- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz
gereke #18521 üzenetére
Ez nem fog Téged vigasztalni,
de nekem Hero-n és Blade-n is gond nélkül ment az Exchange szinkron, jelenleg viszont már nem használom. (Nem lehet, hogy szinkronizálódnak, csak nincs beállítva a Névjegyek/Tárcsázó megjelenítésénél, hogy az Exchange-hez tartozó címek is látszódjanak?) Valószínűleg beállítás kérdése, nézd meg a beállítások, szinkronizálásnál, hogy be van-e jelölve az Exchange-nél a Névjegyek szinkronja. Ha igen és mégsem megy, akkor ha van hozzáférésed, nézd meg az OWA felületén, hogy jók-e a beállításaid. Ha ott is ok és még mindig nem megy, akkor beszélj a rendszergazdátokkal, mert a szerverrel lesz valamilyen gond valószínűleg.
-
F-ECT$
titán
-
sippet
senior tag
válasz
gereke #17293 üzenetére
szívesen, én is szaladtam már bele ebbe. nekem az volt a nagy döbbenet, hogy addig nem is volt hajlandó sima háttértárként csatlakozni az asztali gépemhez, amíg be nem pipáltam ezt az opciót. kicsit túlzás ez a kavarás a samsungtól, hogy ennyire rá akarnak szorítani a kiesre.
-
F-ECT$
titán
válasz
gereke #17266 üzenetére
Tudom, hogy tilos, ezért kérdezem, hogy véletlenül nem pipáltad-e ki azokat is.
Hülye kérdés: van elég hely?
Ha nem megy, akkor restart, és próbálj meg csak 1-et visszatenni, és nézd meg, hogy mennyi idő alatt végez. Ha sok, akkor esetleg próbálj meg egy másik verziójú TBP-vel restore-olni. Más ötletem nincs, de hátha másnak is volt már ilyen.
-
zseko
veterán
válasz
gereke #16629 üzenetére
Szia!
Nekem ugyan Spicám van, ám egyszer csináltam egy mentést recoveryből, kíváncsiságképp belenéztem és megtaláltam benne a munkahelyi wifi jelszót (mert én is úgy kaptam meg mint a feleséged). Azóta nem kell elkérnem mikor újrateszem a telefont
Sajna nem jegyeztem meg hol volt, azóta meg nem találom
De benne volt kódolatlanul. Ha véletlenül megtalálnád, vagy valaki, akkor szólhatna hol van
A következő telefonom pedig egy S2-es lesz úgy döntöttem, remélem azzal nem lesz annyi problémám mint a kis Spicával. Próbálom olvasni a fórumot hozzá, hogy ne legyenek váratlan meglepetések, ám az üzemidőről tapasztalat érdekelne, mennyit bír? Munkahelyen wifin hallgatok netrádiót pár órát, viszonylag sokat használom a netet is (2g-n legtöbbször), így egy napot éppenhogy kibír a spica.
-
Sógi
addikt
-
Sógi
addikt
válasz
gereke #16618 üzenetére
Hali! TBP-vel vissza lehet állítani a beállítások egy részét, de nem mindent, ha romot cserélek sokszor kézzel állítok vissza sok mindent, ami kb pár perc, már hozzászoktam full wipe után.
Névjegyeket vcf-ből importálom, sms-eket egy sms back up progival is lehet..de tbp is visszateszi a legutóbbi mentés állapotát.
Az e-mailok (google+freemail) K9 tbp restorral simán megy azonnal. A TBP ugye lementi az adott programhoz tartozó beállításokat is.
Naptáram google-ből jön vissza ahogy van net..Gugli fiókba is le lehet menteni pár cuccot.
De ha felteszek egy új romot, belakom és tetszik, akkor recoveryből lementem.
Most 3 ilyen full mentésem van.. -
raycoon
tag
válasz
gereke #14252 üzenetére
" Mi a különbség a két mentés között?"
Szerintem semmi.. Nekem újra bootolta a telefont - gondolom recovery módba - és úgy csinálta meg (automatikusan) a mentést.
Más:
Többen kérdezték korábban, hogy lehet-e rootexplorer helyett valami mást használni, ami nem fizetős. Kipróbáltam párat és ha root-olt a telefon, akkor a File Expert és a Ghost Commander (Total Commander szerű két paneles progi) segítségével is el lehet érni a sytem területeket (pl efs mentése). Van valami, amiben a root explorer "erős" és érdemes megnézni a riválisokat, hogy elegek-e?
-
rjg
őstag
válasz
gereke #14210 üzenetére
Mentésre én még Hero-n megvettem a MyBackup Pro alkalmazást, azóta ez a harmadik telefonom, amin használom. Ez képes elmenteni a személyes adatokat, sms, call history, kontaktok, stb, illetve a programokat is, az aktuális állapotukkal. Ezek ROM csere után is korrektül visszaállíthatóak. Ennek ellenére, ahol van lehetőség, ott magában az app-ban is csinálok egy backup-ot, pl: Go Launcher Ex, iReader, Financisto, vagy Notes. Megvettem a Titaniumot is, főleg azért, mert az tud időzítve menteni és a mentést feltölteni a Dropbox-omba is.
-
Sógi
addikt
válasz
gereke #14210 üzenetére
Hello,
Már többször is volt téma a mentegetés, tudom sok a hsz
Ezt is 1. hszbe kéne tenni már
Nem teljes a tudástáram ebben a témában, de én tbp-vel le szoktam az összes rendszer adatot és appot is a beállításokkal együtt (visszaállításnál vigyázni kell, ha új romod van, h a rendszeradatokat nem kell visszaállítani, csak az appokat ill. a tbp lementi a rendszeradatok közé/mellé tbp ikonnal az e-mail beállításokat, wifi hozzáférési pontokat bt párosításokat, szal tud egy két okos dolgot) + ha jó a rom és tetszik, recoveryből szoktam készíteni egy teljes back up-ot, aminek az a nagy előnye, h restore-nál mindent ugyanúgy visszaállít, mint amilyen a lementés pillanatában volt.
De recoveryben lehet olyat is, h csak a data vagy csak a system fájlokat állítod vissza backup-ból, ilyet még nem csináltam.
tbp-hez még annyit, ha telepíted folyamatosan az új alkalmazásokat, akkor azokról is kell mentés, ezt tudja automatán is művelni, én manuálisan szoktam. tbp az sd/titaniumbackup mappába ment le mindent, tehát, ha felteszel egy új romot és visszateszed a tbp- akkor automatice látni fogja a lementett adatokat. -
WaterWave
veterán
nem csufítod el vele, sőt...
zsebre meg simán tudod rakni, de persze kinek mi jön be...
nekem sokáig bőrtokom volt, abba raktam a telom, és ugy övre, most ilyen szilikon bizés van, nem rondítja el a telefont...
egyedül az ujjlenyomatokra kéne még valamit kitalálni, mert fóliával , fólianélkül, egyszerüen 1-2 óránként takaríthatomMÁS: héten esélyes hogy kijön a 2.3.4?
-
WaterWave
veterán
elsőt semmi esetre se vedd meg, azt már próbáltam samsung boltban...
mikor belerakod a telot, addig jó, de mikor ráhajtod a fület, nem mágneses... így lebeg, összevissza hajlika bőrtok füle, és iszonyatosan idegesítő, főleg 8k ért...
másik meg, hát nem tudom...
miért nem veszel szilikon izét, ami körülöleli a telefont, lcd-re meg fóliát?
simán jóilyet ---> http://sharkattack.uw.hu/toto.jpg
-
muveszur
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest