- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
sityupityu #15245 üzenetére
Köszönöm az őszinte véleményt.
-
nagysandor79
aktív tag
válasz
sityupityu #15238 üzenetére
Igen, csak 64 est tud.közben írtam "sjcamnak" gyorsan válaszoltak is, hogy csak 64
-
beis-compo
tag
válasz
sityupityu #15215 üzenetére
Ez mind így van, nekem is van 3 példány, egy 2" kijelzôs és két régebbi 1.5"-os. Mind megragacsosodott, és én is az alábbi márkaboltban vettem, illetve MM-ban is egyet, mind különbözô iôpontokban. Kocsiban mai napig egyiket dashcamnak használom, arra tökéletes, magától indul-megáll, állványcsavaros tokban van, nincs fogdosva.
A GoPro-val nagyon nem összehasonlítható. Most 2darab 11-em van, persze más korosztály is, ezét teljesen felesleges lenne egy lapon említeni őket. -
Ciccuka
veterán
válasz
sityupityu #15211 üzenetére
Milyen alternatívák vannak szerinted a low budget kategóriában?
Én még egyszer nem vennék ilyet. Minősége csapnivaló.
Ragacsos lesz a burkolata idővel. Akkuk hamar elhasználódnak, ha nincs használva akkor is. -
lemmy71
őstag
válasz
sityupityu #15171 üzenetére
Hogy pontosan melyik évben vettem azt már nem tudom, a dobozon találtam egy 2012 -es kínai pecsétet, mert azt megtartottam a tartozékokkal együtt, hátha jó lesz a következőhöz. Én még kintről rendeltem akkor még nálunk nem árulták. 2014 májusáról vannak motoros felvételeim, sajnos egy csomó videóm eltűnt az évek során. De végül is mindegy a pontos év, egy a lényeg hogy bőven megérte az árát
Lehet hogy az enyém replica és jobb volt mint az eredeti -
lemmy71
őstag
válasz
sityupityu #15166 üzenetére
Én még a legelső verziót vettem, valamikor 2011 -ben a gyári akkuja a mai napig bírta, a keret sem volt ragacsos, egyedül az usb csatlakozóval volt gondom. A végén egy kikukázott mobil usb portját forrasztottam bele, az bírta sokáig
Nálam motoron autóban a gyerek bicoján stb. volt használva, magyarán nem volt kímélve. Nagyon megérte az árát, ennyi nyüstölés egy gopro -nak is feladja a leckét. 10 év után az alaplap adta meg magát, de gondolom a sok forrasztgatás miatt túl melegítettem. Tavaly bontottam szét és egykét fórumtársnak küldtem el az alkatrészeket, ilyet már úgy sem veszek, max 4000 wifi -t
#15165 beis-compo
Nem a festék ragad, ezek a műanyagok anyagukban színezettek, valami kipárolog belőlük egy idő után és azért ragacsosodikIlyenek voltak az első szériás nikecell homlokzati hőszigetelő lapok, azért szedték le a németekénél mert kiderült hogy mérgező a "benzol" vagy mi a fene párolog ki belőle.
Ügy hogy hiába törölgeted bármivel, ha egyszer elkezd ragacsosodni, akkor annak fakereszt, van két céges bélyegzőm, ugyan így ragadnak semmit sem lehet velük csinálni -
Ciccuka
veterán
válasz
sityupityu #15168 üzenetére
Ez a nagy kijelzős legújabb változat (még a gyári fólia is rajta van és nagyrészt védőtokban hordott, gyakorlatilag egy karc nincs rajta). Asszem 2017-ben vettem. A pótakkut meg 2019 környékén.
Nem volt használva, de 1 évben legalább 3x lett feltöltve teljesen.
-
Moonwolf
senior tag
válasz
sityupityu #15131 üzenetére
A gyártó honlapján a termék képeknél is teljesen domború a lencse képe oldal nézetben.
-
vilmaboy
őstag
válasz
sityupityu #15093 üzenetére
Mit jelent pontosan hogy lepattintod? Ki kell nyomni belőle a fém tengelyt valamivel?
