Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
SPOILER
Az eleje nekem nem jött be. Jedikiah erejét rögtön el is vették, pedig mekkora lett volna, ha meglépik ezt a szálat a későbbiekben több emberrel is. Apuci meg nem sokat szerepelt, szinte teljesen súlytalan volt, kár volt feléleszteni azért a pár félmeztelen jelenetért.
De a rész vége az tényleg nagyon jóra sikeredett. Meg a többi része is, ahol használták az erejüket, megérte a házimozit felhangosítani

Viszont egy valami nem tiszta: John agymosást is kapott? Mert a végén úgy tűnt, mintha nem ismerné fel Russelt meg Carat.
-
mayday00
őstag
Da Vinci's Demons 3. évad berendelve.

-
törölt tag
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Jah, igaz.
Spoiler:
Amugy nem jott be, hogy szetbarmoltak a karaktereket. Hogyan lesz igy normalis kovetkezo evad?

-
leslieke
Jómunkásember
True Detective S01E05-08 nem volt rossz. A befejezés lehetett volna jobb is.
-
KisTücsök
addikt
Ez az oldal is érthető.
Én a könyveket nem olvastam, de nekem nem úgy tűnik, hogy nem haladna. Majd a végére leszek kiváncsi, melyik szál hogyan végződik, így hogy lehet tudni, pontosan hány évad is lesz. A karakterfejlődés meg 10/10, és végre egy történet, melyben hullanak a fontosabbnál fontosabb karakterek. így megy ez. Majd jön a helyükre más. Én azt untam, hogy minden sorozatban/filmben/akármiben a selejt, érdektelen szerplők hullottak el, a főszereplők, legfontosabb karakterek meg mindig megúszták. A Deadwoodban még ennyi sem történt, mégis zseniális. Ez nem Spartacus, ezt kell megérteni. Ezt nem Neked, úgy általánosságban...
-
.LnB
titán
válasz
bAtt001
üzenetére
Végre valaki aki egy véleményen van velem.
Ez a sorozat ezzel operál, hogy felépíti a karaktereket rengeteg részen keresztül majd random kinyír valakit. Minden évad arról szól, hogy "9rész sallang" (erős túlzással), egy rész odab@sz, oszt ennyi. Persze vannak borzasztó jó párbeszédek, feszült, humoros, érdekes jelenetek. De az egész nem halad semerre (könyvekből is tudom kivel mi történik nagyjából). Szóval minőségi, igényes a megvalósítás csak Martin perverziója kicsit unalmas már így a sokadik évadra. Felépít mindent és mindenkit, majd nem tud vele mit kezdeni. Aztán kinyír valakit, mindenki a mennybe emeli ez miatt, "év sorozata", "nincs ennél jobb". Ráadásul már a marketing is erre játszik rá, hogy vajon ki hal meg következőnek?!...Lényegi történés nincs.
De nézem én is (általában mikor megvan egyben a 10 rész.)csak nem vagyok annyira elvakult mint sokan.
-
negyven2
nagyúr
válasz
tonyrulez
üzenetére
Szerintem jó (amúgy egy baromi tapló egy sorozat , de pont ezért jó).
Itt a sorozatjunkie írása róla:
"A sorozat arra épül, hogy van ez a banda, akik tulajdonosai egy bárnak. És akkor ennyi, nincs átívelő téma vagy ilyesmi, csak az hogy idióták. Nem, valójában nem is ez a jó szó.. megvan, seggfejek. Olyanok akikkel viszont tényleg nem akarsz találkozni a való életben, annyira egoista f*szok, amellett természetesen rasszisták. Amúgy ebben a rasszizmusban az a legdurvább, hogy tök álszent arccal előadják, hogy ők nem is azok, és el is hiszik magukról basszus. Na, rájuk épül az egész."
-
bostone
addikt
Nem tudja valaki, hogy a 24 talált magának fordítót, mikorra lesz felirat?
-
.LnB
titán
válasz
üzenetére
Napokban fejeztük mi is be. Le is szögezném a további mondandóm előtt, hogy tetszett és folytatni is fogjuk!
Viszont van egy kis hiányérzetem még mindig a Banshee-vel kapcsolatban. Kicsit olyan mint a GoT. Jó, de messze nem az amennyire felfújja a rajongótábor. Egy-egy rész rettentő jó, egy-egy rész pedig mint ha nem találná "önmagát". De élvezetes és jó, ajánlom mindenkinek én is. -
Andris837
senior tag
Elég régen jártam erre, azóta már "ledaráltam" majd 10 évadot a Két pasi meg egy kicsiből. Hatalmas, tetszik, még az Kutcher féle is bejön eddig. Bár kíváncsi leszek, hogy mi lesz akkor ha Jake már nem lesz a sorozatban. Sokan akkor kaszálták állítólag.
Abbahagytam az Arrow nézését is, de most beszereztem a második évad 10. részétől a 21-ig. Kíváncsi leszek.
Valamint a Banshee második évadát is el kellene kezdenem. Most van egy kis időm.

-
Bad Pritt
félisten
TURN valaki?
FireKeeper nézte vagy nézi, legalábbis csak tőle találtam kommentet róla, pedig érdekesnek tűnik.
-
spammer
veterán
válasz
brownus
üzenetére
Hát attól függ, ki mit szeret. NBC az egyik nagy országos kereskedelmi csatorna, mindenféle programmal, jellemzően -számomra- tucatsorozatokkal. Jelenlegi kínálatuk: [link] Ebből a vélemények alapján eddig talán a Hannibal emelkedik ki leginkább. Mondjuk egy régebbi kedvencem, a Friday Night Lights ott ment, ami elég jó volt, de hát az illett is az országos profilba.
Viszont egy horror-fantasy téma, ami ráadásul képregényből készül, hát azt nem fogják úgy megcsinálni, ahogy azt kellene, mert nem lehet a sok "kiccsaládnak" odatolni főműsoridőben, plusz a pénz (legalábbis az a kellő mennyiségű pénz, amit hajlandóak rászánni az elkészítésre) és a kreatív emberek is inkább a kábelcsatornáknál vannak.
De ha már horror-thriller cucc, akkor jön majd az FX-re a The Strain, amiből megérkeztek az első promók, amolyan kedvcsinálónak. [link]. Persze még semmi extra, inkább csak "hangulat alapozó", de ezen a csatornán legalább lehet durvát alkotni. G. del Toro és Cuse azért csak összeraknak valamit.

-
bAtt001
addikt
válasz
brownus
üzenetére
erre én is kíváncsi vagyok, most kezdtem el olvasni a justice league dark képregény sorozatot, contatntine nagy figura itt is
filmben is nagyon szerettem, a karaktert szerintem sorozatban simán vissza tudják adni még ha nem is lesznek ilyen hű de nagy speciális effektek 
-
törölt tag
Sons of Anarchy lezarult vagy lesz 8. evad?
-
brownus
veterán
válasz
spammer
üzenetére
jaja,
erre azért kíváncsi leszek, constantine, a film sztem remek lett!
-
Rx
aktív tag
Amit leírtam jelenet, nem tudjátok hanyadik évadban volt?
Kíváncsi vagyok mennyi részt/évadot hagytam ki, lehet bepótolom valamikor a hiányosságom.A low budget ellenére is jó volt nézni, én is jobban szerettem mint a Lois és Clarkot.

-
spammer
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
A Nolan univerzum 3 film volt, lezárták, kész, ahhoz már semmi köze nem lesz semminek. Speciel én nem is bánom (bár nem mintha ez jobb lenne)... Egyébként ja, erősen sanszos, hogy valóban n+1. nyomozós lesz, és csak a szuperhősös őrületet lovagolják meg vele, mint ahogy az összes többi ilyennel. Persze ezektől a csatornától sokat nem is várok, majd akkor fog igazán érdekelni, ha HBO/FX/AMC/Showtime/Netflix közül valamelyik vág bele normális stábbal és büdzsével.
-
oriic
HÁZIGAZDA
TV sorozathoz képest nekem nagyon tetszett. És a későbbi évadokba behoztak nagyobb ellenfeleket is (Darkseid, Braniac stb) csak hát a költségvetés elég alacsony volt. Én imádtam, minden héten néztem az új részeket. Kicsit jobban komáltam mint a Lois és Clark sorozatot.
Kár hogy vége lett, de az utolsó jelenet a gagyisága ellenére is kurta jó volt.

-
Rx
aktív tag
Smallwille-t annak idején. Nem volt rossz csak össze vissza ment a tv-ben és elveszítettem a fonalat.
Az utolsó rész amit láttam belőle SPOILER! Amikor Lana észreveszi mekkora ereje is van valójában Clarknak...talán valakit kiszabadított, de előtte egy acélkaput kitépett a helyéről...
SPOILER VÉGE!Nem volt rossz, vasárnap délutáni kikapcsolódásnak, imdb-n is jó osztályzatott kapott.
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Láttam azt a Batman filmet de nem emlékszem ilyenre. Remélem nem ilyen epizódikus CSI Gotham lesz mert attól hányok. Ha szépen kibontanák a lurkók eredettörténetét annak nagyon örülnék. Van benne potenciál, csak elég rossz előjel, hogy nem kábeles csatornára gyártják.
(#12660) tPedro_ Igen a 24-pont nem a hétről-hétre nézős sorozat. Én is eddig mindig egybe néztem az évadokat, de annyira várom már ezt a részt, hogy este megnézem.

-
tPedro_
őstag
Ma startolt az uj 24 evad, rogton dupla epizoddal. Bar mar nagyon vartam, lehet megvarom mig leadjak az egesz evadot es utana kezdek csak hozza.

-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nekem a zene is és a fiatal Bruce is tiszta Nolan film feeling volt. A macskanős kis cicus-ra már most azt mondom, hogy telitalálat. Aztán ha első évad végéig mondjuk szó esik Joker előtörténetéről is, hogy miként lett belőle az aki.
Akkor én helyben lepippantom magam
Tényleg Joker-nek van eredettörténete egyáltalán?
Napokban gondolkodtam Smallville "darán". Nem tudom érdemes e? Tv-ben láttam pár részt, de gondolom az első pár évad dög unalmas lehet.
-
Bad Pritt
félisten
Tudom, odaát mesélted, ne is kezdd el szerintem, drága ahhoz az idő.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a Gotham abból a szempontból még rosszabb, hogy van egy felépített Nolan univerzum, erre csinálnak egy ilyet mellé. Bár ahogy láttam pár dolgot átvettek Nolantől (volt ott a tűz, amit madártávlatból pásztáztak, na az tiszta Nolan), de ide lehet érezni, hogy ez is csak egy n+sokadik nyomozós sorozat lesz, csak most a Batman hype-ot akarják meglovagolni.
much corrupt
so drama
such gotham
wow -
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, sorozatjunkienál látták már a 24 9x01-02-t a FOX-nak hála. Lehet tudni hogy jön hozzán egyszerre szinkronosan?
szerK:
(#12651) spammer
Köszi, ma még nem olvastam junkiet, ez tegnapról maradt meg.
-
spammer
veterán
A sötétet inkább a hangulatra értettem, de a képi világa is lehetne sötétebb, netán noiros(abb). Gotham mocskos, korrupt, nem áll jól neki a realista ábrázolás, és ne nézzen már úgy ki, mint egy sima NY-i belváros. Persze TV-ben ezt nyomják, mert költséghatékony.
Batman: Year One, TDK Returns, kb. ilyen hangulatot kellene élőszereplősben megcsinálni, csak hát azt sem a FOX-tól vagy más hasonló csatornától fogjuk látni.

No majd meglátjuk, remélem a MarvelShieldnél tényleg jobb lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
.LnB
titán
válasz
spammer
üzenetére
Én pedig nem is tudtam róla semmit
Csak azt, hogy lesz valami.
Fura, hogy Gordon-nak nincs bajsza. És valóban nem sötét, bár nem tudom miért kéne még sötétebbnek lennie? Nem vagyok otthon a Batman képregényekben, csak a filmeket ismerem jobban. Lehet azért nem értem. Így elsőre értelmesebbnek tűnik nekem mint a Shield sorozat. Tuti bepróbálom.Igen igazad van FOX. Pár éve nem nagyon tettek le értékelhetőt az asztalra. Pedig volt idő mikor számomra a FOX neve elég volt egy-egy pilot bepróbálásához. Mára már ez nem így van.
-
bigdady
nagyúr
Got s01xe09

Gyerekek ez veri Vikingset. Orulok hogy belekezdtem
-
.LnB
titán
Erre tuti benevezek, nem gondoltam volna előzetesen, de tetszik.
-
-
tonyrulez
őstag
It's Always Sunny in Philadelphia jó sorozat? Office végéhez közeledve olvastam Reddit-en hogy sokan ajánlják, de én még sosem hallottam erről a sorozatról
Másik várólistásom a Modern Family -
oriic
HÁZIGAZDA
Köszi tudok róla. Mondjuk rohadtul nem értem, hogy minden média ezt hozta le a napokban. (már amelyik foglalkozik ilyenekkel)
Ez miért számít új hírnek nem tudom. A Halo sorozatot HIVATALOSAN már a tavalyi E3-on mutatták be, de még a Ridley Scott féle websorozat híre is több mint egy hónapos. Nem értem, tényleg.
-
Rx
aktív tag
-
Rx
aktív tag
Hannibal S02E04
A vége... BAMM!!
Alig várom a szerda estét...főleg ,hogy most nincs BL a tévében
Nem tudjátok, hogy az első évadot hol tudnám megvenni dvd-n?
Google pajti nem akar segíteni... -
spammer
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
SPOILER
Tudtam, hogy csak át akarnak verni ezzel a Floki témával, de nem sikerült nekik.
Nekem sem tetszett igazán, erőltetett volt. Az évadról meg nekem is kb. ez volt a véleményem. Jobb script kellene, mert ugyanez a harmadik évadra már kevés lesz. -
FireKeeper
nagyúr
csak nekem nem tetszett a Vikings S2 finálé? SPOILER ALERT
ez a Floki féle szál nem tetszett nagyon. részeken keresztül faszán felvezették a motivációkat, hogy milyen tényleg valós alapja lehet az árulásának. aztán még a fináléban a kamu-gyilkosságot is beadták, hogy tényleg elhidd, el is árulta.... aztán.... Floki mégsem áruló. mégis hű Ragnarhoz. a nagy semmiből majdhogynem (jó, végig hű volt hozzá, de itt az évad második felében tényleg jól feltárták hogy mégis mi alapja lehetett volna a dolognak). utálom mikor az írók így a néző arcába
szarnakröhögnek... persze jó volt az évad, pörgős, meg harcolós, de kicsit végig olyan érzésem volt hogy levágott fejű csirke módjára rohangálnak. harcolnak, elárulják őket, hazamennek, bosszút forralnak, harcolnak, békét kötnek....SPOILER VÉGE persze azért jöhet a harmadik évad is

-
bostone
addikt
Inkább hagyni kellett volna az egész SW univerzumot abban a három filmben, amiben megálmodta Gyuri. Még ő is el tudta rontani az előzmény részekkel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Gyick
őstag
válasz
attiati
üzenetére
Én is most kezdtem el csak nézni mert kifogytam a sorozatokból(Orphan Black,Californication,Fargo,Arrow ezeket nézem de ezekre mind egy hetet kell várni ugye+a HoC)nem vagyok oda az ilyen fantasy-s dolgokért Gyűrűk Uráért se rajongtam soha nem is értem mit esznek rajt annyian de ez a GoT eddig tetszik
-
S e t h
nagyúr
A True Detective sikere után csodálkozom, hogy annyira kevés szó esik a Fargo-ról, ugyan nem tudom miért is érzem a kettőt hasonlónak egymáshoz, mivel én sem nézem(még), egyelőre próbálok kedvet kapni hozzá, csak itt elég kevés infó hangzott el róla eddig.
-
spammer
veterán
válasz
attiati
üzenetére
Azt nem tudom, jók-e, de:
The Tudors (A Vikings készítője csinálta ezt is)
The BorgiasEz viszont jó: Rome
-
attiati
veterán
van (még a Vikingshez hasonló) jó történelmi sorozat?
-
bok92
addikt
Vikings s02 évadzáró
Az utolsó 20 perc valami fergeteges volt.
Nem gondoltam volna, hogy a 2. évad ennyivel jobb lesz, mint az előző. Remélem, hogy a 3. évad is ehhez hasonló lesz. Remek sorozat!! 
-
bigdady
nagyúr
Nekikezdtem a tronok harcanak nem rossz. S01e01: most a torpe noveret a sajat testvere dugja? Jol ertettem?
-
spammer
veterán
válasz
üzenetére
BB oda-vissza veri, nem egy kategória a két sorozat, de azért élvezhető volt, én is végigtoltam. Rabbit full gagyi volt (meg az egész ukrán szál), ellenben Proctor badass.
Úgy néz ki, hogy az írók nem is akarnak "komolyabbat" csinálni, valószínűleg a harmadik évad is ilyen "ponyva" lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- PlayStation 5
- Hardverfogócska a kertben
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- MIKROTIK XS+DA0001 kábel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

1-2. évadban még vártam a hétfőt h nézhessem azóta már csak itt van a gépen napokig mire odajutok h megnézzem

Ez a téma is az, amit egy bevállalós kábelcsatornára kellett volna küldeni. Csak hát oda produkálni is kell valamit, nem elég n+1. -nek lenni. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem sem tetszett igazán, erőltetett volt. Az évadról meg nekem is kb. ez volt a véleményem. Jobb script kellene, mert ugyanez a harmadik évadra már kevés lesz.
Most hogy mondod részre levetitve lehet igazad van
Janaboy