- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
coolicool_hu
tag
köszi, lehet nem voltam egyértelmű
- Tehát jelezz 1 egységnyi töltöttséget, kikapcsolom majd vissza és egy hiányzik a teljeshez.
- a felvétel leállítását kameráról
- képernyő kikapcsolás > kikapcsolvaAmúgy az normális, hogy mint ha a lencse elé belógna a műanyag ? (bal felső sarok és picit a jobb is).
Valamint elég zajosnak is tűnik számomra a kép, bár egyenlőre annyit változtattam, hogy felhős-re állítottam.
video -
Uzi74
senior tag
Nekem a 4000wifi nem ette meg a 64-es kártyát, bármire is formáztam, szólj ha neked sikerül...
(Amúgy nekem a Transcend a kedvencem élettartam garival, sandisk nekem sem vált be. Transcend nekem csak 1 halt meg, az is PCMCIA-SD adapterberhiba miatt valószínűleg, de cserélték garanciaidőn túl is) -
-
-
Szerintem meg teljesen jogos amit ír! Igen is félrevezető lehet az összefoglaló! Tutira, hogy nem fogsz már kinézetre olyat venni újonnan a sima verzióból, mint ami az összefoglalóban van. Legalább is minimális esélyed van rá. Már rég javítani kellett volna a képeket, és csupán megemlíteni benne, hogy régebben másképp nézett ki a nem wifi-s eredeti.
-
cool13
őstag
Azért gondolom, mert én például rendszeresen foglalkoztam itt a fórumon egyel. Nem az én érdemem, hanem a sok ottani hozzáértő tagé és információé, de azt mondták egyszer, talán az volt az egyik leginformatívabb összefoglaló. Sok idő stb de ha már szeretek ide járni jó a sok tapasztalat amit megosztunk egymással akkor miért ne legyen pontos korrekt az is. Direkt ez miatt van az összefoglaló. Na mind egy. Béke
-
-
axlfsi
veterán
Ha van ilyen kamerad, javaslom, hogy probald ki. Nehez lenne megfogalmazni, de valahogy ugy tudnam leirni, hogy amikor be van kapcoslva a gyro, akkor ahogy mozgatod a kamerat, a kamera latoszogeben levo kep nehany szazad masodperccel kesobb "csuszik be" a kepbe, kesve erkezik meg...
Nem vagyok egy nagy akciohos, de feltetelezem, hogy amikor ide-oda, hirtelen mozdulatokat rogzit a kamera, amikor "rangatva" van, akkor nem lesz olyan csunya es szakaszod ugymond a felvetel, hanem a szemnek kellemesebb, elvhezetobb a latvany.
Peldaul a kulonbozo, profi(bb) quadcopterekre szerelt kamerak is ilyen kepet, felvetelt keszitenek. Ezt korabban un. "gimbal"-lal (is) hivatottak megoldani, hogy ne legyen a felvetel olyan szakasos, rangatodzo, ahogy a kopter ropkod es mozog, de immaron a kamerak is ugyesen tudjak kezelni, javitani a rogzitett kepet ezzel a gyro megoldasokkal.
-
vasii
senior tag
Igaz még nem frissítettem, 20140928V02 vel érkezett.
A honlap leírása szerint nem a legújabbat kell felraknom, hanem a régit. A fájl nevében 0918 szerepel.
Most akkor mi van? A legfrissebb elvileg ami hozzávaló régebbi mint amivel jött?
Miért van kétféle firmware és pont a latestet nem rakhatom fel? Volt valami hardveres valtoztatas a kameraban? -
alazif
csendes tag
Ezt a frissítést én is megtaláltam csak nem mertem letölteni mert azt írta hogy 2014.11.01 utáni-ra.... Mindegy javaslatodra letöltöttem és tökéletesen működik Androidon és ipad-en is! KÖSZÖNET!
Az elöbbin jó 1sec késéssel, utóbbin 0,234 sec után jön a kép:-) Igaz az Android 4.1.1-es...
Nagyon elégedett vagyok a wifi-sel, kivéve a képstabilizátorral de ki kell tapasztalni.Köszönöm a hozzászólásokat!
Ali -
Pompi
nagyúr
Ebben nem lennék annyira biztos, mert tudtommal a szoftveres optikai stabilizáló megoldások a szenzor kihasználatlan szélső részét használják a stabilizálásra, tehát kisebb felbontásnál is ugyanazt a részt olvassa be és dolgozza fel. Ha nem így lenne, akkor egyrészt a kisebb felbontás rosszabb minőséget (gyakorlatilag digitális zoom) jelentene és csökkentett látószöget.
-
GeryGreyhoun
tag
Ja, ez az újabb verziós app hatalmas visszalépés. A régiben simán tudtam közvetlenül csatlakozni a kamerához: app indít, kamera kiválaszt, ha nem változtattam meg a jelszót, akkor rögtön csatlakozott - az újban meg előbb a telefon wifi-beállításai között kell megkeresni az SJ4000 wifit és beírni a jelszót, utána indítani az appot és "connect your camera"-t nyomni... Nem értem, ezt miért kellett átvariálni.
-
OccsE
aktív tag
na a firmware frissites megoldotta a problemat....
Es most mar megy az ujabb SJCAM HD progival is...
Sajnos az uj andoidos progi csatlakozaskor nem olyan "intelliges" mint a regebbi. Itt sajnos elobb a telo wifis menujeben csatlakozni kellSajnos viszont bugos ez az uj verzios kamera Firmware (G20141204V1)
Elrontottak a billentyu kiosztast es nem az OK gombbal tudsz menube menni es kivalasztani hanem a lefele gombbal
Tovabba nem villog a Sarga led mikor varja a Wifi-s csatlakozast -
-
maj-viktor
őstag
Én lerövidítettem a WiFi SSID-t: "SJ4000WiFi"-re
a jelszót meg "12345678"-ra, ahogy a vidin is látszik!https://www.youtube.com/watch?v=BQEB7JPaYeU
Ám elvileg ha belépsz az SJCAM progiba, akkor ott is elég beírni a jelszót, nem muszáj az Android menüjébe...
-
OccsE
aktív tag
tovabb probalgatva..... ezzel a regi verzional (0.9.7.2) nem kell kulon bemenni a telefon wifi menujebe es ott kapcsolodni a kamerahoz, mert tudja alapbol a programbol is.
Az erdekes tovabbra is, hogy a kapcsolat letre jon: A kamera mutatja (Wifi connected, es mutat egy MAC address cimet) viszont a program tovabbra is a "Password Read Error!"probalok egy firmware frissitest...
-
OccsE
aktív tag
kozben latom, hogy az SJCAM HD progit fejlesztettek. Az ujnak a verzio szama 0.9.7.6 es ennek mar mas az alap kepernyoje.
Kozben letoltottem egy regebbi verziot (0.9.7.2) ennek hasonlo mint amivel te csatlakozol, de ennel is meg mindig "Password Read Error!" hibaval nem enged tovabb -
Elmondom az én módszeremet is. Nekem nem android van, ezért lehet egyedi a dolog. Először is a telót a wifi menünk belül le kell csatlakoztatnom minden wifi hálózatról, ha valamit lát akkor le kell tiltani. Ezután idítom az általad írt progit és akkor tud csak csatlakozni error nélkül.
-
maj-viktor
őstag
Természetesen ez nem "eredeti" SJ... (azt hittem ez egyértelmű lesz a kommentemből)
csak az SJ4000 sikerén felbuzdult számozás, mint az SJ5000 is...
Egyébként leírás szerint 2"-os érintőképernyős LCD... mondjuk én a minőségében nem hiszek, hogy jobb lenne, mint az EREDETI SJ4000 -
Bobyjack
senior tag
ITT olvasható a részemről véglegesnek tekinthető téma összefoglaló írás. További észrevételeket és javítani valókat szívesen veszek!
OccsE: felhasználtam a linkelt leírásodat. Pár dolgot módosítottam rajta. Megjelöltelek mint forrást, utólagosan beleegyezésedet kérem, ha ez így nem felel meg, kérem jelezd! Köszönöm! Beleegyezésedet követően megyek a moderátorokhoz élesíteni.
-
OccsE
aktív tag
-
mobilx
csendes tag
A probléma szerintünk meg azzal van, hogy jó magyar szokás szerint magyar a magyar ellen van, és inkább hisz egy kitudja kicsoda kínai Foxoffernek, mint egy 12 éve működő magyar cégnek, és tényleg Tisztelet a kivételnek!
Ez a téma részünkről le van zárva a mai napra, ahogyan ígértük holnap fogunk Benneteket tájékoztatni ahogyan megkaptuk az Acmell válaszát! Ha esetleg lenne hozzájuk technikai jellegű kérdés a chipsettel és a firmwarel kapcsolatban szívesen továbbítjuk és megírjuk azt is itt a fórumban!
-
Feribacsi555
senior tag
Greef kolléga linkjét megnyitottam és az elejét elolvastam, amiben ezt találtam:
SJ4000 Action is released more than half years, it is still a very hot sale product, also the new WIFI and Ambarella A7 version will be released soon.
Azaz, az sj4000-es kamera már több mint fél éve a piacon van, nagyon keresett termék, továbbá az új wifi és ambarella a7-es verzió hamarosan megjelenik.
-
user222
csendes tag
Szerintem nem. Car módban is folyamatos a felvétel. Legalább is nálam.
Leteszem az asztalra, car módban. felvétel folyamato. Ha van mozgás, ha nincs.
Car mode + motion detection (esetleg csak motion detetction)az ami elképzelhető, hogy induláskor vesz csak. Viszont akkor szétdarabolja a felvételt annyi fele, ahányszor leáll és elindul, vagyis a képmezőben adott ideig nincs mozgás, akkor vág egyet a következő mozgásig. -
ZozzV6
senior tag
-
maj-viktor
őstag
Esetleg ez, mint alternatíva!? (már volt téma asszem)
WDV5000
https://www.youtube.com/watch?v=cvNItUEh9Ig
Bár ennek szörnyen szörnyű a hangja...Majd ha kijön valami olyan, ami:
- 170fokos lencsés
- LCD-s
és wifi-sNa az bestbuy lesz, bár az legjobb esetbe ilyen 150-200$ körüli lesz
-
OccsE
aktív tag
Sorry a felre informalasert.... megsem a RD990 a SJ4000 wifis valtozata... barmennyire is erodkodott a kinai elado
Foleg mert mar januar ota kaphato.... Ha az SJ4000 hasonlo androidos appja (iranyitas/adat atvitel/elo video a telefonon...) lesz mint ennek akkor az nagy lepes lenne! -
maj-viktor
őstag
Igen, ezt láttam, csak ahogy írtam egyszerre 2kam lesz nálam 1-2 napig, így totál azonos időbe feltudnám venni a különbségeket a firmware-k között, bár a te videód is jól mutatja hogy az újabb firmware jobb!
Én is kezdem beleásni magam a firmware témába, és a N201405270ZV01-es jobbnak tűnik, bár én már azt se tudom milyenek vannak...
valaki összetudná gyűjteni.. linkekkel (ha ráér)
-
mm89
őstag
Én meg itt tartok:
Dx.com
2014.06.13. 17:06:57 Full Shipment Your order has been fully shipped.
2014.06.13. 6:36:49 Order Processing Order is being prepared for Shipment.
2014.06.11. 3:05:45 Order Processing Order is being processed.
2014.06.11. 3:05:45 Payment Confirmed Payment verified.
2014.06.11. 3:05:37 Order Received Order has been created, awaiting payment.Természetesn a posta.hu-n levő nyomkövetés még nem látja ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Formula-1
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest