- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilgatto
tag
válasz
sixer66 #39959 üzenetére
Igen, bár gondolkodom még, hogy 32 vagy 40" legyen-e, eddig elégnek tartottam a 32-est a szoba kis mérete miatt. Majd még elválik.
A linkelt ár valóban nem rossz, de jelenleg tudok hasonló, vagy kicsit kedvezőbb árban Ausztriában:
http://geizhals.at/751735
http://www.idealo.at/preisvergleich/OffersOfProduct/3214221_-ue40es6100-samsung.html
(Persze az euró árfolyamtól is függ kicsit.)
Úgy tippelem, hogy itt lesz még hamarosan valamelyik üzletben olyan akció, hogy a 32"-os ára lemegy kb. 400 euróra (most kb. 435-445-ért tudnám megvenni), a 40"-os ára pedig 580 körüliről 520 körülire (~145.000 Ft).
De szerencsére lehet otthon is akció és itt Ausztriában is, bármelyiket ki tudom használni. -
sandró60
addikt
válasz
sixer66 #39653 üzenetére
Ezen a fórumon többet megtudhatsz az Egreat média lejátszóról
-
mycso
veterán
válasz
sixer66 #39642 üzenetére
Hali, nos olvasgattam a az utóbbi hozzászólásaid, és nálam is tök ugyan ez a probléma.
3D film, 6770-es VGA (1.4) és 6100-as tv. A vga-ból előbb egy onkyo tx-sr308-ba megy a hdmi, majd onnan egy újabb hdmi-vel a tv-be.
SBS filmekkel nálam sincsen baj, szépen teszik a dolgukat.
Viszont eredeti 3d anyaggal total media-ban lejátszva, ugyan ott vagyok,ahol te. Ugyan a program a 3d anyagot játssza le --> a tv-n is így jelenik meg, viszont ekkor nem tudom "aktiválni" a szemüveget.
A szemüveget, csak akkor tudom aktiválni, ha a távval bekapcsolom a +D opciót, itt ugye pl. a 2D->3D opciót választva, ugyan bekacsolható már a szemüveg is, meg talán 3D-nek nevezhető, viszont iszonyat szarul néz ki, mert ugye az eleve 3D adást konvertálja 3D-re, tehát egy szétcsúszott katyvasz lesz az egész.Egyelőre én sem találtam rá megoldást, hogy hogyan tudnék eredeti 3D filmet pc-ről lejátszani, úgy, hogy nézhető legyen.
-
Flashget
félisten
válasz
sixer66 #39648 üzenetére
samsung, LG-ről nem tudok semmit mondani, mert gugli keresőbe beírva csak rosszakkat olvastam róla így ezek felejtősek (írtam Pio, panasonic ne ad alább)
szóval passz.ISO-kat csak médialejátszók képesek kezelni. lehet neked azok közül kellene keresned egreat és társai.
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
válasz
sixer66 #39637 üzenetére
Tegnap néztem más okból pont ezt a filmet 3D-ben Pio 150 lejátszón keresztül
Film indít, tv kapcsolón 3D gomb megnyom, (szemüveg fel, bekapcs) előjön a 3D melyik verzióját akarom nézni, leokézom és ennyi.
Magában a tv-ben a 3D beállításokban ilyenkor lehet állítani a mélységet és egyebeket miközben kapja a 3D-t a tv. Ezeket nézted már? És ugye nem valami kókányolt mkv fájlt akarsz nézni? -
Flashget
félisten
válasz
sixer66 #39634 üzenetére
Melyik az a másik?
a 6030 valóban nem tudja 3D-ben a FHD-t (ne aggódj az én D6500-am sem tudja pedig jobb készülék) de ez nem azt jelenti, hogy nem képes megjeleníteni a blu-ray filmet 3D-ben! nem tudom ki mondta de téved.
A 2D-s BD filmekről meg nem kell mondanom FHD-ben játsza le. Gyanítom amíg ez a tv kiszolgál téged min. 3x annyi 2D-s FHD filmet fogsz rajta nézni mint 3D-s filmet.
Minden csoda 3 napig tart...legyen az 3D vagy smart vagy netezés a TV-n.. -
-
BBéci
legenda
válasz
sixer66 #39593 üzenetére
Szerintem nem kap jelet a szemüveg. Pár napja, amikor OPPO BDP-103EU lejátszót teszteltem, én is vacakoltam vele egy ideig, mire hajlandó volt működni. Nem LCD, de Samsung. Nyomkodtam a gombját, mégsem jelent meg a képernyőn a párosítás ablak. Aztán egyszer csak felbukkant, leokéztam és néztem az Avatart.
-
BBéci
legenda
válasz
sixer66 #39582 üzenetére
Durván 2 méteres hosszig a régebbi, standard speed kábelek is átviszik a full HD (BD ISO) 3D-t.
A tévék beépített lejátszója azokat nem ismeri fel, csak a felezett felbontású mkv SBS OUO-kat, ami vacak, ahogy Te is tapasztaltad.
A 6030 felezi a 3D felbontását, ráadásul plazmákon eleve jobb a 3D, mert szinte nulla az áthallás. -
RudY
addikt
válasz
sixer66 #39579 üzenetére
Ismerősöm is is próbálkozott az általad is említett progival, kissé megfeledkezett arról, hogy legalább átnézze az alap beállításokat, mind hangilag, mind képileg.
[How to Set Audio Output]
A HDMI kiválasztása az egyik elég fontos szempont
Itt pedig a 3D megjelenítéssel lehet bíbelődni...és érdemes is:
[How to Play 3D Movie and 3D Blu-ray] -
Flashget
félisten
válasz
sixer66 #39309 üzenetére
mert sajnos az aktív 3D technológia miatt akarom eladni, mivel néztem kb 5 percig és fáj a fejem Tőle, nem bírja sajnos,
mókolt, kokány .mkv-ba pakolt SBS és társai általában ezt okozzák. nálam avatar sbs féle mkv fájlnál volt ez.
Valódi 3D filmet simán végig lehet nézni 2 órán át mindenféle egyébb kisérő jelenséggel. -
-
válasz
sixer66 #38928 üzenetére
Szia!
Persze! Innen töltsd le a legális és ingyenes 15 mapos próbaverzióját a programnak
VirtualCloneDrive-ba/DeamonToolsba csatold fel az ISO képfájlodat (Ez lesz mondjuk a G: meghajtó, de akármi lehet, attól függően, hogy hány eszközöd van) s a media theatre open menüjével tallózd ki a meghajtódat ahová felcsatoltad az ISO-t.
Ekkor elindul a film a monitorodon. Ezt pedig kiterjesztett asztal segítségével vidd át a TV képernyőjére (feltételezve, hogy HDMI kábellel összekötötted a TV-t a videókártyáddal)
Üdv. core2
-
-
-
-
Flashget
félisten
válasz
sixer66 #38724 üzenetére
Azt nem tudom mit játszanak le a boltokban, de itt és ismerőseimnek is ezt a videót szoktam ajánlani 3D kapcsán a 3:30-tól kezdődő rész miatt. Kiúszik a nagy hal a tengerből
-
BBéci
legenda
válasz
sixer66 #38713 üzenetére
Ezek szerint teljesen feleslegesen koptattam a billentyűket, nem értetted meg a mondanivalóm lényegét.
Azokat a beállításokat, amikkel az egyik tévén elérik a szabványos - műszerrel mért - értékeket, azokat semmi értelme átmásolni egy másikra.
A színhelyesség, a fehéregyensúly nem ízlés dolga. -
BBéci
legenda
-
nightshadow
veterán
válasz
sixer66 #38652 üzenetére
ez a 6030 van a legjobb árban a tudásához képest.Igaz a 24p még jó lenne bele, nah de hát be kell érni ennyivel ilyen összegért.
Miből gondolod, hogy nem tudja. Már az 5-ös sorozatúak is tudják. Csak a belső mediaplayer nem tudja, de ez igaz az összes tévére. Megoldás a külső mediaplayer.
-
Tegla80
addikt
válasz
sixer66 #38647 üzenetére
itt egy vidi,h értsd mi is ez a "késés"
[link]szerintem,csak játéknál van jelentősége,de ezt a szakik majd megerősítik.
amúgy,sokak szerint "best buy" a 6030
nightshadow (őstag),akinek lehet adni a véleményére (sztem), is ezt vallja
(saját vételnél is sokat segített ,és neki köszönhetem a számomra legmegfelelőbb tv-t "ES5500" at a maga 16ms os lagjával. " imádom)
talán segítettem
-
sixer66
senior tag
-
vlevi
nagyúr
válasz
sixer66 #38595 üzenetére
Itt állítólag van raktáron :
[link]
Ha 40"-os kell, az is van. [link]Házhoz viszik, gyári (nem bolti!) garanciát adnak, beüzemelik, jó cég.
Annyival több a 6100, hogy 3USB, és van benne wifi, meg ugye kicsit más a dizájn. A beépített wifi nem rossz.Viszont lenne egy kérdésem. Olyan csatorna rendezőt tudtok, amivel a kedvenceket is be lehet állítani, és meg tudja nyitni a 2012-es tévék csatorna fileját? Konkrétan egy ES6100-ról lenne szó. Sajnos az itt talált két progi közül az egyik nem tudja a kedvenceket állítani, a másik pedig (amivel annakidején a C650 tévémet megszerkesztettem), az pedig nem tudja megnyitni a filet
"40ES6100 a bemutatásakor 260e Ft "
Ez így volt 2010-ben a 40C650-el, és ugyanennyi volt az ára a hasonló tudású D6xxx tévének is, és szintén ugyanerre az árszintre süllyedt le karácsony környékére. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest