Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bokrosolajos

őstag

NOD: Bazze, nem tudsz leakadni a legkevésbé sem egzakt kifejezéseidtől, mint a saját inercia-rendszerben létező kanyar az autópályántól? :D
    Komolyan ez nagyon vicces, amit itt adsz elő. Autópályán nincs kanyar, csak ívelt egyenes. (Illetve, az M7-esen Balaton felől Budaörsi M1 csatlakozópont előtt, a vasút alatt igen, nem is értem, annak idején a szocializmusban hogyan vehették át)

De kíváncsian várom, melyik az a 130-as autópálya "kanyar", amit te csúszáshatáron vettél be, mert én az zárójelest már egyszer 190+ sikerült abszolválnom, pedig ez a legdurvább itt, Magyarországon. Illetve, hogy a Shift2-ben hol van autópálya, amihez hasonlítod :D
    De nekünk nincs is miről beszélni, ha szerinted a DiRT kocka kanyarodása az életszerűbb...

Mr.Csizmás : milyen fizikai modellezést dicsértem a Shift2 esetében?

heihachi: mi van ha kipróbálja? Talán az, hogy rájön, hogy ott is csúszkálnak az autók, mert ilyenek a valóságban is!

Nem lehet, hogy valami másik játékot próbáltál, mert amiket írsz, egyáltalán nem igazak erre a Shift2 nevű játékra.
    Az elől kaparós kocsik tolják ki az orrukat, egyáltalán nem túlkormányozottak, mint ahogy írod. Nem is lehet kijönni teli gázon, van ahol el kell belőle venni
    Azt nem tudom, hogyan próbáltad ki az Astont, én még csak 1 Focusszal próbáltam, fogalmam sincs hanyadik szint kell ahhoz, hogy AM-t vehessen az ember ?
    Ezerrel kanyarba-ezerrel ki: itt sem működik, megint nem tudom miről beszélsz, de a te készülékedben lehet a hiba, ismét csak ajánlani tudom, hogy kapcsolj ki minden segítséget

Sehol nem hasonlítottam az RBR-hez -amit szeretek és használok, ajánlottam kipróbálásra. (Illetve de, abban is van olyan, hogy lekoccolsz valamit és felrepül a levegőbe az autó :DD, már emlékszem )

A GTR Evohoz pedig a FFB effekteket hasonlítottam, amit a futómű ad át a kezedbe, és ezt most is vállalom, sőt, mint említettem az összes Simbin játékban ilyen.
    Valóság-érzetre messze felül múlja az egyet, ebben sem értem mi a probléma, a Shift az OH moddal sem olyan pontos, mint ez a kettes?!

MrBrooks: a teljes hsz-ed igaz. Sajnos, a grafika visszalépés az időben

Új hozzászólás Aktív témák