- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
laccy88 #12772 üzenetére
Az a furcsa hogy én még nem láttam hamis sj4000+, lehet hogy csak a simát hamisítják? Vagy ti már láttatok?
"tracking # fake again."
"My order was "shipping info received" for two weeks, Ask seller and no response"
"Never sent my item . ebay got involved and refunded me . this guy is a low life"
"deceitful seller did not send a parcel"Én nem vettem volna tőle, sok szerencsét!
-
santa clause
aktív tag
-
AndrewTdi
addikt
válasz
laccy88 #12560 üzenetére
Car mode annyit jelent, hogyha áramot kap, bekaocsol és elkezd venni. Ha vége az áramellátásnak, kikapcsol. Ez azért van, hogy autóba teszed akár autóskamerának, bedugod a szivargyújtóba. Gyújtást érzékel ---> bekapcsol, elkezd felvenni.
Gyújtás le ---> kikapcsolCsak olyankor vesz ha vezetsz (beindítod az autót)
-
maj-viktor
őstag
válasz
laccy88 #11170 üzenetére
Nope! Xiaomi Yi esetén van lehetőség az app-ba beállítani, hogy ne torzuljon a kép... vagyis de torzuljon, de vissza a halszemből normálra.... SJ4000 esetén max az utólagos szoftveresen (bár nem próbáltam és nem is értem miért lenne erre szükség... ezeknek a kameráknak pont ez a lényege.... kicsi méret & nagylátószög)
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
laccy88 #9488 üzenetére
Nekem két hónapja van kint egy SJ4000 kamerám a szabadban - kalef365.greyvshop.hu - azóta éri szél, eső, vihar, de eddig szerencsére nem lett baja azon kívül, hogy a vízálló tok nyitószerkezete egyre nehezebben jár (rozsda + az építkezésről elég durván viszi a szél a port)
-
maj-viktor
őstag
válasz
laccy88 #9398 üzenetére
Sajnos igen...
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/keres.php?type=-&stext=GPS&submit=%C2%A0
SJ4000 Sport Camera (GoPro Clone) GPS problem #01
https://www.youtube.com/watch?v=B6HstTpR8Mo(#9401) benikes
Igen ilyen fw verzió-val az egy hamis darab és nem eredeti SJ4000-es!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- E-roller topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest