- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz
Nordbright #85788 üzenetére
Hááát, én most már marha kiváncsi lettem erre az fhd-sre...
-
Flashget
félisten
válasz
Nordbright #85780 üzenetére
Gondolom látod az aláírásom?
Ahogy eszembe nem jut már tv lejátszójával nézni filmeket, ugyan így már nem fogok mkv kókányolást nézni 3D-ből nem azért vettem egy belépőszintű 3D-s BD lejátszót 3 évvel ezelőtt.
Nem győzök meg senkit sem mivel rontja a szemét vagy mivel nem, de egyszer néz meg egy valós 3D filmet céleszközzel (média lejátszó vagy BD lejátszóval)és utána nézd meg a most általad magasztalt 12GB-os 3D-t..ha ezek után is a 12GB-os mkv-t tartod jónak nincs miről beszélnünk.mielőtt jönnek ismét a reagálások végig jártam én is az utat..kezdtem Avatar 3D-s mkv-vel pc-ről nézve..szellemképes 2 percnél tovább nem bírtam nézni...
Avatar gyári 3D, Pioneerral nézve csodás kép semmi szem vagy fejfájás 3100-as samsung szemüveggel. -
Vertigo18
addikt
válasz
Nordbright #85766 üzenetére
Szintén!
Nincs annál felemelőbb, mint a kisfiammal 3.456x-ra is megnézni a Beowulf vs. Grendel jelenetet 3D-ben!
-
Asrach
tag
válasz
Nordbright #85755 üzenetére
Igazából már szinte semmilyen szegmensben csak felső kategóriában, mert rájöttek hogy senkit se érdekel.
-
Flashget
félisten
válasz
Nordbright #85755 üzenetére
Tuti lemaradtam valamiről, de jól látom, hogy a Samsung már nem nagyon forgalmaz 3D TV-ket?
Hát már csak a felső kategóriában van 3D a J szériától....
-
donjohnson
addikt
válasz
Nordbright #62685 üzenetére
nem írtál típust, de gondolom a használati utasítását elolvastad.
nyitott tálcával eject gombot 2-3 másodpercig lenyomva nem vált át "AV Connectivity" módba? -
BBéci
legenda
válasz
Nordbright #59565 üzenetére
Magyarországon a HD egyben full HD is, ami 1080i, mert nincs 720p, mint USA-ban. Egyes szolgáltatók talán lebutítják, de nem jellemző.
A 3D pedig nem Magyarországon bukott meg, hanem azokon a területeken, ahol leghamarabb elkezdték árulni a hozzávaló készülékeket. Valamint kezdtek 3D mozikat üzemeltetni. Felmérések szerint ugyanannak a filmnek a 2D változatára többen vesznek mozijegyet, mint a 3D-sre. Engem 6 lóval nem lehetne bevonszolni egy IMAX-ba, az tuti. 2000-ben még érdekesnek találtam.(#59566) molmark
Energiatakarékosságból lecsökkenti a háttérvilágítást, ez kikapcsolható funkció. -
molmark
csendes tag
válasz
Nordbright #59564 üzenetére
Igen-igen! Állóképnél, nagyon látványosan!
-
Tutu7030
veterán
válasz
Nordbright #59465 üzenetére
Röviden? Sehogy.
-
choco01
addikt
válasz
Nordbright #56063 üzenetére
Például?
-
csab2
veterán
válasz
Nordbright #56025 üzenetére
Emlékeim szerint az enyémen volt.
-
mike710
aktív tag
válasz
Nordbright #55983 üzenetére
Elég gyárinak tünt az a doboz ahhoz hogy egy külső eladó abba tuszkoljon plusz még két szemüveget :/
De mindegy túl tettem magam rajta,egy óra és megyek a tv-ért.
-
válasz
Nordbright #55939 üzenetére
Nem, csak 9000 lenne most nekem.
-
zsiroska
csendes tag
válasz
Nordbright #55716 üzenetére
ahová befér talán a hátso üllés elé keresztbe
-
Azurooandrew
tag
válasz
Nordbright #55718 üzenetére
regger fórumtárs leírása elég jó, ezt had idézzem be:
"banding és ds legjobban svenkelésnél látható, főleg homogén hátterű képnél. Pl focimeccsnél pásztáz a kamera oldalirányban, és a háttér színétől elütő csíkokat láthatsz a képen, esetleg kisebb-nagyobb foltot bizonyos helyeken. másik lehetőség egy halványabb szürke képet kiraksz a tévére, és ránézel középről, oldalról, ez pl a csíkokat tudja elég szépen megmutatni.
Töltsd le ezt az 1920-as szürkés képet és jelenítsd meg a tévéden: link vagy paintben csinálsz ennél sötétebb szürkét, ha nagyon akarsz hibát keresni a tévéden
Csak a mozi"
Én nagyon ritkán látom a fentebb részletezett jelenséget más műsor kapcsán is (ahol homogén a háttér), de valóban a meccsek közben látható a leginkább.
-
BullZeye
veterán
válasz
Nordbright #55285 üzenetére
Csak 100Hz-es, csak a baromi drága tévék 200Hz-esek, F7xxx-et nem tudom az e már, de F8xxx igen.
Angliából jött HDMI kábelem 3D-ben úgy látszik nem remekel, viszont sehogy se visz rá a lélek, hogy 27k-ért vegyek 10 méter HDMI kábelt. Vett valaki 15k környékén itthon valahol HDMI kábelt ami működik neki F6xxx tévével?
-
válasz
Nordbright #55281 üzenetére
Valódi 100Hz
-
sandró60
addikt
válasz
Nordbright #55281 üzenetére
A két kérdésedre a válasz -IGEN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest