- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Első 3 részt néztem meg eddig. Ne foglalkozz az IMDS-s értékelésekkel, majdnem mindenkinek az fáj, hogy nincs Spacey. De nélküle is működik a dolog eddig, még ha rohadtul hiányzik is. Annak nyilván nulla az esélye hogy a 2. évadot megközelítse, de amit eddig láttam a 6. évadból, azt tisztességes munkának tartom.
Szerintem 1-2 nap és végzek vele. A Robin Wright meg továbbra is egy world class milf, azt akarom karácsonyra hogy üljön a számra. -
Ventur@
senior tag
Köszi az infót. Akkor készülünk rá ezerrel
.
Fresh Off the Boat
Amerika Huangjai címmel megy a Comedy Central-on és már egy ideje gondolkodtam hogy belenézek. Na tegnap késő este elkezdtem. Igaz, hogy még csak az első évad 5. részénél járok, de én nem tudom mikor röhögtem ennyit egy sorozaton. Könnyed 20 percnyi poénbomba, kifigurázva benne az amerikai életstílus és az ázsiai népekre jellemző vonások. Viszont mind ezt humorosan. A kor telitalálat....boldog 90-es évek
. Az arra az időre jellemző zenék belecsempészése, valamint a főszereplő kis srác amerikai rap iránti rajongása és az ehhez tartozó akkori zenék....fúúúúú....nálam nagyon betalált (Dr. Dre, Wu-tang Clan, OBD, Snoop Dog, NWA....stb.).
Remélem hasonlóan jók a további részek is, na meg a benne lévő zenék
.
Tudom, hogy nem mai darab a sorozat, de aki keres valami könnyed kis vígjátékot, annak én ajánlom
.
-
ígyvanferi
addikt
Nemrég volt egy 10 perces kis rész, ami tulajdonképp egy Hillary-t támogató kampányfilmnek készült. Ezt leszámítva vicces volt. Én nagyon szerettem/szeretem a sorozatot, többször végig is néztem már (a Jóbarátok után a második legtöbb újranézés azt hiszem, nagyjából az Archerrel holtversenyben). Karakterek, színészek maradnak, csak jó lesz ez a pár új rész is, én azt remélem.
Debbie Reynolds játszotta Grace anyukáját egyébként. -
bAtt001
addikt
-
Black Dragon
addikt
Silicon Valley tényleg nem rossz, most kezdődött a 3. évad elvileg. Ennek ellenére szerintem az első évad volt az igazán ütős, a második már szoszo, mármint próbálták az első évad színvonalát hozni story és poénok terén is, de egyik sem jött össze annyira szerintem. Ettől függetlenül megnézem majd a 3. évadot is mindenképpen.
-
-
-
-
k-adi
nagyúr
tényleg jó rész volt a mostani Homeland, de még mindig nem értem, hogy
a szuper kiszivárogtatott anyaghoz hogy kapcsolódik Quinn gáz storyja? Az ilyen backup történet, hogyha a kémes vonal kifullad vagy mi? Meg azt sem értem, hogy akkor most Q meghalt a gáztól? Mert a muki beadta neki a cuccot, de ugye az csak tompítja a hatást, márpedig nagyon nem úgy nézett ki, mintha túlélné Q
viszont a kémes vonal már megint egy bullshit, remélem
Allison nem ússza meg ilyen könnyen -
tomiii.
aktív tag
How to get away with murder s02e09
A lőjetek le rész tényleg kicsit erőltetett volt, ahogy mindenkit hergel, de amivel West sikerült rávenni, az tényleg teli találat volt. Én mos thirtelen nem tudok más sorozatot mondani, ami 9 részen keresztül folyamatosan izgalommal tölt el. Bár most elég sok kérdésre kaptunk választ, lehet majd laposabb lesz kicsit -
Ragnar95
félisten
Mi a franc történt ebben a részben
Ez mindfuck kategóriában mindent vitt eddig, pedig az első évad is elég magasra tette a lécet...
Úgy tűnik, mégsem Annalise Wes anyja, viszont akkor hogy került oda a kihallgatószobába?
Ebben a részben mindenki megőrült amúgy, Annalise, Asher, Bonnie, a végére Wes...
Nem tudom, hogy fogom kibírni a folytatásig, most néztem meg a részt, de már tűkön ülök -
viharhozo
addikt
Ott a gond, h az igazi junkie-nak a Netflix nem eleg, mert azon sok sorozat nem erheto el. Tovabb megyek, harom szolgaltato mellett is lesz olyan, ami egyiknel sincs meg, akkor pedig ugyanott tartasz, ahonnan elindultal.
Kozben latom, leirtak mar ugyanezt.
A torrent egyebkent mellozheto, a direktlinkes modszer ugyan nem ingyenes, de meg egy Netflixtol is olcsobb, es majdnem olyan kenyelmes.
-
-
spammer
veterán
Az a baj, hogy egy elég sok mindenre elő kellene fizetni, és lehet, hogy még úgy sem kapnád meg, ami érdekel. De ettől függetlenül biztos kényelmes dolog, csak esélyes, hogy a torrent nem nagyon lenne mellőzhető így sem egy rendes junkie-nak.
Amúgy streaminggel talán 2 probléma lehet:
- szolgáltatói sávszél, ezáltal minőségi korlát
- ha megakad/szakad a stream pont egy jó jelenetnél/epizódnál, én agyfaszt is kapnék -
bAtt001
addikt
hát azért GoT már megint... ha jövőre számítanak a steaming szolgáltatások műsorai is akkor sírhat a sarokban meg labdába se rúghat. A tegnapi három Narcos rész után a trónok csak valami mesedélutánra elég gyerekeknek...
de ott van még a Bloodline is, azis megenné reggelire
napi GoT hater hozzászólásunkat olvasták /peace -
gerii
addikt
Jááj, inkább megnéztem a régi intróját
-
gtamate2
veterán
Nathan vitte a hátán a sorozatot. Én a 4. évadnál járok és már nagyon felszínes szerintem az egész. Valahogy egyáltalán nincs meg az ami az elején megvolt.
Amikor már az erőket csereberélték, zombik jöttek a képbe ott lett az egész elrontva. Végignézem azért szolidaritásból, de már közel se olyan a feelingje mint korábban, az új karakterek szörnyűek, egyszerűen semmi egyéni nincs bennük. -
Ragnar95
félisten
De jó hír így reggelre
Suits S05E02
Wow, van itt feszültség bőven még mindig, asszem megint fordulatokkal teli és izgalmas évadnak nézünk elébe. Jessica mondatán Luisnak és Harveynak röhögtem a legnagyobbat: "I'm gonna slap the taste out of your mouth"Louis meg már megint jól elcseszett mindent
Akárhányszor ott tartanánk, hogy szerethető legyen, csinál valami hihetetlen ostobaságot és utána ahelyett, hogy beismerné, nekimegy Harveynak még jobban... -
törölt tag
Hajrá. Ha az első részt túlélted, akkor be fog jönni.
(#22815) Komplikato
vegyész volt a csaj, laborban dolgozott, valószínű minden tudása megvolt hozzá, és ennyi is volt a szerepe, pont ez a hozzájárulás kellett ahhoz részéről, hogy megszökjenek. Mindenki sorra került akkor ott éppen. -
ígyvanferi
addikt
Te vagy az első, aki szerint gyenge az évad. Ja, meg aki szerint jobb a szinkron, mint az eredeti hang.
Azért van abban valami extra pikantéria, hogy ez az ember adja a hangját a szuperjóképű, sármos, mindig frissen borotvált, dús, fekete hajú titkosügynöknek. Szerintem tökéletes.
Szerintem sem rossz a szinkron, erről már én is írtam. De nem is jobb. És ugye mint mindig, itt is elsikkad egy-két poén (bár az általános gyakorlattól eltérően szerencsére erre viszonylag kevés példa van).
-
aizen92
addikt
Archer színvonalán tényleg ront az angol eredeti szinkron. Főleg Archer hangja valami borzasztóra sikeredett.
Na megnézem a 6. évadot valamikor én is. Kár hogy az első 5 évad lendülete kezd kifulladni ezek szerint. Több helyen olvastam márha-ha. én 29-én megyek. kitartást!
(#22533) ígyvanferi: azért itt páran már írtuk, hogy jobb a szinkron az elmúlt pár évben.
-
brownus
veterán
nem értem, hogy lehet ráfázni félrekúrás közben ha van rajtad gumi
persze ha azt mondja, a csaj sz.pás közben, hogy kamcsatka az fájhat, ellenben a honololu...és ugyanmár, mintha drogokkal nem lehetne kulturáltan drogozni, izé bulizni
biztos valami kdnp-és marketing film
fúj
ja, így már nem is érdekel! :d
-
bAtt001
addikt
hallod én ráfüggtem bevallom
olyan dumákat eleresztenek benne, hangosan röhögök egyedül a gép előtt, ilyen nagyon nagyon ritkán fordul elő velem, napi 1 részt megnézek, többet nem engedek belőle mert már érzem hogy ez bizony hiányozni fog
jah és mindenkit fertőzök vele a baráti körömben
-
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Valorant
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest