- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mik76
senior tag
Az elso season-t befejezve nem tudtam hogy akarom-e meg folytatni, de aztan csak belevagtam a kovetkezobe. Tom Hardy! Na mar ezert megerte, mindettol fuggetlenul ugyanazzal az erzessel mentem el aludni, hogy ezeket mind kiteritve latni volna a melto befejezes a tortenethez.
-
törölt tag
A Mr. Robot első évadját láttam csak. Az áll-leesős kategória nálam nyilván a 10 pont.
A Mr. Robot első évadja csak 9 pontos nálam.A True Detective első részét épp ma néztem meg, nem volt rossz, annyira nem győzött meg hogy folytassam, de azért kíváncsi lennék rá.
Mindhunter sorozatból az első pár részt néztem, jó sorozat, de annyira nem kötött le, így abbamaradt.
Köszönöm az ajánlásokat, a többi is ismerős, majd megnézem őket.
-
Viszlát
addikt
Igen, soha rosszabbat.
Engem inkább az zavart, hogy mennyire kiszámíthatóvá vált már a harmadik évad is, ugyanaz a recept, egyre jobban elhúzott csattanóval.
óriási hiba volt, és nem is sikerült pótolni, emiatt Tommy karaktere is jelentősen fakóbb lett. De a legjobban az zavart, hogy a negyedik évadra teljesen elvesztettük a stabil dramaturgiai nézőpontot, összevissza ugrál a szereplők között, no meg csupa karakteridegen dolog is történik (Michael tesztelése például durva wtf volt). A lezárás meg... a bugyuta Star Trek szintű sorozatokban elmegy, hogy három másodperc alatt előhúzunk a varázskalapból egy technológiát, ami mindent megold, de ebben übergáz volt. Konkrétan felhúztam magam rajta, hogy elnyújtják a konfliktust az egész évadban, még az utolsó rész elején is ugyanazt látod, majd egyGrace ki(ny)írása Ezt hívják úgy, hogy "poor writing".beszélgetés Alfie-val és aztán 10 perc alatt lerendezik a dolgot egy olyan húzással, aminek se előzménye, se semmije. Na de összességében valóban a jobbak közül való, hangulatban nagyon erős és többnyire remekül válogatott a szereplőgárda.
-
janos666
nagyúr
Love, Death & Robots
Szerintem fontosnak tekintette volna a készítőjük, hogy sorban nézd meg őket (sőt, lehetőleg egyhuzamban, bár a The Dump alatt most nekem is kellett egy kis szünet). -
vond
MODERÁTOR
Na, végül sorban haladtam, az első hetet meg is néztem.
Mára elég volt ennyi, így is betelt az agyam. De azért emlékszem mindegyikre.
Nagyon jók.
Mind másért és máshogyan. Némelyiknél pedig az ötlet mellett maga a megvalósítás is lenyűgöző. Pl. a Witness, az valami kbbszottulfergetegesenzseniálisan van megcsinálva. Azon letettem az összes hajamat.
Komolyan, képkockánként fogom újranézni, annyira üdítő és tökéletes a stílusa.
-
madgie
titán
-
Nordic
Közösségépítő
Várható volt, hogy nem fog örökké tartani, és hogy legyenek is akármilyen családias társaság, előbb utóbb tovább kell lépniük, pláne 15 év után. Szerintem nekik se olyan nagy boldogság(még akkor sem, ha ők döntöttek így), látszott a hivatalos twitter bejelentésen, hogy azért a könnyek ott voltak a szemekben.
-
attiati
veterán
Elképzelhető, hogy jók, csak valahogy nem látok bennük annyi teret, hogy megéljenek 5-6 évadot stabil minőséggel.
Azt hiszem pont az írásaid alapján kezdtem el az Alienist-et. (És a Killing Eve-t is talán?)
Mindkettő jó. Kísérletezésnek.
De 1-2 évad alatt elfáradnak.Nagyon erős sorozatok fognak kiesni a következő időszakban.
Trónok harca, Kártyavár, Better Call SaulHelyettük kellene 2-3 sorozat stabil minőséggel és sztorival.
Persze mellettük kísérletezek majd újakkal is. -
k-adi
nagyúr
de biztos volt, hogy készül, már min. 2 hete tudni lehet
csak arra voltam kíváncsi hogy az ign.-es linkek után most áttér a kép linkelésre -e?
amúgy meg lezárták, most jön egy erőltetett folytatás mert kell a lóvé....... inkább az agyonhype-olt Trónok harca 8. évad trailert linkelte volna....
ja meg ahogy látom senki nem írt még a Blacklist 2.0-ról, aka. The Enemy Within s1 elstartolt, na meg a Whiskey Cavalier is...... csak hogy 2 példát is mondjak
-
V.Stryker
nagyúr
Most fejeztem be az évadot és nekem nagyon tetszett. Nálam simán 8.5/10. Jók a jelmezek, jó volt a cselekmény, jó volt benne Tom Hardy. Szóval nekem bejött.
Kifejezetten tetszett, hogy nem akarták eltusolni az árulásokat, hanem hogy az árulás utáni helyzetet oldották meg. Más sorozatban többnyire max elintézik az árulót már előre. -
Fitzgerald
veterán
Stressz, illetve szorongás hatása alatt az ember sok irracionális dolgot csinál (aki nem, az nem stresszként éli meg a történéseket, illetve nem szorong), szóval szerintem ez a része tök életszagú a történetnek.
Egy introvertált, szorongásos, geek figuráról van szó, aki is ezt próbálták bemutatni.összeszed egy jó csajt (ráadásul még csak a második nő életében), a csajt brutálisan meggyilkolják, ez nyilván traumatizál egy szociális személyiséget.
A villanyt 2x fel-le kapcsolós jelenettel (amikor megtalálja a csajt)
Én egy ilyen esemény után valószínűleg még a kocsiba sem tudnék beülni, de ha mégis, akkor tuti elütnék 4 embert az első 100 méteren. -
madgie
titán
-
Mik76
senior tag
En nem mondom hogy nincsenek problemak hiszen ezt nyilvan akkor lehetne kijelenteni ha mindenhez lenne.
Ha tippelnem kellene akkor azt gondolnam hogy nem fizetnek tul sokat a forditasokert amikbol az adozas utan meg kevesebb marad, plusz siman el tudom kepzelni hogy valami jogszabaly eloirja hogy csak hivatalos forditoi engedellyel vagy diplomaval lehet csinalni.
Lehet hogy tevedek, de erre tippelnek elsore. -
S e t h
nagyúr
-
Ispy
nagyúr
Altered carbon nekem nagyon bejött, expanse instant dara, irigyellek, hogy ezeket még nem láttad.
Happy az még rám is vár, de a Lost in Space első része után elkaszálódott, valahogy nem fogott meg egyáltalán, viszont a Terrort majd meg akarom nézni, az érdekel.
Nálam a 2. évad ebben is nyert
-
Aventador91
őstag
soha nem néztem és nem is fogok magyar cuccokat. ezt se tudom miről szól, csak leírásból.
ezen a kommenten jót nevettem: "Szegény amerikaiak nem fogják érteni, miért jár a milliárdos magyar NER-lovag szlovák rendszámú luxusautóval és miért van neki rokkantkártyája már 50 éves korára, mikor szemlátomást semmi baja..."
-
|AP|
veterán
én is épp most fejeztem be és inkább veled értek egyet
A zene is nagyon el volt találva.Nagyon remélem, hogy nem lesz folytatás. Ez így kerek, szerintem innen csak lefelé vinne az út (és az alapjául szolgáló képregény is csak eddig tart)
Komplikato: na igen, a színészi játék. Zseniális szerintem.
-
bobalazs
nagyúr
Azóta még két rész jött ki. Watchlistben van, nem volt időm még megnézni.
Örülök hogy felvették magyarul, rákerestem, Éles Tárgyaknak fordították. -
petipetya
nagyúr
Mr. BishopSubs fordítja. Az angol és a magyar felirat között körülbelül 20 nap telt el a feliratok.info alapján. Láttam már ennél gyorsabb fordítást is - nem csak a Trónok Harcánál -, de mivel rá vagyok utalva, kívárom. Nem olyan egyszerű a nyelvezete mint egy vígjátéksorozatnak, de elegendő tudással biztosan érthető. Számomra az angolokhoz képest az USA színészek olyan akcentussal beszélnek (náluk csak az ausztrálok rosszabbak), hogy meg sem kísérelném felirat nélkül.
-
-
-
Cheesus
senior tag
The Terror
Nekem nagyon tetszik, ha van rá mód én inkább eredeti nyelven nézném a helyedben, mivel elég "ízesen" beszélnek benne, sokat dob a hangulaton (a magyar szinkront nem lestem meg, de lehet hogy az is jó).
Ritkán szoktam erre kitérni, de szerintem a "főcím", vagy nem tudom hogyan kell szakszerűen mondani nagyon el lett találva. Általában ha van ilyen mindíg át szoktam ugroni sorozatoknál, de itt ennél a két résznél mindíg örömmel néztem végig.
Két rész alapján sokat még nem tudok elmondani a sorozatról, de az eddigiek alapján tetszik. Mondjuk azt nem értem, hogy majmot miért is vittek magukkal, hirtelen eszembe jutott róla a Karib-tenger kalózai.
A látványvilágot, és az azzal járó hangulatot szerintem nagyon eltalálták, a karakterek is egész jók, bár én a nevekkel mindíg gondba vagyok, úgyhogy kb egyet tudok fejből felidézni.
Nem bánnám ha jönne Netflixre vagy valahova, mert máskülönben akkor ez lesz a heti biztos sorozatom.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest