Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    válasz Maxxy10 #55516 üzenetére

    Óóhhh igen! Ez örömhír számomra, mert nemrég kezdem a 4. évadot és bizony ez a sorozat még mindig tetszik. Most a negyedik évadra kezd igen meleg lenni a talaj Teddy és Franklin alatt, kíváncsi vagyok rá, hogy ebből hogy másznak majd ki. Ami számomra kicsit fura az Franklin anyja. Ahhoz képest, hogy mennyire elítéli a fia tevékenységét, bizony nem rest ő is g*ci lenni. Nekem ez a pálfordulást kicsit fura. Gustavo meg kicsit szerepelhetne többet és beszélhetne többet spanyolul, mert azt imádom :D . Jah és hát a másik kedvencem Avi :DDD .

    The Falcon and the Winter Soldier

    A bajom a sorozattal, hogy Anthony Mackie nálam nagyon leszerepelt az Altered Carbon S02-ben és innentől már mínusszal indul a sorozat. Ami még nem tetszik, hogy adva van egy szuperhős*, aki segített megmenti a világot (ki tudja hányszor) és olyan full csóró, hogy az valami hihetetlen. Oké eltűnt a csettintés után, de visszatért, továbbra is a Légierő kötelékében van és szegény, mint a templom egere. Jó ne legyen egy Tony Stark 2.0 pénzügyileg, de ezt a szenvedést, amit lenyomtak a tesójával....rossz volt nézni :U . Végig fogom nézni a sorozatot, mert hát Marvel, meg Bosszúállók, meg szuperhősös, de fogok még fanyalogni szerintem :) .

    * bár nálam pl. The Falcon nem szuperhős, mint ahogy Batman-t sem tartom annak (vagy akár Iron Man-t). Hősök, mert a jó ügy érdekében tevékenykednek, szuper kütyükkel, de nekem a szuperhős az, akinek valami valami szuperképessége (pl. Flash, Wolverine, Superman stb stb stb). Ezt csak úgy megjegyzésként írtam :) .

    Tudom, tudom vannak bajaim :DDD .

    [ Szerkesztve ]

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák