Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Xiaomi 12T - egytucat
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
válasz
Csabcy #72911 üzenetére
Szia,
Ez egy igen hosszú történet, de mivel úgy is b...a a csőrömet elmesélem.
Először november 13 körül, aztán mivel senki nem keresett vagy 1.5 hétig, reklamáltam, akkor azt mondták rendeljem meg újra. Na érdekes akkor két nap múlva hívtak, hogy látják hogy kétszer van megrendelve, miért. Akkor a másodikat visszamondtam, de az első rendelésről nem mondtak semmit, mert azt másik kolléga intézi. Pár nap múlva felhívtak az első rendelés ügyében is, hogy onnan számítva 8-10 nap és szállítanak.
Megint eltelt vagy két hét, újabb reklamáció, erre megint azt javasolták, hogy rendeljem meg újra (harmadszor!!!) Na erre már azt mondtam, hogy szó sem lehet róla és elegem van az egészből. Másnap hívtak, hogy ma hozzák. Miközben írok kaptam a telefont, hogy meghozták anyukámhoz a TV-ét. HDMI kábel nincs hozzá, bekötötték scart-tal. Majd túrok itthon egy kábelt. Egyébként Te milyem tévét rendeltél és kaptál e már legalább egy visszahívást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Philips 70PUS6724/12 70 4K UHD Smart TV Ambilight-tal Csak 110.000 Ft!
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Árcsökkenés: eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS fülhallgató
- 5.0 hangfal szett SVS Ultra Evolution
- Sennheiser HD 650 - 2 év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest