Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
Csiborbogár #10414 üzenetére
Jó... tudom. Már megint a nyilvánvalót okoskodtam.
Elnézést.
-
leviske
veterán
válasz
Csiborbogár #10408 üzenetére
Nem tudom... mintha rémlene, hogy a Powercolor nem csak ATi-s, de lehet, hogy tévedek... De mondjuk mind a 3-nak meg van az nV-s megfelelője. HIS-EVGA, Diamond-BFG, Powercolor-XFX.
-
antikomcsi
veterán
válasz
Csiborbogár #6795 üzenetére
Szia!
Járt utat, járatlanért el ne hagyj!
Nem mindíg voltak ám ilyen jó amd chipek, és amíg régebben görcsöltem a sis, és via-s lapokkal jött az nforce2 és nagyon oda vert mindennek. Azóta ez az út nagyon bevált, semmivel sem tudtam ilyen hatékonyan, és egyszerűen tuningolni.
Azért azt hiszem megvárom az összehasonlítást, de nagyon meggyőzőnek kell lenni, hogy nvidiáról váltsak. Az ok annyi, hogy úgy érzerm,- ugyanannyi pénzért az nvidia most jobban dobja a pixeleket.
Mondjuk, egy ilyen pók platformot kipróbálnék ha megtehetném, hogy 4 vga árát bukjab be fél év alatt.
-
bnss
veterán
válasz
Csiborbogár #6799 üzenetére
Ezt jól megbeszéltük.
(#6793) antikomcsi: szvsz ebben a hónapban előrukkolnak majd a gyártók több ilyen nf chipsettel szerelt lappal, már csak azért is, mert jön az ATI780-as megoldása (jan. 23. -ha jól tudom).
-
bnss
veterán
válasz
Csiborbogár #6797 üzenetére
Én kérek elnézést, elnéztem, nem kicsit, nagyon.
-
Chaser
legenda
válasz
Csiborbogár #2746 üzenetére
Pontosan ezt én sem tudom, de anno mikor kijöttek az am2-sek és összehasonlították a 939-esekkel, ezt a fícsőrt nem magasztalták az egekeig, mondván átlagfelhasználó nem fogja kihasználni. Talán a vezetéknélküli média alkalmazásokban van szerepe, de lehet hülyeséget mondtam
-
Gyuri27
félisten
válasz
Csiborbogár #2004 üzenetére
Vagy van vagy nincs. Ez most lutri. A boltban lévő deszkák többségét még szerintem a brisbane előtt gyártották így gond lehet vele. A bios frissités elkerülhetetlen. Szerintem.
Ha tetszik egy deszka a gyártó honlapján meg kell nézni melyik rev.-től kezeli rendesen.
Ismét árulják a drágát [link] -
Gyuri27
félisten
válasz
Csiborbogár #1996 üzenetére
Az abitos topikokban bios frissitést emlegetnek. Már ha van uj.
(egyszer már jártam igy. Tapasztalat: régi procival frissiteni)
Ha valami szervizbe beviszed v szerzel kölcsön 90nm-es procit azzal tudsz frissiteni.
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
Csiborbogár #1372 üzenetére
nekem Freezer van rajta...2 pöcök tartja
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Csiborbogár #1372 üzenetére
Ilyen hűtő szerintem nincs, de nem is értem miért kell neked ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged