Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Produkció
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
mindennapi használatra tökéletes, sőt még a "szokásos" több dolgot csinálsz 1szerre féleségek, tömörítések, de szeretek 3dmarkolni, ott meg egy tuningolt e8200val is több pontot kap a 88gts512 mint ezzel a phenommal, és nem a proci pontokba hanem az sm-ekbe....nem tudom hogy egy intel jobban kihajtja-e vagy vmi más áll a dolog mögött, 12éve nem volt már intel gépem, kiakarok próbálni 1 csúcs modellt, ha jó megtartom 2évig legalább
, nem tudom mennyit menne, mert elég béna vagyok tuning terén....nekem 2860 volt amin 3dmark lefutott, 2910en már nem jött be a win csak a boot...oliverdának megy 3ghz-et is ugyanez a proci, 1 hozzáértő emberkével ez is menne annyit szerintem, de hiába én nem tok csak szorzót állítani meg fsb-t növelni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen TV-t vegyek?
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4166, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, nem tudom mennyit menne, mert elég béna vagyok tuning terén....nekem 2860 volt amin 3dmark lefutott, 2910en már nem jött be a win csak a boot...oliverdának megy 3ghz-et is ugyanez a proci, 1 hozzáértő emberkével ez is menne annyit szerintem, de hiába én nem tok csak szorzót állítani meg fsb-t növelni