-
axlfsi
veterán
válasz
sityupityu #15090 üzenetére
Hat en porgetnem, mindig benezek, amikor van hozzaszolas, de ez akkora OFF, hogy nem tudok ra mit irni
... nincs vele tapasztalatom. Jo kamera? Miert erdekel, vennel egy ilyet?
Nekem meg mindig megvan a 4000WiFi, de igazabol szelvedo ala van beteve, dashcamnak (ugyanakkor, mar annak is kioregedett, mert mar vannak eleg faszak, GPS logolassal, hatso szelvedore valo, duplakameraval, stb...). -
lemmy71
őstag
válasz
sityupityu #15076 üzenetére
Újra [szétszedtem] a forrasztások jók, kontakt tisztítóval áttakarítottam minden csatlakozást, a kamera szalagkábel ahogy néztem egy picit sután állt lehet az okozta a kép anomáliát. Most jó a kép ahogy újra összeraktam, persze fotó terén sosem volt egy nagy szám az sj4000, ilyen képeket csinált gyenge lámpafénynél [kép 1.] [kép 2.] talán egy kicsit torzít
Remélem napfényben újra szép videókat lehet vele majd készíteni.
-
lemmy71
őstag
válasz
sityupityu #15074 üzenetére
Igen én is arra gyanakszom hogy valami "hardver" hiba van, rengeteg fw frissítettem és semmi változás. Szétszedem újra és nagyító alatt még egyszer tüzetesen átnézem, de van egy olyan érzésem hegy ennek lejárt az ideje. Majd keresek egy wifis 2 inches kamerát. Ehhez van egy tucat konzolom adapterem és egyedileg készített tartóim, így nem vesznek kárba.
-
becsitibi
senior tag
válasz
sityupityu #15063 üzenetére
semmit,minden beállítást újra kell állítani,egyedül az időt jegyzi meg.Megpróbátam amit írtál,az sem segített
-
MATA
friss újonc
válasz
sityupityu #15054 üzenetére
Köszönöm úgy néz ki tényleg a kártya a gond mert másikkal nem csinálta ezt!
Pedig egy Samsung 8GB-os kártya volt igaz csak Class6-os. -
zsoca29
tag
válasz
sityupityu #15048 üzenetére
Itt erre nincs senkinek ilyen.
De nem nagy tétel egy iylen aksi,vennem kel egyet.
Akkor kiderül,hogy annak van-e baja.
De nagyon valószínű,hogy az ment tönkre.... -
zsoca29
tag
válasz
sityupityu #15046 üzenetére
Volt használva 1 hete használtam előtte most meg semmi.
Usb-ről működik jó,de akuról nem.
Rá van dugva usb-re nem is jelzi,hogy töltené az aksit.
Rámértem multiméterrel az aksira,de semmi nincs benne áram...érdekes.
am amúgy a kamera sj6 legend -
Petyás
tag
válasz
sityupityu #15008 üzenetére
Na, azt akartam mondani a "testpánt"-tal.
Az van, akkor az lesz. Köszönöm! -
zodo
nagyúr
válasz
sityupityu #15003 üzenetére
Akkor marad egy új tok vásárlása amit bátran lehet faragni.
-
zodo
nagyúr
válasz
sityupityu #15000 üzenetére
Nagyon köszi!
Ez szigeteléssel vagy csak maga a keret külső éleinek méretei? -
zodo
nagyúr
válasz
sityupityu #14996 üzenetére
Tökéletes!
Sok reményt sem fűzök hozzá de semmi infót nem találni a neten max. a készülékekről.
Talán a leginkább lényeges a belső keret széleinek (akár a szigetelés nélküli) méretei lehetnek ami belecsukódik a vázba. -
pkocsis
tag
válasz
sityupityu #14983 üzenetére
Oké. Köszi
-
pkocsis
tag
válasz
sityupityu #14981 üzenetére
Hali.
Köszönöm szépen a segítséget.
Ma akarom megvenni!
Nem akarok sokat áldozni rá ezért esett a választás e mellett. Szerinted mennyit ér 1 évesen alig használt. Talán csak ki volt próbálva. Plusz 2 aksival?
Üdv
-
re-d-evil
tag
válasz
sityupityu #14964 üzenetére
Persze. De attól még lui3-é nem lesz SJ4000. Az övére egyértelműen 4K Ultra HD van írva. Az pedig vagy átb@szás, vagy nem SJ4000. Ennyi.
-
lui3
csendes tag
válasz
sityupityu #14961 üzenetére
Hát az az igazság hogy a piacon vettem pár darabot ebböl gyanúsan olcsó volt de megvettem öket.De mind ugyanazt produkálja boot logo és semmi több.Az sj fw je nem is probálja meg magát installálni semmit nem csinál vele.Van 2 nem wifis feliratú azok müködnek de az lcdjük halott és miért ne legyen az hogy ránézésre egyforma kB akkor sem müködnek a másik fajta lcdvel.pffff valami ötlet valakinek hogy lehetne valami kínai fw t szerezni rájuk?Illetve olvastam magyar fórumokon más is beleszaladt pont ezekbe.
-
lui3
csendes tag
válasz
sityupityu #14956 üzenetére
Hát igen csak néztem neten egy két sj4000 nyákját és nem nagyon hasonlít.ezért is kérdeztem meg látott e már valaki belülröl ilyet.
-
imcsoo
aktív tag
válasz
sityupityu #14947 üzenetére
Nekem is a 1,5" verzió van.
-
imcsoo
aktív tag
válasz
sityupityu #14945 üzenetére
Köszönöm, még annyit szeretnék kérdezni hogy melyik a legjobban ajánlott szoftver verzió rá? Jelenleg még az van amivel megvettem.
-
dussy
őstag
válasz
sityupityu #14936 üzenetére
Köszi. Az a lényeg, hogy eléggé akadásmentes legyen, ettől tartok picit.
-
zsoca29
tag
válasz
sityupityu #14916 üzenetére
Nem volt jó a fw leszedtem a gyárit ami volt rajta úgy már jó lett..
-
p3tya92
újonc
válasz
sityupityu #14916 üzenetére
Köszi a gyors választ!
A kamerát így vettem használtan. Eddig még nem próbálkoztam firmwire frissítéssel vele. -
zsoca29
tag
válasz
sityupityu #14904 üzenetére
Már jó lett.
Az eredetit kellett rátenni a v1.5 azzal jó lett.
Az újabbal nem,nem kompatibilis vele...nem tom -
válasz
sityupityu #14889 üzenetére
Az már SDXC. Akkor viszont a nagyobbaknak is illene mennie.
-
Sivullinen
csendes tag
válasz
sityupityu #14889 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ.
-
tothferenc
aktív tag
válasz
sityupityu #14870 üzenetére
tényleg..... akkor megrendelem, és ha nem hozza az elvártat, visszaküldöm
köszönöm a segítséget.
-
tothferenc
aktív tag
válasz
sityupityu #14867 üzenetére
egy firmware verziót meg tudnál nekem adni?!
-
tothferenc
aktív tag
válasz
sityupityu #14867 üzenetére
kérdőjel is volt
rendben, köszönöm a választ.
-
tothferenc
aktív tag
válasz
sityupityu #14862 üzenetére
ezt kérdezed, vagy mondod?!
szóval még mindig áll a kérdés, hogy a time lapse videó készítésénél nekem kell összefűzni a videókat, vagy megcsinálja magának a rendszer?! (sima 4000nél nem ment, a 2 colos 4000 és a 4000 wifi érdekelne) -
Pegazus117
újonc
válasz
sityupityu #14835 üzenetére
Köszönöm szépen!
Igen a VOLT az minden esetben 3.7. Köszi még 1x -
zodo
nagyúr
válasz
sityupityu #14830 üzenetére
Közben találtam egy tesztet ahol a wifi használatával itt is kb. -50% -ra csökkent az üzemidő.
Lap háromnegyede környékén található, több formátum adat mennyiség és aksi üzemidő. -
zodo
nagyúr
válasz
sityupityu #14828 üzenetére
Köszi a választ még ha nem is hangzik túl fényesen, igaz nincs tervbe hogy folyamatosan azon lógjak inkább csak tapasztalat szerzés volt a cél.
Aksival kapcsolatban lehet tévedtem mert nem felvételi idő van megadva hanem üzemidő.
Ez így újabb kérdést szül, FHD 1920*1080 @ 60fps felvétel mellett mennyit bír alap esetben, wifi nélkül egy töltéssel az aksi?
-
sor
csendes tag
válasz
sityupityu #14823 üzenetére
A nem wifis verziót raktam fel
-
sor
csendes tag
válasz
sityupityu #14821 üzenetére
Halli az enyém nem wifis 1,5"-os néztem de nem mükszik vagyi mükszik hang alapján fotóz lépked stb csak a kijelző nem működik
-
TayRol
nagyúr
válasz
sityupityu #14806 üzenetére
Megvan. Legújabb fw-t leszedtem, és magától feltöltve bekapcsolt, és megy a kijelző. Szóval ennyi.
A cuccokat megrendeltem, köszi.
Btw hidegben (síeléskor) érezhetően lecsökken az akksi üzemideje?
-
TayRol
nagyúr
válasz
sityupityu #14804 üzenetére
Köszi.
Még egy kérdés: kb 1 éve van meg a kamera, de eddig még ki sem volt bontva. Most kicsomagoltam, beállítottam, de a hosszú napra való tekintettel rossz, 2-es kijelzőjű fw-t tettem rá, és most próbálom a régit, de nincs kijelzőm. Vissza tudom valahogy varázsolni rá? Leszedtem a 2015-ös és a 2017-es fw-t is, de egyikkel sem megy. Mindkét led világít és ennyi.
Danke.
-
kiborg
aktív tag
válasz
sityupityu #14791 üzenetére
És szerinted van itt ilyen ? Várok egy kicsit hátha jelentkezik.
-
kiborg
aktív tag
válasz
sityupityu #14689 üzenetére
Szia!
Egy hamis SJ4000 kamera a menüben is SJ4000-nek vallja magát?
A menüje olyan, mint az ebben a hozzászólásban mutatott képen a menü. 2014-es firmware, youtube-on látni ilyen régi menüs,Welcome és Goodbye-os os SJ4000esről videót.
Itt-ot találtam megemlítve az N20140809V01-es firmware-t, de nem túl sok helyen.
Nem tudom, hogy neki merjem-e engedni az upgradet?
Ilyen a menüm nekem is és még az SJCAM felirat nincs rajta. Használtan vettem. -
Mr. Elliot
senior tag
válasz
sityupityu #14784 üzenetére
Nekem is de nem jövök rá, hogy néha mitől jó? Androidon is IOSen is próbáltam de egyiken sem tökéletes.
-
kiborg
aktív tag
válasz
sityupityu #14762 üzenetére
Szia!
Elvileg 64GB-nek kellene lennie.
Azon agyalok, hogy hogyan lehetne megformázni úgy, hogy a rendszer csak 16GB-t lásson belőle ? -
Micsurin
nagyúr
válasz
sityupityu #14757 üzenetére
Félre értettem,
Nem lehet megoldani, nincs olyan, hogy automatice belegyen nyomva a wifi rajta.
-
lmano
tag
válasz
sityupityu #14754 üzenetére
5000+ tudja.
-
lmano
tag
válasz
sityupityu #14754 üzenetére
Folyamatos tápellátást kapna, autós módban, tolatókamerának használnám.
-
schumi
aktív tag
válasz
sityupityu #14735 üzenetére
akkor szuper
szerintem is legnagyobb gond az akksi lehet max, meg a kijelző talán annyira nem fog szeretni majd minuszokban
-
törölt tag
válasz
sityupityu #14676 üzenetére
Pontosan erre jutottam én is
Jelenleg az SJ5000X-hez is az SJ4000 kerékpártartóját használom tekintve, hogy ugyanaz. Így mindenből van kettő. Szerencsére én még promóciós csomagot is kaptam 10 000 Ft értékben az SJ4000-hez (mondjuk azt egyébként sem adtam volna el :-) ). Az Edigital-nál ingyenes volt a futár szerviz is
Gondolkoztam azon, hogy felszerelni az SJ5000X kerékpártartóját is egy alkalomra, és menni vagy 2-3 tesztkört úgy, hogy az egyik a bal oldalon, a másik a jobb oldalon rögzíti ugyanazt a képet aztán összehasonlítani, de szerintem már csináltak ilyet mások előttem
Az SJ4000-be azt hiszem majd beleteszem a 8 GB-os microSD kártyámat. Most nincs benne semmi, mert az egyik 32 GB-os az SJ5000X-ben van, a másik meg a Sony Cyber-shot DSC-WX350B -ben van.
-
törölt tag
válasz
sityupityu #14672 üzenetére
Nem találom, SJ5000X-ben egyből megvolt.
Korábban gondolkoztam az SJ4000 eladásán, de már elvetettem az ötletet, ugyanis télen amikor a téli tájat videózom, akkor azt fogom vinni magammal, az SJ5000X-et kímélem az alacsony hőmérséklettől.
Na meg ugye így van egy tartalék kamera, meg összesen 4 eredeti SJCAM akkumulátorom is
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
sityupityu #14672 üzenetére
Anno én is nagy lendülettel megrendeltem ezt a kis táskát hozzá Eustockról de nem is használom.
-
törölt tag
válasz
sityupityu #14668 üzenetére
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
sityupityu #14665 üzenetére
Akkor jó. Köszi.
-
csutka011
csendes tag
válasz
sityupityu #14646 üzenetére
Tudja az ígért kép, ill. video felbontást /legalábbis közelítse meg/, bírja a strapát, "hosszú" akksi idő, kb ennyi.
Ebay: http://www.ebay.de/itm/4K-30-fps-16MP-Full-HD-WiFi-SJ4000-Sport-Aktion-kamera-Cam-wasserdicht-as-Go-pro/381676853383?hash=item58ddb69887:g:iuUAAOSwXPNZ7WEY -
csutka011
csendes tag
válasz
sityupityu #14644 üzenetére
Hmm... biztos igazad van, viszont ha hozza az elvártakat nem igazán érdekel a neve...
-
csutka011
csendes tag
válasz
sityupityu #14642 üzenetére
-
baboss
őstag
válasz
sityupityu #14626 üzenetére
Én nem is ajánlottam az SJ5000X Elite. Legend -től visszafele csak barkácsolással lehet kivezetni a mikit.
-
törölt tag
válasz
sityupityu #14611 üzenetére
Akkor nem igen lett volna ingyenes a futár. Az SJ5000X mellett meg csak tartaléknak lesz. A 4000-es eladni nem tudnám, mert már javított lesz. De legalább van benne egy negyedik akkumulátor. Meg neccesebb környezetbe (télen) amikor még pozitív a hőmérséklet a 4000-est viszem.
-
regos
tag
válasz
sityupityu #14598 üzenetére
Nyaralás előtt általában sörtésre vágom.
Nehogymá' fenn akadjak a határon :-)
Eddig sima maszkokat használtam.
Próbáltam olyat ami fedi az orrom (de a bajuszomnál beengedte a vizet).
Nyitottat amihez orrcsipesz van (de az borzasztó volt és volt,hogy leesett a víz alatt) :-)
Gondoltam megpróbálnék egy ilyet,videókon láttam,hogy szakállasok is tesztelték,de a fene se tudja... -
törölt tag
válasz
sityupityu #14592 üzenetére
Az SJ5000-nél is 5 mp áll rendelkezésre az akkumulátor cserére, mielőtt visszaállna alapértelmezett időre és dátumra.
Egyébként lehet megtartom az SJ4000-et is, télen jó lesz az is a biciklin
-
törölt tag
válasz
sityupityu #14589 üzenetére
Nos ez nem valami jó hír
Tulajdonképpen, az SJ4000-nél is az 1080p 30 FPS-t keveseltem, de ugye ennyiért ne várjon az ember csodát. Viszont a 2x annyiba kerülő cucc igaz, hogy tudja az 1080p-ben 60 FPS-t, de ott meg már 2K van natívan, az is 30 FPS, vagy 4K interpolált 24 FPS.... Azonban legalább van benne képstabilizátor, de ahogyan olvastam a tesztet a hangot az is izolálja ha a védelmet nyújtó tokban van.
-
törölt tag
válasz
sityupityu #14586 üzenetére
Ja, meg elvárná, hogy a bicikliről leszereljem a rögzítőket, meg rengeteg tartozék van, valamit úgyis kihagynának. Szóval beraktam magában a kamerát, a vízálló tokot kivettem a csomagból, maximum utazik egyet a cucc, aztán a SJCAM Magyarországhoz fordulok, ha nem csinálják meg.
A meghibásodás egyébként a tokban történt, az alig 50 cm-es asztalról esett le a padlószőnyegre, pechemre nem a hátoldalára, hanem a kamera részére, és ott a bekapcsológombra. Ami azért érdekes, mert nem magasból huppant le, és a toknak a rugós gombja még tompította is.
Számítok rá, hogy azt mondják, hogy nem garanciális és csak pénzért csinálják meg. Mondjuk nem gyónok nekik, meg még mondhatom azt is, hogy anyagfáradás miatt következett be (ha törésről lenne szó, nem tudom mi a helyzet belül).
-
törölt tag
válasz
sityupityu #14583 üzenetére
Felhívtam őket, hogy lealkudjam a vízálló tokot. Erre kifogtam egy olyan ügyintézőt, aki azt mondta, hogy nemcsak a vízálló tokot, de az összes tartozékot, dobozzal együtt, kivéve a promóciós csomagot
-
törölt tag
válasz
sityupityu #14581 üzenetére
Akkor azt kiszedtem. Még pár kérdés: Az akkumulátort benne hagyjam? Nehogy valami enyhén használtat kapjak vissza. Másik az eredeti dobozába tegyem bele, vagy jó egy bármilyen doboz, tudják azonosítani?
-
törölt tag
válasz
sityupityu #14573 üzenetére
Köszi, azt mondták, hogy elég csak a kamerát, meg vízálló tokot berakni. Mert ez javítva lesz úgyis nem cserélve.
-
törölt tag
válasz
sityupityu #14571 üzenetére
Igen, itt egy videó róla:
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam - meghibásodása és a vízálló tok hátlapjának cseréje
-
burasu4
senior tag
válasz
sityupityu #14567 üzenetére
Rendben köszönöm szépen a választ!
-
válasz
sityupityu #14544 üzenetére
Köszi a választ!
Neked is GoodSpeed!Akkor véglegesen megnyugodtam, hogy eredeti!
-
törölt tag
válasz
sityupityu #14532 üzenetére
Van 12+ éve, hogy utoljára Nero-t telepítettem, akkor is az LG-hez kapott OEM verziót. Régen jó volt az InCD is, ma már optikai meghajtó sincs a gépemben.
-
gcsikos
tag
válasz
sityupityu #14510 üzenetére
Nálam akkor ugrik vissza a dátum alapra, amikor felrakom a szélvédőre. Ugye ilyenkor elvileg (gyakorlatilag az alábbiak miatt már nem) kiejtem az akksit, berakom a keretbe, amit elég óvatosan kell széthajtani, hogy ne törjön és csak ezután mehet be a szivargyújtóról a csatlakozó. Most benne hagyom az akksit és úgy megy, mint dashcam. Ilyenkor, mivel az akku benne van, lehet fotózni és a menüben járkálni, ha csak autós tápot kap, akkor csak videó megy.
Hallott valaki akkuproblémáról, ha benne marad menetrögzítő üzemmódban. Túltöltődés vagy melegedés miatt "fújódik" fel? Amikor szerkesztek, akkor a teletöltött sj4000-as gyakran órákig rajta van a notebookon és nem melegszik. Nem értem ezt az autós korlátozást -
törölt tag
válasz
sityupityu #14505 üzenetére
-
törölt tag
válasz
sityupityu #14505 üzenetére
Nos egyszer a hajdúszoboszlói Erste bankban cseréltem. És hát óvatosan, hogy nehogy leejtsem, egyszer meg azt hiszem, hogy a buszmegállóban
Ezek szerint nem voltam elég gyors, egyébként ha tudom a dolgot, vagy gyorsabban iparkodok, vagy egyszerűen beállítom újra a táblagépem alapján
A másik érdekesség. USB 2.0 szabványt támogat ami 480 Mbps, de ez kétutas sebesség, tehát feleződik azaz 240 Mbps-ra.
Na most ehhez képest a Chieftech CHB-107-re kapcsolva pöccre 10 MB/s-mal tolja
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam - Toshiba 32GB Class 10 Micro SDHC kártya - PC - Youtube
A PC meg szerintem az USB 3.0 és 3.1-gyel felszerelve nem lehet akadály
-
törölt tag
válasz
sityupityu #14503 üzenetére
Az sem segítene a dolgon ha addig akkumulátor nélkül a csere idejére POwerBank-ra tenném?
Ebből: (#14502) gcsikos: ugyan autóstöltőről (szivargyújtó, autósmód) én azt vonom le, hogy akkor is 5 másodperc.
-
törölt tag
válasz
sityupityu #14488 üzenetére
Azt hiszem már nem, de nekem jól el van rakva, még a OneDrive-omon is. Ameddig W10-en lehet használni (esetleg az őszi frissítéssel betesznek neki), addig nem keresek más alternatívát.
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
sityupityu #14465 üzenetére
Lehet előtte a villamos 60Hz-n ment
Aztán át tért egy másik helyre. (ezt amúgy nem gondoltam komolyan, bár nem tudjuk az igazságot
)
-
Speeedfire
félisten
válasz
sityupityu #14455 üzenetére
Köszi. Ezt jó tudni.
-
törölt tag
válasz
sityupityu #14444 üzenetére
-
törölt tag
válasz
sityupityu #14441 üzenetére
-
Micsurin
nagyúr
válasz
sityupityu #14441 üzenetére
Köszi!
Igazából azért vagdosom én is mert van hozzá kedvem, de azért a 20 sub már meg van!Akkor nem értem lehet a 4000-nek a tok lencse előtti része ért valamit. Eleve mintha mattabb lenne. ...kis fogkrémet neki. Ha nem, új tok....
@GoodSpeed: Nem hal bele a kamera ha elcsíp egy szitálás, van időd eltenni akkor is a keretes tokkal is. És picit jobb lesz, másrészt tényleg hasznos az a csillapító patkó.
-
törölt tag
válasz
sityupityu #14421 üzenetére
No beállítva, ilyen minőségben rögzít. Nagy eltérést nem látok semmilyen tekintetben. Fájlméretben sem.
-
törölt tag
válasz
sityupityu #14425 üzenetére
Vagy az lesz, hogy +1 akkumulátor + ez:
SJ-TK, akkumulátor TÖLTŐ keret - SJCAM M10, SJ4000, SJ5000 sorozatokhoz
Vagy +2 akkumulátor és ez:
SJ-TKD2, akkumulátor DUPLA TÖLTŐ keret - kizárólag SJCAM M10, SJ4000, SJ5000 sorozatokhoz
Ezek eredetiek ugye?
-
törölt tag
válasz
Nekem tegnap tűnt fel, hogy nem az igazi, vagy az van, hogy magától állt át, vagy tényleg csak tegnapig nem vettem észre.
-
Szoles
senior tag
válasz
Villanyfénynél én is ritkán használom, bár néha előfordul.
Ez a video is tanulságos, szintén villanyfényes, "30 vs 25 fps Európában" témában. -
Szoles
senior tag
válasz
sityupityu #14416 üzenetére
Most utánaolvasgattam, és úgy tűnik, hogy a mesterséges megvilágításnál van jelentősége. Mivel nálunk 50Hz a hálózat, ezért ez jobb, USA-ban 60Hz.
Itt egy video, érdemes megnézni az utcai lámpákat. Érdekes.Bár a feltöltő mintha keverné a Hz és fps fogalmát, de ha ez 50 és 60 Hz, akkor rmegadom magam, és átállítom 50-re. :-)
-
törölt tag
válasz
sityupityu #14418 üzenetére
Mondjuk nemhogy éjszaka, de nap nyugta után, olyan volt a minőség, hogy kukáztam, és végig csináltam nappal. A másik meg az, hogy ha nem nézek bele a kezelőfelületbe, akkor alapból medium lett volna beállítva. Az eddigi felvételek úgy készültek, holott nekem a lényeg, hogy a legjobb minőségben, ahogyan csak telik tőle, hiszen hely van, 32 GB-os kártya van benne.
-
törölt tag
válasz
sityupityu #14413 üzenetére
Alapból azon van, de itt olvastam:
https://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_10558-10558.html
-
Szoles
senior tag
válasz
Ezt én sem értem.
-
customer114
őstag
válasz
Magyarországon ennyinek kell lenni, hogy ne legyen interferencia(?) más dolgokkal. Régen olvastam róla, lényeg hogy 50 legyen.
-
celafat
tag
válasz
sityupityu #14405 üzenetére
A telefont pont nem az akciókamerához kellene hasonlítani. Eredetileg az akciókamerás ötlet kizárólag az ára alapján merült fel, nem a minősége miatt. Mint írtam nem általános célra kellene, hanem kifejezetten esős időben való fényképezéshez. Akkor már inkább veszek egy vízálló fényképezőt, amivel jobb minőséget érek el olcsóbban, mint drágábban egy mobilt, amivel meg rosszabbat.
-
celafat
tag
válasz
sityupityu #14403 üzenetére
Telefonnal biztosan nem fényképeznék. Amivel normális minőséget el lehetne érni kevés fény mellett, az szerintem többe kerülne mint egy vízálló fényképező.
-
válasz
sityupityu #14390 üzenetére
"Esőben meg motorozok."
Ezt akartam írni: Esőben meg nem motorozok.
-
Xarina
aktív tag
válasz
sityupityu #14383 üzenetére
Valaki nekem olyasmit mondott, hogy a régiben még van Anti Shaking, a 2.0" kijelzősökben már nincs.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
sityupityu #14357 üzenetére
Nem szakadnának bele a fejlesztők... csak annyi elég lenne, hogy a legelső lekérdezés dátumát elmentse, és visszadobja. Sőt... elég lenne csak jelezné, nem először volt kérdezve.
Még csak sok munka se lenne vele... Műszaki Szakgimiben az évfolyamunkon bárki meg tudná talán írni már most érettségi előtti évben.... -
törölt tag
válasz
sityupityu #14353 üzenetére
+1. Árban nincs is jelentős eltérés, maximum annak érdemes maradnia CL4-en akinek már van olyan kártyája, és nem akar újat vásárolni. Nekem mind a három kártyám CL10-es:
A második a régebbi az van az SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam-ben
A legkisebb tárhelyű is CL10- es az GoodRAM 8 GB-os, de alig volt használva, a Huawei MediaPad M3 8.4 táblagépemben van
-
törölt tag
válasz
sityupityu #14322 üzenetére
Köszi a megerősítést
Egyébként nekem nem hiányzik, helyette kaptam ezeket: SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam - Promo csomag 4 tartalma - Youtube
A Chieftec CHB-107 USB 2.0 HUB-ról meg le sem húzom szerintem a kábelt, az XBOX One controllerré is rajta lóg egyik véggel, csak tölteni teszem ugyanúgy rá, mint ezt fogom.
-
Picturemaker
őstag
válasz
sityupityu #14293 üzenetére
Tegnap, Extrem Shop.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Kompakt vízhűtés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest