- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Aktív témák
-
foregister
tag
válasz
madcon #48097 üzenetére
Aktuális egyenleg mutatása widgetben és hívás után: Call stat
Hogy gyorsabban átlássak mindent a "Call Meter NG" és a "Communicat Stats" és a "Droid Stat" is ott figyel a progik közt, de lényegében a fentebb taglaltra támaszkodom.
Mindegyiket be kell előre konfigolni, hogy egy perc/mp mennyibe kerül, esetleg ki az akivel ne számolja.
A személyes kedvencemben, a Call Stats -ban, lehet elég komoly szűrési feltételeket létrehozni benne (időszak, egyének...stb.). Hívás után közvetlenül kijelzi, hogy hányszor telefonáltatok egymással, adott időszakban hány percet beszéltetek összesen.
Sajnos nem működik az ingyenesben az egyenlegkijelzés a widgetben és hívás után közvetlenül, de a programba belépve már jól jelzi ki.
Ha tesztelted az ingyenes és van pár jó ötleted akkor szólj a fejlesztőnek és belerakja azokat, ráadásul ingyen is kapod a progit utána, mert jó fej voltál. Ne kérj bele netmérőt és sms-számlálót, mert a fejlesztő állítása szerint az újabb androidok alapból tudni fogják és (állítólag) nem fog hozzáférést engedélyezni külső programoknak, bár ezt én személy szerint kétlem, de nem forszíroztam. Ha van kedved fordíthatsz is neki magyarra, azért is a jutalmad egy ingyenes progi, ha minden igaz (én sok bugreportot küldtem és feature requesttel jelentkeztem és végül már nem voltam jó fej fordítani
).
Két hónapja teszteltem párat, de a Call Stats vált be a legjobban. Emellett netmérőnek ott a "My Data Manager" és a fentebb említett többi progi is amolyan fő a biztonság alapon és mert szeretek elemzéseket látni
-
tutubull
tag
-
Sógi
addikt
válasz
madcon #24419 üzenetére
Hello, én pl. KI4 cf roottal csináltam és nem volt gond, de ketten már biztos csinálták a supercore 2.0-val és csabánk írta, h speedmod kernellel is be lehet rootolni.
De, ha vársz pár órát, fent lesz a hozzá való cf root kernel isCsabám: Ha kicsréljük a régi bootloaderre akkor mi változik a jigen kívül?
(#24424) richie900812: Szoszi haver! Te sem vagy már a régi...
(#24427) csabám: Csak én vettem észre, h erőteljesebb benne a túlhúzás effekt és az oldalsáv csíkja is animált lett, ahogy túlhúzod kisebb lesz a "csík"..
-
Prien
addikt
válasz
madcon #21668 üzenetére
Ilyenkor van az, hogy a boltos többet veszít egy ilyen esettel, mint amennyit nyer, mert ezt a fórumot nem kevesen olvassák. Jobban járt volna,ha korrektül elnézést kér,visszaadja a pénzed (esetleg elengedett volna a vételárból valamennyit) és akkor neked sem lenne keserű szájíz az üzlettől. Hát ez van.
-
válasz
madcon #21519 üzenetére
Ne idegeskedj, mert nem fogják letiltani a készüléket, használd nyugodtan és örülj, hogy a jelenlegi legjobb telefonod van!!!
Amúgy ha annyira zavar ez a dolog dobj egy PÜ-t és elmegyek veled a pólusba ezekhez a k.csögökhöz és megoldjuk a dolgot
110 kilós 2 méteres ember vagyok és elég jó a probléma megoldó képességem ezekben a dolgokban -
ERPY
őstag
válasz
madcon #21517 üzenetére
Mégmielőtt itt túlságosan átmennénk agyalgatásba, öltözz fel, vedd fel a cipődet, kapd hónod alá a telót mindenestől, csattogj be ahol vetted, majd írd le mire jutottál, utána agyalunk. Drukkolunk neked, remélem sikerrel jársz. Diktafont vigyél, vagy egy telót ami tud rögzíteni hangot.
-
killerjohn
addikt
válasz
madcon #21495 üzenetére
Azt én értem, de szerinted egy ilyen kis khhmArabKhmm bolt, ahol egész nap pénzt váltanak, meg 5 nokiából csinálnak 1-et, meg többet látni náluk a VPOP-t, mint a józsefvárosi piacon, szerinted vajon samu garis gyári független S2-t kapsz? Vagy kamionról leesettet, vagy hamis/hajléktalan személyivel kiváltott havitörlesztős, vagy utángyártott kamukínait?
Ez olyan, mint amikor joecityben veszel tüzijátékot (made in Germany természetesen anyja háta görbüljön meg ha nem), aztán mész vissza másnap hogy izé, kínaiul van a doboz belsejében az írás, és nem tudod elolvasni csókolom.
-
Prien
addikt
-
Prien
addikt
válasz
madcon #21480 üzenetére
És nyugodtan beírhatod, melyik üzlet volt az, hogy mi is és a leendő vásárlók is okuljanak. Mintha már olvastam volna ilyen történetet máshol is.
Ha blokkot se kaptál és úgy hoztad el, akkor lehet, hogy ,,nem fognak emlékezni rá,, ,hogy ott vetted...ejnye, ez hiba volt!
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest