- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
baboss #14625 üzenetére
SJ5000X Elite-hez nem lehet külső mikrofont csatlakoztatni, az csak az SJ6-tól van nem?
Amúgy én is a 4000 pluszt ajánlanám, kár, hogy nem lehet már kapni. Nem is értem egyébként, hogy miért nem, miközben a sima 4000-t és a 4000 wifi-t meg lehet még. Akkuidőben az M10 plusz-al együtt toronymagasan verték az összes többi SJ Cam-ot. -
törölt tag
válasz
baboss #14620 üzenetére
SJ4000-hez képest SJ5000X Elite
-
-
Dolphine
addikt
-
törölt tag
válasz
baboss #14547 üzenetére
Mértéktől függ, de több szoftver is alkalmas bizonyos mértékű korrekcióra:
Például én a Filmorát használom, de a színezéssel nem babráltam, eredetiben így vesz fel:
Fókuszban a Gróf Tisza István Kórház (Berettyóújfalu) - Youtube
Ebben a videóban van égbolt is, napsütésben, és felhős időben egyaránt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
baboss #14302 üzenetére
Van, és van! Nem is egy. De nézz rá neten a(z) HJC IS-17-re. Még egy ilyen el...ott sisak nincs még egy. Nincs három négyzet cm sima felület ahol ne lenne megtörve a sisak.
Csak oldalra lehet feltenni de ott meg kezdem unni, mert letépi a fejem.
Az ívessel az a baj a töréseken az állmentén a közepén egy 5 forintos felületen nem tapad fel (amekkora maga a talp az arányaiban túl nagy felület.) és lehullik egy félóra / óra után.
Na a sima fehéren jól látszik. Ahol lenne oldalt az állmellet / pofazacsik "helyén" szabad felület neki. Maga az állrész íve is megfelelne ott van egy bazi nagy átlós törés a felületben.
szrk2.: Fentre megint nem tudom tenni, mert a plexi gyakorlatilag teljesen felnyílik a fejtetőn levő légbeeresztőig
.
-
törölt tag
válasz
baboss #14280 üzenetére
Van egy ilyenem
CIB Bank - Power Bank 2000 mAh - ECO csomagokhoz - Youtube
De ez menet közben fityegjen rajta ?
(#14281) Pikachu24 : Köszi
-
-
-
-
-
-
mm89
őstag
válasz
baboss #11441 üzenetére
Kamionban gondolom csak arra kell, hogy ha van valami történés akkor az meg legyen, biztos nem akarja tárolgatni a 4órás utakról készült videókat
Circle record és szépen pörög is körbe a felvétel ha betelt a kártya.
Autós tartó, töltő, car mode : on és kész is.Horgászathoz fej pánt, tok és mehet a víz alá is
Szerintem a sima 4000 jó lesz. -
z.z
csendes tag
válasz
baboss #11284 üzenetére
Nem tudom, nem próbáltam. De nagy valószínűséggel sztem nem tud ilyet. A legkézenfekvőbb okból már csak azért sem, mert ha a mikro sd-n nem tud 32GB-nál nagyobbat kezelni, akkor hogyan tudná azt egy külső meghajtón?
Amúgy meg ha tudna is, nem tudom, h. lenne-e értelme. Egy 32GB-s kártyára ca. 5 órányi felvétel fér el FHD-ban, annyit meg úgy se bír ki az akksi. Tehát akku csere miatt amúgy is ki kell kapcsolni, abba meg belefér egy kártya csere is. -
z.z
csendes tag
válasz
baboss #11278 üzenetére
Hali!
Nemrég vásároltam én is ilyen kamerát. Pont e két típus volt a fő kiszemelt. A +-os a 4k felbontással és a 120fps-sel (de csak 720p-nél) tud többet a simánál. Ez utóbbi miatt nagyon a +-os felé hajlottam volna.Megnéztem tucatnyi tesztvideót a youtube-on, és szerintem kiábrándítóan rosszabb a képminősége a +-osnak Beégett, kontrasztszegény... Akár be- akár kikapcsolt hdr-rel. Ráadásul a sima néhány esetben még a 3x - 4x drágább goprokat is kenterbe vágta. Így végül én a simát vettem meg.
-
imibogyo
veterán
válasz
baboss #11215 üzenetére
Halszem-optika. Sony AS-15-ön például nem volt ennyire feltűnő, de ott is tapasztalható volt (ahogy minden halszemoptikánál). Valamelyiknél kevésbé, mint pl. GoPro 4 (bár itt SW-ben is rásegítenek), van amelyiknél jobban (elsődlegesen az olcsóbb gépeknél, mint amilyen ez is). Plusz ugye a jobb kamerákon állítható is a látószög, amit ha "szűkebbre" vesz az ember (mert az a jó
), akkor szinte teljesen eltűnnek az ilyen anomáliák.
-
axlfsi
veterán
válasz
baboss #11207 üzenetére
Nem volt most időm alaposan végignézni, unboxinggal kezdi, aztán meg magyaráz, hogy milyen modellek léteznek, ahelyett, hogy arról beszélne, ami a videó címe is... Mindenesetre az IR filtert választja le az optikáról. Egyelőre nem értem én sem hogy ettől mivel lesz jobb...
-
mm89
őstag
válasz
baboss #11204 üzenetére
Én AVS video editort használok az egyszerűbb dolgokra, Sony vegast meg tanulgatom még...
(mindkettő fizetős - elméletileg..)
A szélzaj nagy ellenség valóban. Én nem szoktam a mikrofont lekapcsolni, had vegye csak, majd vágáskor lenémítom. Amúgy meg úgy kéne hangot felvenni hogy külön diktafonnal mondjuk az ülés alatt, vagy kabát zsebben vagy bárhol ahol nem kapja a szelet, aztán vágásnál összefűzni. -
GeryGreyhoun
tag
válasz
baboss #11196 üzenetére
Rá, csak arra vigyázz, hogy ha kihúzod az USB-t, akkor leáll a felvétel. Rendszeresen szopok emiatt a moszkva teres timelapse-projektemmel, ugyanis ha csak egy pillanatra is elmegy az áram (ami az építkezés miatt viszonylag rendszeres errefelé) kikapcsol a kamera, és ha visszajön, csak tölti az akkut, de nem folytatja a felvételt.
Vettem egy Xiaomi Powerbankot csak emiatt, de annak is kell egy másodperc, míg átkapcsol, úgyhogy nem vált be a dolog, ráadásul az összes SJCAM kamerának megvan ez a hülyesége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI POCKET 2 Standard kamera kiváló állapotban eladó, tartozékokkal!
- Edelkrone Slider PLUS PRO Long eladó !
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest