- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
-
Balinov
titán
válasz
Gyuri27 #10280 üzenetére
mit ertesz alacsony felbontason? Ma lattam a Guru3d-n egy geposszerakos tesztet...haat. 1280x1024/1440x900 felbontasra low endet irtak...19" max 20" TFT-t tervezek, max 1650*xxxx felbontasba, COD2/4 multira foleg,esetleg America's Army, meg ha megjelenik a COD5 vagy az uj Medal of Honor,akkor arra. Lehet felesleges a 4850? es egy 3850 vag 70 eleg lenne?
Borokafa: pofas kis eredmeny,na! grat!
-
baki_00
csendes tag
válasz
Gyuri27 #10274 üzenetére
köszi a választ. Én is a gigás lappal szemezgetem egész nap és persze amd chipset-tel
Egyébként van külömbség teljesítményben a 790x; 790fx; 790gx között? Vagy csak az extra kütyük (vga, hdmi, stb..) miatt hivják máshogy. Mert nem hiszem hogy szükségem lenne alaplapi vga-ra, vagy dual lan-ra és a többi extra funkcíóra. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Gyuri27 #10252 üzenetére
Az ASRock mindig is szimpatikus volt, az új termékeik meg kimondottan vonzóak.
X2 5000+ BE, szerintem van még benne tartalék, ez a lap az éhesebb F2-es procimmal világi dolgokat művelt, szerintem határon küzd a PWM.
Kb. 20k-ig hajlandó vagyok elmenni, hasonló nForce deszka 20-22k átszámolva. [link] [link] A Giga megoldása tuti jóval drágább lesz, és az utóbbi időben nekik is meggyűlt a bajuk a BIOS-okkal, nem óhajtok szívni hülyeségekkel.
Teszt még nincs, de majdcsak lesz, türelmes vagyok.#10255 TomBoy1986:
1. A HR05-öt át fogom menteni az új deszkára.Egyébként sem egy forró chipset, ráadásul nem muszáj az egekbe emelnem a HC-t, BE a proci.
2. Phenom nem fog kerülni bele, így nem lesz gond a PWM-mel. -
leviske
veterán
válasz
Gyuri27 #10175 üzenetére
Akkor elnézést.
Bár nem tudom mi hülyeséget írtam... Az ATi csak azt tudta kiküszöbölni, hogy ne kelljen azonos azonos márkától, azonos tipusú kártyát venni... bár ezt a masterkártya miatt nehéz is lett volna megvalósítani.
Ahoz, hogy pl: az RV770-et és az RV670-et összeköthessék, meg kellett volna oldani, hogy pl a X1900-asok és a X800-asok is együtt tudjanak működni.
De ez nem a CF topikja, tehát folytassuk ott, ha akarod.
Amugy meg nem akartalak kioktatni és elnézést, ha olyan hangvételűnek érzékelted hsz-om.
(#10177) diablo1984: Az X1950-esek megjelenésével megszűntek a master kártyák.
-
-
band1103
őstag
válasz
Gyuri27 #9802 üzenetére
Teljesen 1-et értrek! Sőt, a fogyasztóvédelmi törvények és szabályozások miatt tényleg a boltos feladata bizonyítani.Tehát köteles bevenni az árút és saját költségén szakértő szervízzel megnézetni. De ha a szerviz be tudja bizonyítani hogy a vevő hibája akkor a vevő köteles állni a szakvélemény költségét...
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #9796 üzenetére
Az a baj, hogy itt max 5 eszközt rakhatsz bele. Persze aki mindenből az integráltat használja, annak jó, de mondjuk integrált tuner nem igazán van a lapokon (nálam meg nem ritka a három sem).
Ha leolvad, akkor jó eséllyel nem cserélik (fizikai sérülésre a garancia nem vonatkozik).
EpoX-ról nekem csak csúnya emlékeim vannak (szar kondik, alúlméretezett VRM-ek, idétlen megoldások, és az itt is tapasztalható szar elrendezés...).
-
törölt tag
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
band1103
őstag
válasz
Gyuri27 #9784 üzenetére
Szvsz az nem mindig jó ha a CPU foglalat el van forgatva 90 fokkal. Sok cooler így fujhatja a forró CPU levegőt közvetlen a tápba/ra vagy az északi hídra de semmiképpen sem kifelé a házból. De az tök jó hogy ilyen szines
leviske: Azt ne mond hogy bármelyik AMD CPU-s topikban valaki lebeszélné az AMD-s CPU-ról
Azon kívül 2 mindata volt a srácnak. Elsőben a CPU-ról kérdezett, a második mondata meg csak akkor aktuális ha az elsőre igen a vállasz. Legalább is SZVSZ.
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #9745 üzenetére
Van a lapon int GF6100, szóval nem kell bele vga, de vettem egy 7100gs-t, azt még nem fogja meg. Annyiba került a lap, proc pwm-es hűtővel, meg 1GB csx rammal ami majdnem új, mint egy g31-es lap, szóval megérte
#9746 band1103 : Látatlanban kihagyom mind2 verziót, azért thx
Van valahol jófajta titan nano pasztám, majd előkerítem, habár úgy tűnik semmi szükség rá.
#9747 nesa : Jah, valahogy így van, de nem direkt butították, az nf400 chip ennyit tud, gondolom direkt irodai célokra alkották meg, mindenesetre egy pics@ boda van rajta, az igp és SB egy singlechipben, valami mcp61 vagy hasonló, és nem melegszik. Napi használat után lehet 40 fokos ventis szellőzés nélkül.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
-
Balinov
titán
válasz
Gyuri27 #9639 üzenetére
allitolag fenn is van a honlapjukon,en nem talaltam. Aztan live chates supportba megkerdeztem.Pedig nagyon tuti lenne...Radasul a supportos csokajuk olyan gunyosan irta,hogy Europe?Ireland? Not in the plans... Gondoltam is, szuljon anyad sün ikreket,bazzeg!
ha ilyen kocsog vagy!
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
Gyuri27 #9592 üzenetére
Tudom, láttam a teszteket, de tudod én nem tesztekkel játszok
amíg nállam a HD3870x2 szenvedett ezzel a 9800 GTX SSC vel semmi problémám nincs,
látom, mekkora sztár, írják hozzá hány fps, * így megy úgyde * egészen irreális dolgokat láttam az x2 től, egy hónap után boldogan szabadultam meg tőle... nem kell már ati, legerősebb kártyája is egy fostalicska volt a számomra
THx marad nv
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
Gyuri27 #9572 üzenetére
SZia, probáltam, Atit Hd3870 x2... véleményem? ---» Hulladék
soha többé ati és hát, leszarom hogy x2 es vagy nem...
míg felraktam az nvdrivert és elindítottam a Gtx emen a gámát ezen ment, atin? ... fél évet cumtam és valahol jóval lassabb is volt, mint a 8800 asom ano
azért emeltem ki hogy CrossHairés nv for ever
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #9568 üzenetére
Nem Te tehetsz. Arról viszont a gyártók, hogy nem használnak ki egy adott lehetőséget. Az Abit régen erre még külön chipet is rakott a lapjai egy részére, most ez se kellene. Főleg, hogy az SB750-ben már javítják a PLL-t is, szóval az megint egyszerűsíti a PCB-t. Bár lehet, hogy pont az integrált PLL kell a beépített szabályzáshoz, de akkor ez nem lenne megemlítve az SB700-nál.
-
silent84
csendes tag
válasz
Gyuri27 #9550 üzenetére
köszi.
Na elég hülyén fejeztem ki magam, így visszaolvasva.
Sajnos reálisan nézve 2 év minimum mirre kijön, vagy 3.
Erre tényleg nem lehet tervezni. Még ha jövőre vennék a tervezett 90ks gépbe új 45nmos, phenomot, és egy 35-40ks vgat, akkor sincs még sehol a dio3.Valószínű veszek most egy alap gépet az általad javasolt 4050evel, vagy 4450e.
meg az alap giga 78gm-s2 lapot, azt bele 1gb kingmaxot, netezni, letölteni, filmet nézni elég.
Maradék pénz eltéve, köv gépre, meg teszek hozzá még addig, és amikor lehet tudni már milyen gép kell a dio3nak akkor megveszem, vagy cserélem ebbe azt amit kell majd. -
Produkció
senior tag
-
Produkció
senior tag
válasz
Gyuri27 #9522 üzenetére
mindennapi használatra tökéletes, sőt még a "szokásos" több dolgot csinálsz 1szerre féleségek, tömörítések, de szeretek 3dmarkolni, ott meg egy tuningolt e8200val is több pontot kap a 88gts512 mint ezzel a phenommal, és nem a proci pontokba hanem az sm-ekbe....nem tudom hogy egy intel jobban kihajtja-e vagy vmi más áll a dolog mögött, 12éve nem volt már intel gépem, kiakarok próbálni 1 csúcs modellt, ha jó megtartom 2évig legalább
, nem tudom mennyit menne, mert elég béna vagyok tuning terén....nekem 2860 volt amin 3dmark lefutott, 2910en már nem jött be a win csak a boot...oliverdának megy 3ghz-et is ugyanez a proci, 1 hozzáértő emberkével ez is menne annyit szerintem, de hiába én nem tok csak szorzót állítani meg fsb-t növelni
-
Produkció
senior tag
válasz
Gyuri27 #9520 üzenetére
keveslem, q9450 lesz helyette, de gondolkodom egy kissebb inteles konfigba is, q6600 vagy q9300....q6600 elég olcsó már és teszteknél alapon kb 15%al gyorsabb, és jobban is tuningolható, nekem általában elég a 3-3.2 GHZ. meg akkor ddr2es lapot vennék alá, q9450 alá már ddr3ast vennék, p5e3at, magyarul 1 olcsóbbik inteles konfig +10-15ből kijön, egy tuningosabb kb +40k....ezen töröm most a fejem, meg így 1be nehéz eladni, ha beszámíttatom valahova akkor talán jobban járok, látom itt ph-n már a bird kezdi a beszámítást, kérdés mennyibe:S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy topik
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged