Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuco Ramirez
őstag
Megnéztem, tényleg jó kis meccs volt. A blink stalkerek ellen a roachok egy része helyett helyett nem lett volna jobb cracklingeket hozni? Akkor talán még pár infestor is befért volna a BL-ok mellé.
#35498 föccer: Csak mint ex-terran, a ghostokat kicsit előre kell küldeni (ha lehet cloakolva, bár a legtöbb P úgyis hoz observert a sereggel) és a nagyon gyorsan ki kell lőni az EMP-ket a P seregre. Ha a seregbe vegyíted őket, akkor nem fogod megúszni a stormzáport. Szerintem a tank felesleges P ellen (hacsak nem az a célod, hogy bezárd a bázisára) mert a chargelotok és a blink stalkerek is nagyon hatékonyak a tankok ellen és csak lassítják a sereged. Szerintem P ellen nem kell más csak MMM, ghost és ha colo is jön, akkor viking.
-
föccer
nagyúr
T játékosoktól szeretném kérdezni, hogy ha mass storm-os P ellen mentek, akkor a ghost-mmm-tank kombó mennyire használható illetve, hogy hogyan osztanátok ki a gyorsbillentyűre?
Jó előbb játszottam egy ilyen felállást és kb 1 db emp-t nem tudtam időben kilőni, mert nem találtam az egységeket, meg a gombokat.

üdv, föccer
-
kovsol
titán
Béta kb 10 sec után mindig kilép ha elindítom a játékot. Valaki tapasztalt ilyen gondot ?
-
LinogeOW
aktív tag
-
oxox
addikt
Köszönjük...Petié az érdem fele.
Hát zergel még sokat nem játszottam (tosshoz képest) hatch proxyt crawlert próbáltam, meg 7,8,stb poolt. Crawler rush-t, vagy vmi hasonlót talán 1x. Cannon rush ezen a szinten szinte tuti bukta, (scout ugye mindig van) ezért mi sem bánjuk, ha bepróbálják
. Egyébként platina topban voltak a legkreatívabb ellenfelek (itt megint szeretik a sajt, meg az 1base/ unit mass taktikákat). -
Ybron
senior tag
Gratulálok egyébként, rémlik hogy tényleg nagy cannon rusher hírében állsz/álltál

Annak idején mit megszenvedtem mire megtanultam kivédeni a cannon rusht, aztán úgy belejöttem hogy már éveztem ha azt csináltál ellenem
Bár én a zvz-ben a spine crawler rsuht szerettem, ha jó emlékszem az volt 3 pool-os rush, már ezek az elnevezések se nagyon rémlenek. -
oxox
addikt
akkor marad a top-ban maradásért a küzdelem...amúgy büszkén viselem
a topic cannon rusher címet...ebben tényleg "szakértő" vagyok/voltam 
Linogeow milyen kigába játszol.? A replay legjobb része az volt mikor megkérdezted az ellent, hogy örült-e, aztán úgy elkezdted rángatni az egeret mint egy idegbajos....vagy túl sok a zsebhoki?!

-
Ybron
senior tag
válasz
csuszi
üzenetére
Most néztem meg egy pvp meccset, háát az 1 év alatt semmi nem változott... egy master és egy diamond ligás játszott, ami feltűnt hogy annak idején silver ligába játszottak így az emberek, addig meg se támadták egymást még fullon nem voltak, fejlesztgetés, expelés, units gyártás.
bár az igaz hogy nem a megszokott gyors 4 gate ment.
kb 18 percig tartott a meccs -
Alg
veterán
ZvP - élveztem.
Vicces, hogy azzal hogy a 2. expemet becannonozta, rengeteget segített, nem felejtettem el expelni és nem féltem időben lerakni a 3.-at. -
rt06
veterán
válasz
LinogeOW
üzenetére
tudom, hogy ez egy nagyon radikalis felvetes lesz, de nem lehetne szo arrol, hogy ha reagalni sem tudsz, akkor egesz egyszeruen nem reagalsz? neked is jobb, mert nem kell erolkodnod, hogy valami sertegetest azert be tudj ide irni, meg a topic-nak is, ugysem maradt mar itt senki, aki szemeben egy fikarcnyit is erne a modnanivalod
-
atidzsiforc
őstag
Tegyel ra egy telefonos authenticatort, ha nincs; nekem megoldotta. En nem ingazom, csak otthoni haverok neha hasznaltak az accot diablo 3 miatt, es miutan tettem ra authenticatort nem blokkolt, csak el kellett az illetonek kuldenem az aktualis kodszamot.Szerk.: jah latom, mar mas leirta.

-
Alg
veterán
Ehhehe... újabb viccestoss.
Nem expel - óhh mondom 4gate, overlord scout, kiszúrom - nem jön, kiexpel, mondom push, közben készüljünk DT-re - bejött, DTzett, freewin
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ellenben ma még egy darab T-t sem kaptam, ennyire kevesen lettek, vagy csak random?
-
Ybron
senior tag
Egyébként van valami statisztika hogy mennyivel nőt/csökkent a starcraft 2 játékosok száma?
Ennyi kihagyás után nem vagyok képbe. -
-
icons
addikt
Battle.net probléma:
- nem tudok bejelentkezni, mert az accom blokkolva van (jó eséllyel azért, mert másik országban vagyok. De havonta kb ingázom, a fenének sincsen kedve folyamatosan mailekkel dobálni őket, hogy ha lehet már, akkor engedjenek belépni...)
- jelszócserét próbáltam, legutoljára ilyenkor az is elég volt, de a biztonsági kérdésemre a választ nem tudom pontosan, hogy hogyan írtam be, jó tudom ez az én hülyeségem, de a válasz annyira nehéz, hogy én se tudom, legalább nem fogják könnyen feltörni
Mivel sokszor elrontottam, kaptam egy "You have made too many unsuccessful attempts. In order to continue the password reset process, please contact Customer Support." üzit, amivel nem is lenne baj, de nem tudok ticket-et kitölteni, mivel nem tudok bejelentkezni
öööö... mit lehet ilyenkor tenni?
Tudom, hogy az én hibám, hogy nem tudom egyértelműen a választ a biztonsági kérdésemre, de ennek ellenére is annyira meg van ez az egész bonyolítva, hogy csak nekem nehezíti meg a rendszer a bejutást... ha valaki be akar lépni (mmint fel akarja törni a fiókomat), használ proxyt könyörgöm.... vagy mi a fenének nem lehet két országot beírni tartózkodási helyként?
Szerk.: jaaa, és persze játékba sem enged be.... zsííír

-
Ybron
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Bocsika, közben rájöttem hogy blizzard oldalán is fent van.
Ha valaki custom-ozik 1v1, 2v2 az vegyen már fel, szívesen néznék most pár meccset mi változott, mert kb 1 éve nem játszottam aztán fel kéne szívnom magam kiegészítőig
Ybron/930 -
Alg
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
kb...

-
Ybron
senior tag
Lehet újra neki kéne fogni játszani...
Kiegészítő kb mikorra várható? -
oxox
addikt
válasz
LinogeOW
üzenetére
lol vagy...lerak három pylont amivel bezár, majd egy cannont mögé, és ez neked cannon rush...ha hagyta volna, hogy kiexpelj, és azt lővi szénné, az cannon rush...ez valami ffe vegyítve a bezárással, ráadásul jó sokat is bukott a minerálból....ezt még én is simán nyertem volna zergel (csak aztán nem linkeltem be volna, mert semmi olyat nem tettél ami szót érdemelt volna)...arról nem is beszélve, hogy elég szarul zárt be, fentről simán leszedhetted volna a cannonokat, és nydus nélkül is kijutsz, veszteség nélkül...
ha több ésszel csinálja, és mondjuk rámegy korai voidra /sentryre, akkor még talán nyerhetett volna is (én is ffe-vel nyitok zerg ellen, mikor nagyritkán 1v1-ezek, csak ilyen marha zárást nem csinálok)amúgy mindez milyen ligában történt?
Thanks Sittes....megérdemeltük már....és egy ideje éreztük is.
-
LinogeOW
aktív tag
-
Alg
veterán
Nah ez se volt semmi...
ZvP, hagytam magam bezárni 3 pylonnal
- fent spine+queen, kiszabadulok (közben épített oda egy gw-t is, de minek
pont akkor jött le egy tucat roach, nosza roach-ling push, meglepő módon semmije sem volt, csak 2 cannon meg 4 gw az expen, és még 4 mainen. Expet leszedtem, mainre nem tudtam felmenni.Erre épít a mainen még 4 gw-t - igen, egy bázisról készült 8gate+blink+upgrade támadni. Na hát olyan is lett, gg nélkül lépett ki
-
oxox
addikt
válasz
DarthPeeter
üzenetére
ahh...imo esélytelen...1, max 2 lett volna addigra kész (de akkor kevesebb sentry), és annyi roach ellen kevés lett volna még 3 imo is...csak a sentry, és olyan map, ahol két ff-el zárható a rampa
-
AlyArkhon
őstag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Odaseneki , come and széthuzzuk a népet így reggelről ..

-
DarthPeeter
aktív tag
Igen, eléggé elszomorít, hogy ez megy masterben... Az ember azt hinné, hogy itt már elvétve kapunk rusholó embereket, ennek ellenére csak azt kaptunk..
Mondjuk, ha úgy vesszük, nem is baj, ha ezeket megtanuljuk fogni, akkor sok gondunk már nem lehet.
Az 1 base roachot meg meg is jósoltam, mikor láttam, hogy egyik sem expel, csak azt hittem a tankot megvárják a srácok, de nem így lett.... Max úgy tudtuk volna fogni életképesen, ha már az elején 1 factoryra mentem volna, akkor lehet 1 perccel hamarabb is kész lett volna a tank., te meg sentry, meg agyonkronózott immóra. -
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hu, tényleg, ezt benéztem. Írjuk a hajnali 1 óra számlájára és a négy és fél óra Gyűrűk Urá filmnek, amit most fejeztem be.

Ettől függetlenül még lehet igazam vagy esetleg valami bug, vagy lag miatt hibás/téves a kijelzett érték.
üdv, föccer
-
oxox
addikt
Alyr,Dpeti,viking-Blackt, köszi a mai játékokat. Dpeti neked meg még külön ezt a 3-at a végén...jót tett a lelkemnek. 3-ból 3-master...2w 1l. A bukta szerintem foghatatlan azon a mapon...max all in-el nem. Kiveszem azt a mapot, mert másfélszer szélesebb a rampa.
Szóval 3mastert kaptunk...3 sajt... egyébként is úgy tünik itt megint a silver taktikák mennek,csak +60apm-el

1. ZP vs TP...zerg veszettül expelt+speedling, toss 4gate. Be is szorítottak minket, de pont (és ez tényleg a lehető legjobb pillanatot jelenti) jókor visszatámadtunk..tank-marine-void-phonix-gw units2. ZZ vs TP...mindkét zerg 1base roach...nehezen megfogtuk, de az economy-m nagyon nagy pofont kapott...szánalmas, hogy ez megy master topban...másik pályán szetintem simán fogjuk.
3. PP vs TP. Szánalom csúcsa...cannon rush. Gyakorlatilag ez már eldöntötte. Fogtuk (1pylon-t bukott, mert 1 cannont+1pylot cancellezett. De két tanknál néhany sentrynél +2 obsnál (1 otthon, 1 vision a tankoknak) megindultunk, és nem is tudtak mit kezdeni.
-
AlyArkhon
őstag
MaNa vs. PartinG - GrB R2 - IEM Katowice [link] PvP
Erdemes nezni
-
execute93
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Cseréld le a hotkeyt..
Nekem meg elkezdett nyikorogni a nulla. ( egy meccsen több százszor megnyomom) 
-
Winner_hun
félisten
Billentyűzetet kell cserélnem, Q és W elkezdett nehezen járni, szorulni. Kiszedtem, semmi extrát nem látok.
-
icons
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
WTF, nekem még mindig ugyanúgy dropboxos 404et dob, hogy nem találja a megadott fájlt
(gondolom nem osztotta meg mindegyikőtökkel a mappát
) -
zuzu000
őstag
Azt mondják a tosshoz nem kell APM..
Kép -
oxox
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Alyr kerdezte meg tolem, hogy most, hogy lesz a jatek egybeolvasztva...vagy ugyanolyan lesz mint jelenleg, vagy ezt inditom el vagy azt? sc1-ben, ez, hogy volt megoldva?
-
Montebá
tag
Bocsánat a dupláért, de az achievementek (profilképek, decalok) megmaradnak a HotS-ban is? (pl: megszereztem egy portrét nagy munkával, de HotS-ban is beállíthatom ugyanazt a portrét, vagy tök új achievmentek lesznek, és az összes portrém kuka, ami a WoL-ból van?
Üdv! -
Montebá
tag
Ha valaki esetleg jönne egypár békés 2v2, 3v3 ,4v4-re most egész nap vagyok

Üdv! -
zob
csendes tag
Eyesis jobban vagy mar? Streamels ma?
-
csuszi
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
fair play vágod? kultúra? emelt fővel veszteni, nem kreténkedni, sértegetni a másikat, meg társai... ezek még érnek valamit számomra, sokkal többet mint diamond vagy master vagy gm...
report-al fenyegetőzni, háhogyne. meg fucking little shit. -
csuszi
aktív tag
megnézem már az első hozzászólást kik vannak benne. látom ott van barátom linoge a pro z.
voltam olyan fasz hogy leszedtem a rep-et
mi más derülhetett volna ki, minthogy egy igazi suttyó faszkalap vagy, aki nem képes veszteni
glhf re bevakkantani hogy same vagy faszom tudja nagy dolog gondolom, de nem is ez a lényeg, mindenki lehet lusta nem figyelhet oda (bár tudom hogy nálad ez ilyen faszarcoskodás) - hanem hogy miután tolta az alap bay szopatást akkor sértegeted, miután leszopatott marine-al meg közlöd hogy reportolod és ragelsz.
szégyen, csak ennyi jut rólad eszembe. és ez nem ligafüggő te iq-tlan pöcs.
na reportolj okos -
icons
addikt
Oké, akkor meg ne ijedjen senki, de felveszek azokat, akik gyakran szoktak ide írni legalább

"amugy a kulontamadas sem feltetlen nyero, mert konnyebb nullazni egy sereget (pl. egy 10poolnak nallunk eselye sincs, hogy bejusson (2v2-rol beszelek)...tehat itt semmifele nyomasrol nem beszelhetunk, csak eppen economyban marad le a zerg."
Most konkrétan arról a meccsről beszéltem
Olyan map volt, ami a legújabb patch-el jött be, nem lehetett rajta falazni (nyilván mindenhol lehet, csak 10 épület kell hozzá
), ergó simán bementünk
Úgyhogy itt beszélhetünk nyomás alatt tartásról. Igazából én most nem értem, hogy ezt te miért írod le:S Elmeséltem egy 3v3 meccset, hogy élveztem, erre leírod, hogy ellenetek ez a taktika nem működne 2v2ben. Ennek én nagyon örülök, és gratulálok, de az égvilágon semmi köze nincsen a mi meccsünkhöz 
No offense, értem én, hogy ez a taktika nem mindig nyerő, de én nem is mondtam ilyet. Előtte derítettünk, úgyhogy tudtuk hogy be fog jönni
És bejött.
Új hozzászólás Aktív témák

- DDR5 Mini Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 Fe, 512 gb SSD
- Iphone 16 Pro Max, 1 TB. Független.
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

...irtam néhány sort, de inkább nem etetem a trollokat. Ha majd lesz vmi érdemi hsz-od, replayed akkor arra reagálok.

akkor marad a top-ban maradásért a küzdelem...amúgy büszkén viselem
a topic cannon rusher címet...ebben tényleg "szakértő" vagyok/voltam

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

- fent spine+queen, kiszabadulok (közben épített oda egy gw-t is, de minek
pont akkor jött le egy tucat roach, nosza roach-ling push, meglepő módon semmije sem volt, csak 2 cannon meg 4 gw az expen, és még 4 mainen. Expet leszedtem, mainre nem tudtam felmenni.
(gondolom nem osztotta meg mindegyikőtökkel a mappát