Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
macy
addikt
Sziasztok.
Faterék nemrég vettek egy UE32ES6565-ös LED tv-t. A 3D funkció nem működik, bekapcsolásakor a képernyő bal fele fehér lesz, csak a jobb oldalon van kép. A 3D gomb megnyomásakor látszik, hogy visszavált 2D-re de a fehér rész akkor is ott marad.Nem is lehet eltüntetni csak ha ki és bekapcsolom a tv-t.
Egyébként a tv-t outletben vették, valószínűleg hibás vagy szervizelt készülék, mert a hátulján lévő matricából ki van vágva egy darab. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, csak hogy mennyire rúgjam szét a szájukat. -
macy
addikt
Hát igen, ez valami kókányolt tv. A szervízmenüben 40"-osnak írja és 6545-ösnek. Viszont most átírtam 32"-osra és érdekes módon megy a 3D szépen.
-
macy
addikt
Köszi az infókat mindkettőtöknek, meglátjuk mi lesz a sorsa a tv-nek. Egyébként jó ez a 3D, nem láttam még. Jó lenne kipróbálni játékkal is de nincs HDMI kábelem.
-
macy
addikt
-
macy
addikt
válasz lovrityp #49484 üzenetére
Gondolkodom egy F6400-ason. Halvány lila gőzöm sincs, hogy most tulajdonképpen milyen tv-t is vettek faterék. Valószínűleg vagy ES6565-ös vagy ES6545-ös. Mindenesetre tegnap frissítettem a firmware-ét 1037-esre. Nézegettem tegnap a tv-k adatait de nem nagyon jöttem rá miben különbözik az F6400 és az ES6565. Azon kívül, hogy az előbbi kétmagos prockóval szerelt.
-
-
macy
addikt
Mit sírtok, mi még elemet se kaptunk a távirányítóhoz, nemhogy törlőkendőt a szemüveghez
-
macy
addikt
Sziasztok. Nem találtam infót a 1120-as firmware-ről. Van valakinek tapasztalata, érdemes felrakni? 32F6400-as tv, most a 1118-as van rajta.
-
-
macy
addikt
Nincs valami megoldás arra, hogy számítógépezés közben pip-ben tudjam nézni a tv műsort? /STB/ A régi tv-men tudtam tv-zni közben de az scart csatival volt összekötve a set-top box-val.
-
macy
addikt
válasz eax1650 #64844 üzenetére
Ki lehet kapcsolni. Smart funkciók, műsorajánló beállításai, automatikus indítás. A srácok meg azt mondják, ha meg vagy elégedve a tv-vel ne frissíts. Én megfogadtam a tanácsot, bár olvastam olyan véleményt, hogy képminőségbeli javulást hozott a 1120. Bár ez téged nem érint, nem ugyanaz a firmware.
-
-
macy
addikt
Fel lehet venni HDMI bemenetről kapott jelet is? Például PC-s játékot vagy amit épp csinálok a számítógépen.
-
macy
addikt
Ok, köszi az infókat.
-
macy
addikt
Nálatok rendesen megy a műsorajánló? Nálam pár napig a felső 6 csatornából az utolsó üres volt, ma már 4 üres rész van, fent 2, meg lent is 2. Az idővonal nézetnél meg egy csomó.
-
macy
addikt
válasz Mályki #72591 üzenetére
Tudod az a baj, hogy ez itt egy samsung topik, de még ha nem is az lenne, akkor is halvány fingunk sincs hogy néz ki a tv-d, meg a talpa. A menetes részt szakítottad ki vagy a csavar fejét? Szerintem vidd el valami műanyagoshoz, aki tud hegeszteni - autóknál pl. lehet javítani a műanyag lökhárítókat - vagy megpróbálhatod valamilyen műgyantával megreparálni a cuccot.
-
macy
addikt
Ha már itt tartunk. Szerintetek melyik a jobb választás? HD Mediacard vagy HD felvevős mediabox? Jó lenne néha rögzíteni az adást vagy akár megállítani. Viszont ha jobb minőségű az adás a mediacard-val, akkor azt választanám.
-
macy
addikt
Most voltam az euronics-ben, viszik a led tv-t mint a cukrot. Negyed órát voltam ott kb., négy tv-t vettek, abból 2 UHD volt.
-
macy
addikt
válasz .VEGA. #74651 üzenetére
F6400 smart távtapiján a kék gombot hosszan nyomva átvált 3D-be. Gondolom a többi is ilyen.
Az STB nálam hol kapcsolt, hol nem. Ami elég bosszantó volt, mert reggel a tv-re kelek és 10-ből 5-ször nem kapcsolt be az STB. Úgyhogy kukáztam és kértem egy CI+modult.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest