-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Egy másik kínai web webshoptól a focalprice-tól. Vásároltam már tőlük, rendben is volt minden, de erről nemtom eldönteni eredeti-e. A visszajelzések jók voltak a terméknél, ilyen áron lehet clone-ként is megtartom második kamerának. Ezek mellett persze kíváncsi vagyok mi is lehet ez.
Ilyen csomagolással sem láttam, de annyi etedeti is van, hogy bizonytalan vagyok.Azon gondolkodtam az SJcam oldalán a supporttól megkérdem, hátha válaszolnak.
-
typers
csendes tag
Igen eredetit árul. Egy youtubeos videó alól..de most már sejtem mi a probléma...az hogy csak a telefonomba tudom betenni a kártyát és úgy rárakni az Fw-t mivel a kamerát nem érzékeli és más opció nincs hogy a gépről a kártyára jutassam az fw-t és így a kártyára kerül egy "android" mappa meg még egy mappa..és így nem tudja telepíteni a kamera gondolom.
-
GeryGreyhoun
tag
Nem is te vagy a célközönség
Én simán megrendelek egy 150 ezres telefont is Kínából, viszont például egy feleannyiba kerülő mosógépet nem mernék, mert rohadtul nem értek hozzá, nem tudom, melyik gyártó melyik hangzatos ígérete bullshit, és melyik ami ér is valamit. Inkább bemegyek egy olyan szakboltba, ahol 75 helyett ugyan 85, de elmagyarázzák, hogy melyik gép melyik funkciója miért jó, melyiket érdemes megvenni és miért. Én pont valami hasonló projektet készítek épp elő: ismertté, népszerűvé tenni például az SJCAM márkát, elmondani róla mindenz azoknak, akik még sosem hallottak róla, emellett persze korrekt áron korrekt plusz szolgáltatásokkal adni. (Ilyen például, hogy beraktároztam belőle, és másnap megkapod, 3 napon belül csere, 1 év garancia, mindez számlával, teljesen legálisan, ahogy kell.)
Magyarországon amúgy sok embernek még maga a webshop és a kártyás fizetés is egy idegen, misztikus világ, nemhogy kínából rendelgetni, pláne "noname" kínai termékeket. Én úgy gondolom, hogy azért a kis haszonért, ami van egy kamerán (ami nem 10 ezres nagyságrend, inkább a fele, a többi
stadionépítési hozzájáruláskéntaz államfeneketlen kútjábakasszájába megy) egy szolgáltatást nyújtok, amit vagy igénybe vesz valaki, vagy nem. A taxinál is olcsóbb a villamosjegy, sok esetben még gyorsabb és praktikusabb is a Combino, de van, hogy kényelmesebb taxiba ülni, például egy turistának, aki sosem járt még Pesten. Szóval ha úgy vesszük, én leszek a taxis a kínai termékek világában, aki nem csak elvisz A pontból B-be, de amolyan idegenvezetőként is funkcionál(Ebből a dologból még nem sok látszik, de komoly költségvetésű előkészítő munka van folyamatban ezzel kapcsolatban. Az egész GreyVshop projekt lényege hosszútávon ez - csakis erre kell pénz, erre megy az összes profit is jelenleg, hogy főállásban és profin tudjam csinálni.)
-
hevizms
addikt
Egész pontosan Banggood-ról UK raktárból kuponnal szállítással minden költséggel együtt 108$ a kamera.Mivel eu-n belülről jön,értelemszerűen nincs rá semmi plusz teher.Szintén Banggood-on az általad ajándékkent nevezett plusz akku és a töltő hozzá 10$.
Így összesen 118$ minden amit te is vettél itthon.
Lehet számolgatni.
Itt már csak számit hogy mennyi a dollár átváltás,de kb 245-250 ft az árfolyam.
Az 29500 ft legrosszabb esetben,de lehet olcsóbb is éppen árfolyamtól függően.
A lényeg hogy 9-10 000 ft-al olcsóbb kintről,nem pedig 4000 mint ahogy te számoltad.
Viszont sokkal több időbe telik mig megkapod,a garanciát magad intézed ha szükséges.
Hát kb ennyi a lényeg,mindenki eldönti neki megéri-e vagy sem.
Személy szerint én úgy vagyok vele hogy eltudom költeni azt a pénzt másra is,úgyhogy ha majd rendelek,én biztosan kintről hozatom.
Amúgy is már régóta rendelgetek kínából mindenfélét és eddig egyszer volt problémám,de a paypal segitett és visszakaptam a pénzem.
Szóval én kinapárti vagyok. -
daveoff
veterán
A WiFi-s SJ4000 Banggood UK raktárból 30k, én itthon megvettem 33k-ért, ha leszámolom az ajándékok árát. Kérdezem akkor, miért is éri meg kintről rendelni? És a felmerülő plusz költségeken kívül még más rizikót is kell vállalni, arról nem is beszélve, hogy ki tudja mikor kapod meg.
A sima SJ4000 már sokkal olcsóbb kint, de nem nem ér meg 5-10 ezer forintot, hogy szenvedjek a külföldi rendeléssel. Ennyi erővel mindent megvehetnénk Kínából, mert ott olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gyúrósok ide!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest