... -
kovsol
titán
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
elvileg van olyan hogy offline mód ha nincs neted, lehet aktiválják valahogy és aztán kihúzzák a netet, hogy menjen így
amúgy hol szeditek az infót erről a törés akármiről? azért az necces lenne ha már ma tényleg elérhető valami virágbolti mókolás
-
Alg
veterán
kintről rendelve még a CE is kijön bő 20K-ból (bár nem tudom tart-e még az akció) az itthoni 25 helyett...
Nekem is kell a szép doboz, ezért most várnom kell kicsit még
Az űrsugár edition meg onnan jön, hogy a doboz hátuljára szépen lefordítva írták: tüzelj az űrsugárral (+ baneling=savokádó átokfajzat, hellion=pokolfajzat)
-
FefeeX
veterán
válasz
JamesHun
üzenetére
Áh, ez nem feltörés, egyszerűen valakinek a telepített verziójából kiszedték az aktivált fájlt, felülíratják vele a telepített verzióét, meg kiállítják - ha kiállítják a netkapcsolatot - így lehet only single playert tolni, offline módban, no multi, és ha patch van, akkor valszeg elszáll az egész - már ha engedi peccselni, viszont aki új peccs után telepít, ott már tuti baki lesz

-
-
FefeeX
veterán
-
BalaNce87
addikt
Hát azért nem kis pénzről van szó, az igaz hogy jó, csak lehet 1 hónap után megunja, pláne ha az 1-et rongyosra játszotta, akkor nagyon sok újat nem fog hozni ergo hamarabb megunható. Engem is érdekelne csak hát ennyiért rablás, majd ha nagyon kell és olcsóbb lesz várok, de annyira nem érdekel, hogy rohannom kéne érte, végülis nem maradok le semmiról, nem megy sehova. Nah meg engem ennél a játéknál inkább a single fog meg és nem a kapkodós multi, nah de kinek mi persze.
-
FefeeX
veterán
válasz
menalcas
üzenetére
Guest kód, egyelőre SC2-k mellé csomagolják kettesével, szerintem estére már több is lesz mint elég
Sajna az enyémek már foglaltak voltak 2 napja is...A játékról még nem tudok ugyan nyilatkozni, de a CE nagyon igényes, villogós, nem bántam meg... Most a soundtracket hallgatom meló közben...

-
-
Habib[HUN]
senior tag
Ha valaki meglep egy vendég kulccsal, akár még egy Starcraft cikk is kikerekedhet belőle a Gamapod-ra és a Kütyüszobára.
Majd szeptemberben megveszem a játékot
Addigra lesz pénzecske 
-
Scholes9
nagyúr
Na hazaértem melóból, most bontom ki a csomagot, nemsokára jön a telepítés, a guest passokat meg lassan küldöm akiknek ígértem

-
-
Nem buta már ez a BNet, szerintem trialhoz nem fogja hozzárendelni
Szerintem kb jegeli a petet és amint feltöltöd a retail accod vagy a trialt upradeled retail accá, akkor fogja hozzárendelni az aktív retail acchoz 
De ha valami gubanc mégis lenne, dobsz egy mailt az account managementnek, akik pár óra (vagy nap, attól függ mennyire leterheltek) alatt elintézik

-
menalcas
őstag
Leírhatná már végre valaki hogy milyen (nem csak annyit hogy jó) vagy valami friss teszt jöhetne, mert nem tudom eldönteni hogy megvegyem-e

-
FefeeX
veterán
Ehhe ehhe kucc kucc, bár itt a melóban telepíteni nem tudok, azért belekezdtem az SC1-be, hogy kiderítsem a dolgot... Alapból benne van a kulcs - ennek a telepítője ráadásul már valami új stílusú... Olyan, mintha a felbontást is megoldották volna, lehet erről majd újra is telepítem otthon a cuccot

Nem írta át a kódot, szóval akkor át tudom adományozni másnak az újat...
Bár az nem Bnet2, szóval ha nálam van regelve mindkettő, akkor is tud vele játszani... 
-
JSaN
addikt
Ah nagyon zsir a jatek joa kampany is, vegre egy normalisan osszerakot elvezetes jatek.

-
FefeeX
veterán
Apropó mi van a CE-s SC1-gyel? Nem kér kulcsot, és felmászik majd Bnetre, vagy valahol benne van a csomagban, esetleg azt is automatice hozzáadná, ha nem lenne még meg máshonnan? Csak mert gondoltam a kulcsot oda adományozom havernak, hadd játszon ő is neten...
Darth_Revan: sőt, ő ajánlotta fel, minden redeem code nélkül, mivel február óta tiszta vagyok

-
-
FefeeX
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Faja, már csak az a kérdés, melyikhez
Csak nem olyan hülyék, hogy a trialra rakják
Vagy azért nem kapom meg, mert épp frozen...
Bár akkor majd megyek a GMhez 
-
-
FefeeX
veterán
Remélem nem az aktív trial wow accountomhoz csapja hozzá a Thor petet, hanem az ép frozen, de normális WoW előfizumhoz... Csak mert ellenkező esetben morci leszek...

Amúgy ahhoz külön redeem kód van benn, vagy amint ráaktiválom a CE edition SC-t az accra, automatikusan megkapom?

-
bpx
őstag
most lehet bennem van a hiba, de én a beta-ból egyáltalán nem emlékszem critterekre, pedig toltam vagy 2-300 játékot
placement meccsek alatt meg is voltam lepődve mikor megláttam valami állatot mászkálni
de egyébként meg campaign-ban próbáltam ki
(#6066) JamesHun: én is láttam, várható volt, de hát ugye a single csak a jéghegy csúcsa
-
JamesHun
addikt
francba már feltörték :S
várhattak volna legalább 1 vacak napot a hackerek -
Másik fórumon linkeltek egy nagyon jó comic-ot...mostantól, ha valaki anyázza SC2-t amiért "semmi újdonság nincs benne", csak belinkelem ezt

-
bpx
őstag
és itt is működik a már sc1-ből is jól ismert eastern egg:
folyamatos klikkelés a critteren, és egy szép robbanás a jutalom
-
FefeeX
veterán
válasz
Arhquis
üzenetére
Szerintem a Galaxisban mindenki SC2 logósat kapott... Csak mert a honlapon is az van meg volt írva... Szóval furán is néztem, honnan szereztél ilyet, míg be nem írtad, hogy 576

#6060: tehát akkor már tuti, hogy nincs papírban a normál... Kezdem is fogalmazni a levelem a forgalmazókhoz...
-
Arhquis
aktív tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Én az 576-ban vettem. Itt nem adtam GS-t, cserébe lehetett választani az egérpadok közül. A Terran-os nem volt nagy szám, három marine oldalról nézve térdelt, és lőtt a semmibe.

Volt ez, egyből a szívemhez nőtt.
Meg tán volt Protoss-os is, de azt nem láttam. Igazából már nem is érdekelt!

(azért imádom a fajt) -
alien_
őstag
Lost Viking
Hatalmas jóság! -
Ptech
addikt
Még mindig Guest Passra fáj a fogam, ha van valakinek elfekvőben?
-
föccer
nagyúr
Sajna a CDG-ben nem volt választható az egérpad logója. Én az alap CSII logósat kaptam. Ha valaki szeretné, én szivesen elcserélném a zergesre

Gamestarból nekem a 2009.02 szám jutott...
Úgy ingazndiból nem tudo, hogy mit kezdek vele....üdv, föccer
-
-
bpx
őstag
na hát multiban erősebb a mezőny mint gondoltam, de azért megvan a platinum liga 5-0 placementtel

pihenésképp most már rákattintok a Single Player menüre megnézni hogy mi van ott
(#6040) kovsol: passz
-
Arhquis
aktív tag
Kicsit csillog, mert fényes a felülete, de nagyjából kivehető.
Nekem nagyon tetszik. (mondjuk látszik, hogy magyar gyártmány, kicsit sötét a tónusa)
-
föccer
nagyúr
Guess kóddal lehet multi playert is játsznani, meg szinglit is?
Köszi
üdv, föccer
-
Wolverine
félisten
válasz
forguet
üzenetére
Nem az. Lesznek prémium tartalmak, de anélkül is elleszel majd.
RealID-t nem adok meg, a friendlisthez való kódom mizrolist(909). Ritkán leszek online, munkámból adódóan a Cataclysmet is bétatesztelnem kell...

Amúgy a CE-vel járó in-game extrák közül az alábbiak már használhatóak: 3 egyéni banner (Alliance, Horde, Diablo Skull) és 4 egyéni avatar (Raynor Marine, Tauren Marine, Night Elf Banshee és Diablo Marine). -
forguet
senior tag
Bocs, egy ostoba kérdés.
Ugye az online play nem fizetős?
Tehát nem WoW style, hanem SC/WC3 style? -
nepszter1
addikt
én 7 órát kaptam csak
-
whitezo88
nagyúr
elkelt mind2 GP

-
csaabz
őstag
Vki mondjon mar par szot a jatekrol!

-
FefeeX
veterán
Naná, a wownál egy időben mindennaposak voltak a hasonló problémák, így ezt már talán várták is

Megjött a futár a CE-vel; az egész iroda mint a kisgyerekek körém gyűltek, és örvendeztünk együtt
Jajj, de jó xD Elég komoly a cucc, a pendrive 10ből 10es, így elsőre az aratta a legnagyobb sikert 
-
JSaN
addikt
Sziasztok, Ha valaki adna Gues pass kodot megkoszonem.
Ha megjon a zavvi-rol a jatek vissza is adom neki ha kell. -
Alg
veterán
Kapott valaki posztert? Jó lenne egy kép róla

Egérpadról is jöhet, szerintem

-
föccer
nagyúr
Ez gyosan ment. Gondolom most az egész Blizes banda be van állítva costumers servicére...

üdv, föccer
RE: (#6029) cettlee
Szerintem az ilyyneket privátben küld, mert 100-an akarájk majd felhasználni x nap múlva is. Írd meg, hogy szívesen adnál egy guess pass-t, oszt jóccakát.Üdv, föccer
-
cettlee
őstag
akinek van kedve játszani, vegyen fel : cettel@gmail.com
itt pedig egy guest key : 6HKTZJ-ER79-ZWNHZY-EGZN-MB6YRQ
ha nem fogadná el akkor PÜ
-
alien_
őstag
Megcsinálták

-
whitezo88
nagyúr
akinek kell guest pass, írjon PMet. első kettő kap.
-
nepszter1
addikt
Valaki nem szánna meg egy vendék kártyával?
-
Blaise
veterán
Sziasztok!
Ha valakinek van egy felesleges Guest Pass-a azt szívesen venném

-
alien_
őstag
Kezdek bosszús lenni

cowboy_bebop: Valamelyik fórumon láttam, hogy srácnak ez nem jött be. Köszi a tanácsot, egy próbát megér, nekem hátha..
Szerk.: Sajnos nem jött be.
Hát ez tök jó... Irány Blizz support. -
JamesHun
addikt
account / summary nál nézd meg ott látod-e
-
alien_
őstag
Játék telepítve, (EU) Bnet acc-on aktíválva van az EU kliens, és mégis azt mondja, hogy nincs StarCraft II hozzárendelve az account-omhoz.. Valaki tapasztal(t) hasonlót?
-
bpx
őstag
na a galaxisban a 9:30-as nyitásnál is voltunk vagy 30-40-en
gamestarral is "szerencsém" volt, 2009. októberi, 10 éves jubileumi számot kaptam, amihez a teljes játék is elég jó, mégpedig a Gothic 3 (mondjuk steamen már megvan
) -
alien_
őstag
Hányat kell még aludni, hogy jöjjön a Heart of the Swarm..!?

-
whitezo88
nagyúr
Real ID a profilomban aki akar vegyen fel (ezt adom mert wowozok is így látjátok ha online vok)
-
Arhquis
aktív tag
Átvettem végre az előrendelt 576-os űrsugár editiont, de azt kell mondjam, én nem bántam meg! Baromi tetszetős az egéralátét. És még választani is lehetett a fajok közül.
A terran nem volt egy nagy szám, de a Zerg nagyon bejön!
Este meg indulhat a móka!

-
sith7
félisten
Nekem is meghozta a GLS /nem kis meglepést is okozva/, de csak este 9 körül lesz játék
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Első hsz. - be nem lehetne összegyűjteni a neveket ?
Hogy egy helyen meglegyen ?
-
mistixx
tag
Néhány napon belül én is szívesen csatlakoznék a PH SC2 multi közösséghez!

-
L4D1K
őstag
Köszi, landolt a megrendelés zavvi nál.
Elég sokat vaciláltam rajta, de végülis ha eddig sikerült várnom rá, akkor ez pár + nap már nem oszt nem szoroz. Legalább feldobja egy kicsit a az üres teret a Starcraft könyveim mellett, amire mondjuk egy dvd-tok nem pont alkalmas... csak nem értem miért nem lehetett ezt szép magyarra megcsinálni, ha a németek képesek ráírni hogy "ES BEGINNT" akkor nálunk ez miért okoz gondot...

-
iSonic
addikt
Hát eddig nagyon jó a játék
tetszetős ez a kampány 
-
cettlee
őstag
na nekemis megjött. 12500ft. p.ü. ha kell vkinek vendég kód. warcraftos is van 10 napig.
hol van ilyen lista h kinek mia real ID-je? felvennék pár embert gamelni.
üdv
-
JamesHun
addikt
van 2 kódom, de lehet kollégák igényt tartanak rá
ha nem akkor fiatal lányoknak odaadom
-
Thome
veterán
Valaki tudna dobni egy Guest Card kódot SC2-höz?

(Béta kúccsal szerencsére nem működik, tökön is szúrtam volna magam, miután elosztogattam vagy 7-8db-ot...
) -
Sonja
nagyúr
Egy Guest Pass-t elfogadnék, ha valaki úgy gondolja, hogy odaadja valakinek.

Új hozzászólás Aktív témák

- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen autót vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- OLED TV topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nekem tele a polc eredeti játékokkal és ráadásul én még ilyen doboz buzi is vagyok, a guild wars doboza is tök tetszik azok is ott figyelnek szép sorba

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

tetszetős ez a kampány