Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
Produkció #9531 üzenetére
Ugy is uborkaszezon van és nincs igazán izgató téma jelenleg. Az ilyen nehéz vasárnapi estéken néha jól jön 1-2 tökelütött akin igazán jól szórakozhat az ember. Bár lehet hogy sokakat inkább kikészít a baromságaival, de nem is az offolásával a
hanem a témájával:
"...és teszteknél alapon kb 15%al gyorsabb...de most ez érdekel, erre költök...kellene egy 24" körüli moncsi mert a fullhd tv-n nem az igazi netezni...
Az első döbbenetek után ezeken a sorokon olyan jót szórakoztam a feleségemmel együtt hogy tapsot érdemel
. Best of Produkció!
-
Gyuri27
félisten
válasz
Produkció #9478 üzenetére
Egy hasonlóba én is beleszaladtam. Lényeg a lényeg a win telepítő nem volt hajlandó formázni a particiót. Leszedtem egy dos-t. Indítottam arról, format c. De a meghajtókat a telepítés során így is felcserélte. A c lett a d, a d a c. Konkluzió: mentés és format. mert az xp ennyi idő után is buta.
-
Produkció
senior tag
válasz
Produkció #9473 üzenetére
egész jókat hallottam a get data backról....azzal fogok mos próbálkozni, de 1 ismerős mondta hogy az ő gépével is hasonló volt, neki még a bios se ismerte fel a vinyót, elvitte 1 ilyen profihoz aki mondta hogy ez 1 vírus és kb 5óra alatt megcsinálta a gépét....lehetséges hogy vírusos pl a ram amit vettem?
-
band1103
őstag
válasz
Produkció #9469 üzenetére
Vess rá egy keresztett és végy elő egy adatvisszaszerző progit. Vannak olyanok amik elszállt partíciók esetén is vissza tudják állítani az adatokat. Ha nem nyúltál még hozzá a winyóhoz akkor nagyobb az esélyed. És szerezz egy kölcsön winyót amire átmentheted a visszaszerzett adatokat.
-
-
leviske
veterán
válasz
Produkció #9342 üzenetére
780a jobb tuningra, de ennek ára van
... az ASUS M3N kb. ugyan az, mint az M3A... azzal a különbséggel, hogy az egyikben AMD 770 chipset van, míg a másikban nV 750a.
Én a helyedben utánajárnék, hogy mely lapokkal értek el jó eredményeket, spec. az M3A-t megtalálod azok közt, amikkel elértek stabilan 3GHz-et.
Gigákból egyet sem fogsz találni...
(ezek közt valószinűleg csak Foxconn, ASUS, DFI, Sapphire lapokat fogsz találni)
-
leviske
veterán
válasz
Produkció #9329 üzenetére
Szerintem a 9850BE alá ne Giga lapot vegyél.. sokan szívnak velük.
Ebben az árkategóriában érdemesebb inkább a Sapphire és ASUS lapjai közül válogatni.
Én spec. csak ajánlani tudom a M3A-t és a Sapphire RX780-at, bár mind két lap 770-es chipset-re épül, de még mindíg jobb választás, mint a Giga.
Esetleg, ha ugy gondolod, a 100%-os tuningért ott van az ASUS M3A Deluxe...
Amit viszont biztosan tudok ajánlani, hogy nézd meg lapvásárlás előtt, hogy a választott lap támogatja-e a 9850BE-t...amelyikek csak a 9950-et támogatják, vagy még azt sem... azok nem valószinű, hogy kimondottan tuningbarát darabok.
Csak halkan jegyzem meg a döntés megkönnyítése érdekében, hogy egy M3A-ban egy 9750-ből kitudtak sajtolni 3GHz-et, míg a Giga lapokkal egy 9850-ből még a 2.8 is kínkeservesen hozható ki.
Ó, és még ezt hányszor fogom csak halkan megjegyezni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest