Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
M5Norbi
őstag
válasz
Flashget #59241 üzenetére
Köszönöm. Azt hittem ez valami progi
Szóval pl aktiválni lehet a felvevő részt. Nem rossz de erre nincs szükségem.Mindegy szerintem marad a mostani firmware ezzel sincs bajom. Ami miatt egyedül érdekelne hogy hátha bekerült volna a screen mirroring (azt hiszem ez software-es dolog) de a Samsung semmit nem ír hogy mit tartalmaz az új firmware.
Mindenesetre mindenkinek köszönöm a segítséget!
-
M5Norbi
őstag
Igen ki lehet a csatornalistát exportálni USB-re akkor ezt mindenképp érdemes megcsinálni.
Az angol menü nemigazán zavarna csak fura hogy a magyar oldalon ez van fent.
Flashget : Nem igazán semmi baja sincs. Inkább arra gondoltam hátha plusz funkciókat adni pl screen mirroring telefonról.
Igazából ez még igen kezdeti SMART tv. Nekem ugyan bőven elég amit tud mert én főleg az Allshare miatt választottam.Ezért nemigen tudom mit tiltanának le belőle de mindenképp van valami abban amit mondasz.
-
M5Norbi
őstag
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék!
Van egy Samsung UE37D5500RWXXH tévém. Most nézegettem a Samsung oldalát és decemberben kijött hozzá egy újabb firmware.(még az van rajta amivel megvettem 2011.12. hónapban)
1.Van bármi kockázata ha frissítem USB-ről? Csinált már valaki ilyet?
2.ANGOL-nyelvet ír a firmware-re a magyar oldalon(és csak ezt az egyet dobja fel) Ezután angol lenne a menü?
3.Sehol nem találtam milyen változásokat tartalmaz az új firmware tudtok olyan oldalt ahol van erre info?
4.A csatornákat esetleg elfelejtheti a készülék,újra be kell majd állítani?Bocs az amatőr kérdésekért de nem csináltam még
Előre is köszönöm
-
M5Norbi
őstag
Helló.
Két kérdésem lenne!
1.: ki milyen bevált DLNA lejátszót használ? Nem rossz az Allshare de hátha akad jobb.
2.: Múltkor mondta valaki hogy DLNA val sajnos nem lehet a Pc kijelzőt átvinni sajnos.
Nyilván a megoldás HDMI lehet. De nekem kéne vagy 6-8m. Okozna számottevő minőségromlást? -
M5Norbi
őstag
válasz
kicsibacsi #40545 üzenetére
Sajnos így van.
Bár mikor én ezen gondolkodtam arra jutottam hogy a TV-t úgysem hurcolom úgyhogy vettem hozzá egy pár száz forintos kábelt rádugtam a Routerre és kész.
-
M5Norbi
őstag
Helló!
Látom egész jó kis fórum van Samu TV témában.
Nekem ugyan nincs annyira profi TV-m mint ahogy itt olvasgatom egyik másikat
De Allshare van nekem is és nagyon sokat használom.
Biztos hogy nem olyan jó mint valami extra külön médialejátszó de ingyenes és mindent átvisz a TV-re.
Amiben segítséget kérnék : lehetséges így DLNA-n a monitor képét átvinni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest