-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
válasz
DrRape #10310 üzenetére
@DrRape! Persze hogy ilyen! A tok plexiből van, ami vezeti a fényt. Ha oldalról kapja akkor is előre kerül belőle és bele fog látszódni a felvételbe. Ha másik hármat rendelsz, azok is
Ezek után már csak azt nem értem, miért tokban akarsz videózni, ha nem víz a közeg, illetve, hogy miért húzod ki-be felvételkor?@meno10: nekem wifis van 32 GB kártyával. Egész napi strandolás után maradt 1 osztás az akku kijelzőjén. Igazából nem tudom, hány osztás, talán 4 a full?
A wifi nagyon jó dolog, direkt működik telóval, tabettel, s ha olyan helyen van amit nem látsz magad, pl. sisak, vagy szembe akarod magaddal rögzíteni pl. autós felvételkor, eleve meg tudod tekinteni, jók-e a beállítások, elindult-e a felvétel, de akár vissza is nézheted egy 10"-os tableten a felvételt! árban nincs nagy különbség, javaslom wifiset vegyél! -
maj-viktor
őstag
...ha nem szükséges ne a vízálló tokba csinálj felvételt... értsd nem vízalatti felvételek, problem solved! (amúgy persze... torzít... plusz egy üveg - műanyag... a szélek belóghatnak kicsit... 170foknál tök reális, stb.)
Mondjuk számomra ez a vicc, amikor valaki úgy teszteli, hogy csak vízálló tokban... ami már plusz egy minőségromlást csinál... ha nem szükséges, ne a vízálló tokba készíts felvételt, mert ilyen lesz... (amúgy GoPro esetén is... bár az azért talán jobban megvan tervezve... vízálló tok ügyileg)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen autót vegyek?
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged