- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
D@reeo #11203 üzenetére
Az a baj, hogy ha megszűnik a powerbank tápellátása, akkor egy másodpercig ő sem ad ki magából áramot (hiába, hogy fullra van töltve a saját akksija) és emiatt leáll a kamera. Elég bosszantó, de beletörődtem, hogy ezt nem lehet megoldani sehogy, legfeljebb valami szünetmentes táppal.
-
krumplista
tag
válasz
D@reeo #11075 üzenetére
Bár kicsit barbár módszerrel, de a képernyő fóliája alá hátulról benyúlva (bl. a ledek mellett vékony csavarhúzóval) a fólia alá be lehet hatolni, és elválasztani a ragasztót. Ha jól csinálod, nem fog látszani a beavatkozás. A kijelző nagyjából csak annyi, amennyit fizikailag látsz a képernyőből, a mellette levő kb. egy centi csak ragasztás, ott nincs mit megsérteni.
Én így csináltam a saját kamerámon.szerk: a kivételhez nem feltétlen kell, de a visszarakáshoz mindenképp ki kell szedni a kijelzőt.
-
maj-viktor
őstag
Tudom... ez részben igaz... de ez most tényleg jó áron van...
Kamerákra -20%-ot
Kiegészítőkre -50%-ot írnak...Kameráknál a valós "ha más webshopot hasonlítasz" -10%... kiegészítő is max 10-20% "valós spórolás"...
De azért egy 100$-s kamnál már az is 10$, ami ~3E Ft spórolás...
-
-
mati12
senior tag
Nekem van. A motorom bukócsövén használom,stabilabb mint a gyári.
Ui: Nem bántásból írom, hanem inkább praktikai okokból. Ha linket raksz be akkor a hsz. ablak alatt találsz egy link nevű ablakot,ha ide másolod be amit szeretnél megosztani akkor az egy kattintással elérhető lesz.
Ez nagyban megkönnyítí a dolgát annak aki mobilról internetezik. -
fuze
őstag
Nem olcsóbb. 19.29 geeken meg 17.99.
Banggood-nál nincs TN. Várok még egy kicsit hátha valaki megmondja. Egyébként szerintem eredeti, mert a Geek eléggé megbízható.
Szerk.: Ja szürke szín. értem már.
Még annyi a geek mellett, hogy onnan most mást is szeretnék rendelni, szóval jobb lenne ha együtt érkezne. Várok egy kicsit hátha tudja valaki
-
maj-viktor
őstag
A régebbi modell / fw esetén nem... mármint gondolom a "videolapse" funkcióra gondolsz...
"a régi timelape" - "csak képeket csinál", amit "manuálisan kell neked összefűznöd"...Amúgy gondolom Adobe vagy Sony Vegas-t használ Gery amúgy... én Ulead/Corel Videostudio-t tudom mondani esetleg...
-
maj-viktor
őstag
Elméletben igen... de én nem sz*patnám magam mostanában a banggood-al... hiába olcsó, ha "szar"...
Bizonyítottan van 2 eset az én körzetemben, amikor fake kamera jött...
Röviden, gyorsan leírva: most felkaroltam a 2 esetet (1wifi-s és 1sima... bangról jan. közepén rendelve mind2)
az egyik haver rendelte.... a másiknak itt fórumba/face-n keresztül segítem a reklamációba!Jelenleg az állás... paypal vita... fake... írják, hogy nem az... küldtek fw linket (talán azt ami eddigis volt)
De kézbe véve a simának sokkal rosszabb az anyag minősége, mint az eredetinek... a wifi-snek meg az "elcsúszott" fw számos...
Érdekes módon az egyiknél "tagadják, hogy fake", a másiknál meg a kínai angollal, mintha cserélni akarná/másikat küldeni!
Jelenleg a visszapostáért küzdök mind2 esetén... ahogy írtad te is, ogy a paypalnak ELVILEG van olyan akciója, hogy a vissza ptkg.-et is refundolja!
Tanulság (nem részemre, mert nem én rendeltem), de a későbbi rendelőknek... sajnos a bang fake-t IS küldhet... sima logó nélküli és wifi-s esetén! (de ez tulajdonképpen bárhol előfordulhat)
Ám PayPal a fake vs nem fake esetén nem igazán fog kizárólagosan a te javadra dönteni! Mert ez nem olyan, mint egy iPhone VS iPhone klón... ott a márkajelet is lehamisítják! Itt viszont leráznak annyival, hogy az SJ4000 csak egy típus szám... 1000 gyártója lehet...(/OFF)
Belföldi forrásnak, amig van készlet és nem nyúlnak rossz készletbe mind3-at ajánlom: electropoint - greyVshop - p1cam...
Ha elfogynak utána viszont inkább csak az electropoint-ot, mivel ők nagyker és 100+ mennyiséget rendelnek, míg Gery és p1cam, ha jók az értesüléseim kisebb mennyiséget... ~20-30db-okat...külföld esetén meg még ott van a 3-as között a: foxoffer -
banggoood- geekDe persze próbálkozhatsz az ebay-es / ali-s eladókkal, csak azokkal nincs NAGY tapasztalat... 1-2 rendelő lehet rendelt az adott eladótól... de az említett webshopokból már többen is rendeltek... "sikerrel"...
Szóval röviden... én most külföld esetén nem a bangtől rendelném... hiába a paypal védelem, stb. talán pár hónap múlva lecseng a hibás készletük... de addigra meg már lehet inkább érdemesebb lenne az SJCAM SJ5000-et rendelni! (persze drágább... de jobb is)
(ám még itt vagyok a topikba, csak leszóltatok, így a háttérbe vonultam, de ha valaki konkrét kérdést akar hozzám intézni... még élek!
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Revolut
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest