- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Ami még kicsit gáz, az online rész kidolgozatlansága.
1. A lobby-ban nincs chat! Az első részben volt (nem szoktam ilyet mondani, de: konzolport). A lobbyban gyakorlatilag csak nézegethetjük egymás nevét, se köszönni nem lehet, se rászólni egy agresszív versenyzőre hogy ne lökdösődjön. Ja de lehet beszélni mikrofonnal, kösz.
2. Nincsenek szavazási funkciók. Az első részben sem volt, de sztem nem lett volna bonyolult rakni bele. Pl Vote Kick player. Ha nem én nyitom a szobát, semmi lehetőségem valakit kidobatni a szobából, mert mondjuk 3 szor lökött ki előző körben szándékosan (tegnap este ez volt). Mivel nincs chat még a szobagazdának sem tudok szólni, akinek amúgy lenne joga.
3. Ez egy plusz pont lesz
a szobagazdának végre van joga kidobni a lökdösődőket a szobából (első részben nem volt).
4. Ja és: online mintha más lenne a fizika, legalábbis single-ben nem szoktam ennyiszer megpördülni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Nothing Phone 3a alza.hu-s vásárlás, független, 8GB/128GB
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4813
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hónap jótállás
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a szobagazdának végre van joga kidobni a lökdösődőket a szobából (első részben nem volt).