- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurika99
csendes tag
Szevasztok!
Megrendeltem ma egy 100MB-os internetes csomagot az Omniára kipróbálásra, szerintetek jól állítottam be a kapcsolatot?
Beállítások/Kapcsolatok/My Internet/Új modemkapcsolat létrehozása, adtam neki egy nevet, modemnek a mobiltelefon-vonal (GPRS,3G)- választottam, utána már semmit -jelszó stb.-)
A Beállítások/Böngésző kapcsolata-nál pedig a "Beállítások automatikus észlelése"-t jelöltem be.
Semmi mást nem állítottam, így megy az Opera mobile-on a böngészés.Jók így a beállítások? (Kérdeztem a szolgáltatónál, de nem tudtak semmit mondani.)
Mivel a legjobb netezni rajta (nagyon keveset használnám), a rajta lévő opera mobile-t érdemes lecserélni valamire?Előre is köszi a segítségért!
-
gyurika99
csendes tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek. Nem gondoltam, hogy ilyen korán kell a ROM-frissítéssel foglalkoznom. A Samsung szerint ez nem hiba, "normális", a szervízeknél a hivatalosan jóváhagyott utolsó ROM a JG5-ös, ez van rajta, tehát csak magam frissíthetem.
A "szöggyári" JJ1-es akkor megoldja (még nem tudom mit jelent a "szöggyári", ideje elkezdeni megnézni a leírásokat a romcseréről)? -
gyurika99
csendes tag
Szevasztok!
Rezgés és csengetés módban van beállítva az Omnia és azt tapasztalom, hogy a hívás felvétele után még 1-2-t berezeg. Próbáltam több rezgéserősségen és módon, de úgy tűnik nem változik a dolog. Kártyafüggetlen 3 hetes készülék, rom JG5.
Van valakinek ötlete hogyan lehet ezt megoldani? Köszi előre is! -
gyurika99
csendes tag
válasz
nyikszi #8744 üzenetére
Kíváncsi vagyok mi lesz a tapasztalatod. Általában nem hordok magamnál fényképezőgépet, ha túrázáskor vagy valamilyen családi összejövetelen éppen le szeretnék fotózni valamit, jó a telefon.
Hátránya lehet a beltéri esti beállításoknak esetleg, hogy amikor a szabadban fényképeznék, ezek nem lesznek jók arra is. Régebben /más készüléken/ mindig az automatikus beállításokat használtam, azzal nem volt gond, mindig, minden helyzetben megfelelő képeket csinált. -
gyurika99
csendes tag
válasz
nyikszi #8725 üzenetére
Köszi a segítségért. Beltéri "vakuval" készült képeket hasonlítottam össze, de az omnian nem állítottam a fényképezőgépen. A rom JG5-ös.
Most a kontrasztot és élességet +2-re állítottam, a színtelítettséget 0-ra, és a fényerőt -1-re, a stabilizátort bekapcsoltam, a többi automatikus maradt. Talán beltéri képeknél este ilyen beállításoknál tűnik a legjobbnak.
Amennyiben van még ötleted hogyan lehet javítani, illetve milyen beállításoknál a legjobb, szívesen veszem. -
gyurika99
csendes tag
válasz
nyikszi #8710 üzenetére
Igen a hátsó kamerára. Igazad van, a fólia a lencse előtt ki van vágva (most szedtem le), így aztán nem is értem miért tették rá. Viszont a lencsét fedi egy sik lap is, amelyet könnyen lehet "leporolni" (nem volt időm eddig jobban megnézni, azt hittem a lencse mélyen be van ültetve és esetleg pici ecsettel tisztítható). Szomorú, hogy a magyar/angol nyelvű leírásban mindenről írnak, -oldalakat a biztonsági tanácsokról-, de erről nem, sőt a szervíz sincs képben ki, hogyan, milyen kiszerelésben forgalmaz ma Magyarországon ilyen mobilt.
Viszont úgy tűnik a SE K800-as jobb minőségű fotókat csinál, eddig abban bíztam, ha leveszem a fóliát jobb lesz a minőség, de így már ez nem jön be. -
gyurika99
csendes tag
Szevasztok!
Vásároltam egy omnia II-es mobilt, az a kérdésem, hogy a kamera előtti fóliát le kell-e választani vagy fóliával is használható, a képminőség romlása nélkül(gondolom, ha leveszem utána porosodni fog)?
Gyakorta kell a reset-et alkalmazni normál használat esetén?
Köszönöm a segítségét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- E-roller topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest