Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaboska
aktív tag
Fogjátok meg a 4 sarkát kicsit feszegessétek meg hátha lesz valami bibi a képenyőn!
Aztán le kell gariztatni és valószínű hogy újabb kiadásút ajánlanak fel!
Én így voltam jó pár éve vettem 200k-ér 1 LG HD tv-ét, egy év múlva lett a képernyőn 2 csík.Hívtam a szervizt másnap kijöttek érte elvitték,rá 1 napra kaptam a telefont hogy nem javítható.Be kellett mennem a papírér és mehettem a Média M-ba és 200k-ér választottam
egy Samsung FullHD tv-ét!"Fej vagy gyomor"
-
air
nagyúr
Téves vásárlás miatt amúgy sem vennék vissza 3 napon belül. Csak ha meghibásodik a készülék. Felejtsétek már el ezt a 3 napozást! Lassan 10 éve nem érvényes már az a jogszabály ami lehetővé tette a 3 napon belüli elállást.
Helyette van a 8 napos határidő, de az csak netes vásárlásra érvényes.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Tutu7030
veterán
Lehet, hogy van rá jobb/egyszerűbb megoldás is, de én úgy szoktam "helyre tenni" a számozást, hogy a törölt számtól kijelölöm az összes következő csatornát, majd az egér bal gombját nyomva tartva kicsit "megmozgatom" a a kijelölt elemeket. Olyankor már helyre is teszi a számozást.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
s7evcsenko
addikt
válasz Bibby #113935 üzenetére
A kolléga leírása alapján sikerült.
Annyi volt pluszban, hogy végiglapoztam a menüt és ahol BT-re utaló nyom volt, ott mindent engedélyeztem.
Ha jól emlékszem 3 helyen.Ja, és nagyon nehezen engedett be a szerviz menübe...
Nem tudom, hogy van-e valami időzítés szerű dolog, hogy mennyi másodpercen belül kell megnyomni a következő gombot, de vagy 20x próbálkoztam mire sikerült.[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Bibby
addikt
válasz Bibby #113968 üzenetére
Tavaly ugye felokosítottam a mu6122 tévémet Bluetooth-tal. Egy ideje nem használtam a funkciót, és most semmihez nem akar kapcsolódni... Ha kapcsolódásra nyomok akkor rögtön kiírja hogy nem sikerült, mintha nem is próbálkozna. Hiába törlöm és párosítom újra a dolgokat. Találkoztatok ilyennel?
Ελευθερια η θανατος
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest