- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
VW-Corrado
csendes tag
válasz
toto0569 #43988 üzenetére
Ezt hogy sikerült elérni. Küzdök a szervizzel, de érdemben nem tudnak/tudunk előrébb lépni. Vagy esetleg a vásárlás utáni 3...8 napon belül jelezted a hibát?
Nálam is hasonló volt a helyzet (bár teljesen más a probléma) leakartak dumálni, hogy nem is hiba és ez ilyen. Mindez kezdődött január 29-én. Két napja vittem vissza harmadszorra, ezalatt két hetet volt nálam aztán egy estét, de ma sem fogok TV-t nézni.
-
VW-Corrado
csendes tag
válasz
nightshadow #32388 üzenetére
Szerencsés.
Nekem nagyon más véleményem van a Samsung szervizről.
Harmadszorra vittem vissza a TV-m ugyanazzal a hibával. Ha netalántán sikerül pontot tenniük az ügy végére majd lehet leírom.
-
VW-Corrado
csendes tag
válasz
Flashget #41610 üzenetére
Hát igen. Kezd elszaladni a ló a marketing felé, a műszaki tartalom meg sokszor háttérbe szorul. De a smarttal sem lenne semmi bajom, de ha már van, akkor csinálják rendesen. Amióta törölgették/visszarakták, aztán megint törölték az appokat, azóta be sem léptem.
Nálam most éppen sípoló magas hang zavar, ami a főpanelből jöhet. Kb olyan, mint a képcsöves TV-nél a nagyfesztrafó hangja. Normál használatnál is meghallom kb 3m-ről is és onnantól rááll a fülem és idegesít. Ma délután szerintem letesztelem az ügyfélszolgálatot.
-
VW-Corrado
csendes tag
válasz
sandró60 #41599 üzenetére
Azért lenne még hová fejlődnie a samsung mozgásvezérlésének. Nálam párszor kifagyott, majd ki is kapcsoltam, mikor másodszor játszotta el, hogy TV nézés közben megjelent a mutató, mert befogta a fejemet. Irányítani tuttam, a klikkelés még nem ment.
Ha már mozgásvezérlésről beszélünk, akkor szerintem így kellene működne.
Bár a leányzó is szerepelhetne ebben a demóban is.
-
VW-Corrado
csendes tag
válasz
Flashget #41162 üzenetére
Tuner csak egy van benne. A DVB-T, DVB-C és DVB-S(2) vételi lehetőség nem különböző beépített tunereket jelent, hanem azt, hogy az adott egység képes a hasonló technológiával és szabvánnyal más-más modulációval kódolt jelek vételére.
Pl. ES7000/ES8000 is tudja mindhármat DVB-T/C/S2 és még analógot is. Mégis a panelon 1 tuner van feltüntetve 2 bemenettel. Samsung LED TV tudástár: [ECHO-P panel] -
VW-Corrado
csendes tag
válasz
nagysandor79 #41150 üzenetére
Szia. Csak akkor tudod bekapcsolni, ha külső forrásról nézel valamit (pl.: HDMI).
Csak akkor lehetne, ha két tuner lenne a tv-ben, de manapság már nemigen van ilyen TV.
Nem értem, hogy miért jó ez? Spórolás talán? De így sok funkciót kevésbé lehet kihasználni. PVR-nél is szinte nélkülözhetetlen. Illetve ha TV-t nézek, akkor miért nem lehet valamelyik külső forrás jelét kirakni? Miért csak fordítva működik? -
VW-Corrado
csendes tag
válasz
Lehiñito #40804 üzenetére
ES7000 - van világítás, de néha jól jönne egy P.SIZE (Digi-nél néhány 16:9-es műsort/adást 4:3-ban nyomják és macerás ki be mászkálni a menüben)
Viszont van "Family Story", hogy ez mekkora királyság!!!
Idióta marketingesek.
Használta egyáltalán valaki valamikor? De ha mégis a használatára vetemednék, akkor is bőven elég lenne a Smart-Hub-ból elérni. Szerintem.
-
VW-Corrado
csendes tag
válasz
mfranky #40270 üzenetére
Talán majd a 2013-as Smart rendszer jobb lesz.
YouTube - Samsung 2013 Smart TV SuiteFuso nálam is volt, illetve kipróbáltam a nStreamLmod-ot, Én is ezekre gyanakodtam.
A bejegyzések alapján viszont nem egyedi eset. Jó lenne Samsung szervizes véleményt is tudni róla.Engem is zavar, hogy csak úgy eltünedeznek dolgok. Nekem a 2003.4-es FW-rel csinálta A gyárival nem tapasztaltam, bár nem is volt fent sokáig. Nála viszont jó volt:(#40259) MattRex. Talán a mostani 2004.1-es megoldja. Még nem volt időm foglalkozni vele.
-
VW-Corrado
csendes tag
Akkor nem vagyok egyedül, már kezdtem összeesküvés elméletet gyártani. De azért ennek egyáltalán nem így kellene működnie, sőt!
"smart hub resetet" hogy működik?
Viszont nálam volt ilyen is:
Vimeo ikonnal Facebook felirattal a Vimeo indult el.Rámentem, frissítettem, Facebook lett belőle.
Kicsit csalódás nekem ez az egész Smart.
- A Facebook alkalmazás egy kalap... semmit sem ér. Néhány dolgot jelenít csak meg, de azt is úgy, mintha 1995-ben lennénk. Design semmi. Használhatóság zéró.
- Web böngésző... jó-jó, de ha van billentyűzet, akkor ne rondítson már bele a virtuális billentyűzet. Illetve ha videót nézek, akkor indításkor frissíti az oldalt, olyan mintha újratöltené. Egy duálprocit történetnél többet várnék.
- Kétszer akartam demózni az Angry Birds játékkal, ha már egyszer mindenhol ez megy a boltokban is. Mindkétszer kudarc. Először a a kamera része vacakolt, motion control nagyon nem akart működni, ki-be kapcsolgattam, pár pillanatig érzékelte, aztán nem, átváltottam kameraképre, ott folyamatos kép, majd kifagyott. TV ki-be-kapcsolás nem segített, csak akkor javult meg, amikor a tápcsatlakozót is kihúztam és úgy próbáltam bekapcsolni, amikor minden energiatartaléka elfogyott, akkor kapott ismét áramot, így működött, második alkalommal pedig maga a program adta meg magát. Ikon nélkül csak a felirat volt, de nem indult. Másodszori frissítésre összeszedte magát.
- Fuso még mindig nincs (Ok, van, fent is volt, de samsung is összeszedhetné magát)Bocs, hogy hosszúra sikeredett, de már ki kellet írnom és hátha valakinek van ötlete.
-
VW-Corrado
csendes tag
Sziasztok!
Fura dolgokat művel a TV-m UE40ES7000S, Ez a smart nem százas.
Most sikerült letörölnie szinte az összes app-ot. Nem először csinálta.
- Tegnap éppen be voltam lépve a smat hub-ba és kiírta, hogy "A(z) Smart Hub frissítést igényel. A frissítés megkezdődik." és visszarakta minden programomat. Örültem.
- Jelenleg nem voltam belépve, de csak a Samsung Apps és a Family Story került csak vissza, illetve később beléptem és visszakerült a Kids és a Social TV, de semmi több. Appok között YouTube ikonnal DailyMotion felirattal a YouTube indul el, és Vimeo ikonnal Facebook felirattal a Vimeo.Memória állapotán is látszi, hogy nincs fent a szokott programok 377MB/755MB.
Lehet, hogy valami vírust sikerült beszívnom, ha egyáltalán van ilyen? Widget app installal okozhat ilyen problémát? Az első alkalommal töröltem.
FW a legújabb: 2003.4
Ötlet? Valakivel fordult már elő hasonló?
Köszi előre is a segítséget
-
VW-Corrado
csendes tag
válasz
WoodooKilla #37660 üzenetére
2 év garira adtak még 12 hónapot, így lett 3 év. Én csak a TV-met regeltem, a többi Samsung eszközömet már sokkal régebben vettem. Amúgy +2 hónapot írnak bármely eszközre.
-
VW-Corrado
csendes tag
válasz
WoodooKilla #37585 üzenetére
Érdemes regisztrálni a TV-t Samsung honlapján. Én most tettem meg és a hirdetett +2 hónap helyett +12 hónapot kaptam.
-
VW-Corrado
csendes tag
válasz
WoodooKilla #37463 üzenetére
UE40ES7000:
Tegnap voltam Euronics-ban Budaörsön, ott most 249.999, a szórólapban is benne van, netről letülthető és ha sikerül Cetelem-re elhozni, akkor 224.999-ért odaadják.
A pár napja honlapjukon is beharangozott UE40ES7000 + UE22ES5000 már nincs sehol sem és az eladó nem is hallott róla.Én nov.30-án vettem meg náluk, már akkor is 249-ért. Cetelembe is beleugrottam, remélem nem lesz gond vele és csak az éves kártyadíjat kell pluszba fizetnem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest