Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- One mobilszolgáltatások
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandion
tag
Teljesen komolyan gondolom
Én úgy vettem a TV-t ahogy vettem, tehát nem durcogtam az elmosódottságon. Ha javítanak rajta annak örülök. Egyébként én magam is frissítettem volna erre a verzióra, DE. A módszer nagyon nem tetszik a korábban leírtak miatt. Ezt lehetne másként is. Pl. ha bazi nagy betűkkel kiírná, hogy mit javítottak a frissítéssel, és mindenképpen ajánlott, csak okézzam le, ha nem okézom, akkor megkérdezi, hogy biztos? , de tuti biztos? Ez a nem tudatos felhasználók 99,99%-át sikeresen bevenné, de legalább tényleg donthetnél, és nem vagy átverve a kikapcsolt frissítéssel.
Más. Mi van ha legközelebb olyan frissítést telepítenek az engedélyem nélkül, ami nekem nem csak a Samsungnak előnyös? Vagy kémprogramot telepítenek a TV-mre a tudtom nélkül? Vagy bármi mást ami szerintük jó nekem, de én nem akarom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- Galaxy Buds 3 pro 2027.03 ig gari
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Sonitus Acoustics abszorberek és diffúzorok
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest