- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HarryPotter
őstag
skacok, megjött egy ilyen: [link]
amint üzembe áll, beszámolok arról, hogy mit tud...
-
HarryPotter
őstag
válasz
Iron Funeral #10673 üzenetére
köszönöm. Oli: a dfi-t nem akarom megkérdezni, de azért kösz a tippet.
-
HarryPotter
őstag
kérdés: mit kell tudni a 790FX sorozatú lapokról, és azon belül mit jelent a 790FXB?
-
HarryPotter
őstag
válasz
HarryPotter #10557 üzenetére
megrendeltem, remélem nem csináltam butaságot...de kockázat nélkül nincs győzelem.
-
HarryPotter
őstag
erről vélemény: [link]?
mert nagyon gondolkodok rajta....
-
HarryPotter
őstag
válasz
TomBoy1986 #10155 üzenetére
Valóban, az SB 750 állítólag annyival tud többet tuningban, hogy mindenképpen átálltam volna, de így meg egyenesen kötelező is.
-
HarryPotter
őstag
válasz
diablo1984 #10151 üzenetére
megtette ezt TomBoy fentebb nagyon pontosan. A lap nem tuningbarát, hiába mondják annak. A 9600-amat max. 2,5-re lehetett húzni, de a 9850-em is 2,8-nál megállt. Mindkét prociban több van, szvsz. Az NB és az SB hűtése pocsék. Az NB-t még meg tudtam oldani (nem olcsón, egy TT extreme spirittel) de az SB-t nem.
-
HarryPotter
őstag
válasz
diablo1984 #10146 üzenetére
sajnos nem....soha többé giga
-
HarryPotter
őstag
válasz
TomBoy1986 #10140 üzenetére
nálam is lesz egy eladó DS4....de én foxconnra szeretnék cserélni.
-
HarryPotter
őstag
egy kis tisztánlátásra lenne szükségem: sb 750-es lapot szeretnék, de nekem nem kell az integrált VGA -- milyen sorozatszám alatt fognak az ilyen lapok futni; és van-e már ilyen lap?
-
HarryPotter
őstag
dfi-nek mikor lehet olyan sb 750-es lapja, ami nem tartalmazza az integrált GPU-t? Vagy van már ilyen?
-
HarryPotter
őstag
nagyon sürgős segítség kellene: tudja valaki, hogy nálunk hol kapható sb 750-nel szerelt alaplap (pl: [link])? sehol nam találok boltot.
-
HarryPotter
őstag
Egy kérdéssel fordulok hozzátok: az alaplapom giga ga-ma 790x-ds4, phenommal.
Az alaplap manual-ja szerint a ramokat nem balról jobbra indulva, hanem fordítva, azaz jobbról balra kell telepíteni. Nálam 2x1 gb ram van, így jobbról balra elkezdve a telepítést logikusan a két bal oldali slot maradt szabadon. Furcsálltam, de hát a manual ezt külön így kéri.
Ezzel szemben amikor a gép beindul, a bios szerint a két 1 gb-os ram a slot 3-ben és a slot 4-ben van, nem pedig a slot 1 és 2-ben. Cpuz szerint is.
Mindezek alapján egyrézt nem tudom, hogy kinek higgyjek, (alaplap manual vagy a bios/cpuz), illetve az, ahogy a ramok most vannak (slot 3 és 4) jár-e bármilyen problémával, okoz-e bármilyen teljesítménybeli problémát.
feltettem a kérdést a ramos topikban is, de ott azt mondták, ezen ne izguljak....de egy kicsit azért izgulok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Crucial 240GB SSD eladó
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest