- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
jeno852 #68570 üzenetére
Az F6200 kakukktojás a Samsung 2013-as évjáratú 6-os szériájában. Erre már engem megelőzve, Flashget is felhívta a figyelmedet. [link].
És nem milliós tévét ajánlott helyette, hanem F61000 és F6300 típusúakat.
Én azt írtam, hogy jókora mellényúlás. Ezt Te fikázásnak nevezed? Furcsa.
Ha nem tudnád, az utóbbi 11 év során kb. 70 db különféle tévét teszteltem, van némi fogalmam arról, melyiket érdemes megvenni.(#68572) vebbful
Inkább LG 4K OLED-et vegyen, az drágább. Igaz, a képminősége is durván jobb. -
Bilux
veterán
válasz
jeno852 #68542 üzenetére
Bocsánat, nem hülyéztem le senkit.
Az első 180.000Ft-os TV-m 94cm-es orion volt, mert kellett egy HDMI-s LCD ami nagy volt, de az ára ne legyen elszállva, akkoriban...
A márkás TV-k akkor jóval 200 fölött voltak, vagy csak kisebb méretben volt hasonló árban.
Képminőségről nagyon nem kell beszélnem, jobb volt mint az előtte működő 55cm-es panasonic.
Persze, ha bluray filmet néztem rajta ps3-on. Még zavart is az a túl éles kép. Ha mónika showt néztem akkor meg zavaróan ronda volt az analóg adás.
Ma már persze mosolygok ezen. Ma is szolgál ez a TV a hálóban. Jó rajta elaludni illetve híradót nézni, vagy édes életet a hétköznapokon, amin szintén simán elalszom..
Hétvégén meg nézzük a filmeket asszonykával az F6400-on.
TV-t az ember jó esetben nem 2 hónapra vesz. Ha valakit érdekel kicsit is a modern technika igen is nézzen utána mit vesz. Persze döntse el előtte mire kell a TV meg mennyi pénze van rá.
Én is beleestem a marketing csapdába. Volt megint 180.000Ft-om TV-re, kellett a mindentudó TV erre vettem az F6400-at, holott ennyiért kaptam volna nagyobb TV-t is.
Mindegy a 3. TV vásárlásnál (4-5 év múlva) okosabb lesz mint a TV-m -
devil-k
nagyúr
-
szaszapi
őstag
válasz
jeno852 #68538 üzenetére
Sokan nem nézik mit vesznek,az ár a döntő,sokan azt se tudják mit vesznek,csak megveszik mert az adott üzletben a rajta lejátszott anyag alapján döntenek.Sokakat nem érdekel a tv tudása csak valamit vesznek mert a régit leváltják,és "annál mind jobb" és ez elég a többségnek.Ennyi.Sok kollegámat ha megkérdezem miket tud a tévéjük,hát fingjuk nincs róla,szép a képe és ennyiben kimerül a válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest