- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Ferenc970
csendes tag
A folyamatos wifi használatot nagyon nem ajánlom!! Augusztusi tapasztalataim leírásakor is említettem, hogy borzalmasan melegszik a kamera! Ráadásul a csatlakozó-microSD kártya foglalatnál! A kamera idők drasztikusan lecsökkennek, akár harmadára is. Biciklin próbáltam akkor ki, hogy legyen jó hűtés. Nekem a két alkalommal 15-18 perc maximumok jöttek ki a két új, már formázott akksikkal. Nem is igen látom értelmét a wifi folyamatosnak.... Igazán arra való, hogy be tudd állítani a kamerát, ha nincs lehetőséged mögé nézni (sarokba téve, sisakon...)
-
Ezt meg nem mondom neked, mert nincs ilyen kamerám. Ha jól rémlik, akkor 1080/30 fps-nél 50-60 perc között van valahol az üzemideje. 60 fps-nél gondolom minimum 10 percel kevesebb lesz, de inkább többel. De majd talán idetéved valaki aki használ ilyen kamerát, és az pontosabb adatot tud adni.
-
-
maj-viktor
őstag
Rollei - Concorde - Overmax - Wayteq - Alcor
Ezek mind árulnak saját néven "SJ4000 clone"-t...
ezek közül a specifikációból az első kettő Rollei - Concorde, mivel 720p és nem FullHD, sanszos, hogy a "kamu belsős"... az Overmax-nak az elején van LED, mely szintén egy fake SJ4000 kam jele... Wayteq - képminőségre megbukott....Viszont az Alcor elvileg korábbi tesztből hozta az "eredeti SJ4000" szintjét!
AMúgy az árakból lekövetkeztethető, hogy fake-e!? Az első 4 olcsó, az Alcor meg gyakorlatilag SJCAM árban van... akkor már inkább veszek SJCAM-ot!
Első 3modell-t ~20E Ft-ért bruttó áron, magyar boltba kapni... utána van 25E-ért WiFi-s "kamu Wayteq"... szal a WiFi-sért az is "túl olcsó"... és ki is bukott, hogy pocsék képminőségű...
Alcor meg a sima 30E-ért, a WiFi-s 40E-ért van, amennyiért a SJCAM-ok is... szal elég könnyű és levágós tud lenni... ha túl olcsó valami... gyanakodjunk... de hiába írom még le majd 100x lesznek olcsójánosok, akik csakazértis megmutatják, hogy ők megcsinálták a tuit bizniszt... közbe ugyanúgy átverték, mint a többi user-t, aki b*szott utána olvasni legalább minimálisan, az egész SJ4000 témának és a fake VS nem fake típusoknak... képminőség beli különbségeknek...
Mai napig kapom, hogy a mobilx-től vegyem-e a kamomar!? (fb pm kérdés... no comment)
Amúgy a tronsport, ha jól tudom a hobbyking is forgalmazta / forgalmazza... ők talán "adnak a minőségre", így talán az is egy "normál SJ4000", nem a fake képminőségét hozza...
-
-
AZAZ! Pontosan erre gondoltam ami ezen is látszik! Ráadásul én teljesen merőlegesen és közelebb voltam a kereszteződéshez. Úgy még szembetűnőbb a jelenség. Érdekes, hogy ez csak a gyorsan mozgó járműveknél jelentkezik, a gyalogosoknál például nem. Fel sem töltöm így a videót, mert erről beszéltem. Csak mondom, hogy ha közelebb lennél a keresztirányú forgalomhoz akkor még erőteljesebben látszódna ez a jelenség. Engem egyébként rohadtul zavar. Már az első forgalomban készült teszt felvételemen kiszúrtam.
ui: Kb a 6 perctől valóban érdemes végignézni egészen addig amíg állsz a kereszteződésben, mert azokon a kocsikon látni leginkább a jelenséget amik közelebb vannak hozzád(balról-jobbra). Még ezen a feltöltött videón is igen szembetűnő, otthon a gépen ahol "tisztább" a felvétel még inkább az.
-
GeryGreyhoun
tag
Ez az Alcor ránézésre ugyanaz az 5 dolláros vacak, ami régen nálam is volt. Panaszkodtak is rá néhányan, így egy ideje újfajta van, ez kisebb kompakt fényképezőgépet is elbír (elvileg egy kilót bír kihúzva, én 3 sportkamerával használom, nem fordul úgy el mint az a másik akár már 1 darab SJ4000-rel) és kellemesebb a fogása, puha szövet a markolata. Amúgy az edigitalos 3 500 Ft-os ár a pofátlanság határát súrolja, mondjuk az edigitalt nem is az árai miatt szeretjük... Az az electopointos cucc már jobb féle, olyanom is van, és tudom ajánlani. Egyetlen hátránya, amit észrevettem, hogy nem alumínium, hanem valami rozsdásodó fém, nekem tavaly egy hetes tengerparti nyaralás után csupa rozsda lett a sós víztől.
Itt egy kép a nálam kapható monopodról (a fehér rész nem tartozék, azt én gyártottam Polymorphból) csak a GoPro/SJ csatlakozó, illetve egy telefontartó is van hozzá.
Cyclic recording: ha ki van kapcsolva, nem törli a régi felvételeket. Amúgy kiírja a kamera, hogy mennyi hely van még a kártyán (óra, percben) ha szüneteltetve van a felvétel.
Power bankból a Xiaomi-t szokták ajánlani, bár nem tudom, itthon ki forgalmaz eredetit, talán a xiaomishop.hu (nem vásároltam még tőlük, így biztosra nem tudom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox Classic / Xbox 360
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest