Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz
alba-regia #20432 üzenetére
És az apn beallitas is ugyanaz?
-
Varszegig
veterán
válasz
alba-regia #20379 üzenetére
ugyanaz a sim a tesztnél mindkkettőben? ugyanaz az előfizu? Én már ugyan t-s lettem, de nem veszem észre, hogy gyenge 3g jelet fogna, szinte mindig H+ bármerre járok.
-
R2D20208
addikt
válasz
alba-regia #20119 üzenetére
Nem lehet, hogy valami alkalmazás : pl maps, idjárás widget, samsung apps, gmail, valami játék szinkronizálni akart valami szerverrel? És repcsiben nincs semmi adatkapcsid, nem tudtak és folyamatosan próbálkozott valami? Nincs valami ugy beállitva ? Vagy hülyeséget irok lehet?
(#20121) ERPY Erpy nem neked akartam, csak azal kapcsolatban olvastam pont, bocsi..Gondoltam valakinek uj lehet.
-
F-ECT$
titán
válasz
alba-regia #20119 üzenetére
Rom? Az Ébrenlét hogy alakul? BetterBatteryStat fenn van?
-
killerjohn
addikt
válasz
alba-regia #19192 üzenetére
sajnos nálam 25:30-nál elvesztette a hitelét a film, amikor az "úriember" talált egy IC-t, ami X nyomtatás után "blockolja" a nyomtatót...
-
hdman
őstag
válasz
alba-regia #18713 üzenetére
Kell Neked ilyen teló?
Erre a célra egy 3210 is megfelel! (nem ám megsértődsz, csak fura, hogy valaki ennyit kiad egy csucstelóért, és közben rá sem néz.) Én is jóval kevesebbet nyomkodom mint az elején, nem tesztelgetem a romokat, ugy néz ki megvan az állandó bejáratott programcsokrom is, szóval én leginkább zenét hallgatok és netezek rajta.
Szerk: elolvastam a további irásaidat, igy már érthető! Akkor majd a jövő héten is posztolj akkuhasználatot, le merem fogadni, hogy 1-1,5 napnál nem lesz több!
Utolsó töltéssel:
Állandó ébrenlét megszűnése+helyzet megolszátásnak kikapcsolása+pár dolog fagyizása+proci 800 Mhz-re downlockolása = 5óra 10 perc kijelző, 1,5 nap késznléttel. Zseniális, az élmény megfizethetetlen
F-ECT$: nálam is ez van, egy kalap kaki sajna. A multkor öcsémmel akartuk kipróbálni, ugy hogy 1 méterre voltunk egymástol, mindketten online, de mégis offline-nak mutatta.
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
alba-regia #18716 üzenetére
ez tényleg nagyon szép és jó, de egy ilyen telefon nem erre való... 1hét alatt 5perc telefon?
akkor már inkább 6310i 1hónapot is kibírja
-
alba-regia
aktív tag
válasz
Estére 7 nap. Mivel az új számom még kevesen tudják, így napi 3-4 telefonhívás, az elején a Sygic munkálkodott, napi 2-3 alkalommal frissítés Wifin vagy 3G-n, 1-2 SMS, Marketen frissítés, kb. ennyi. Keveset volt használva, ill. este 9-től reggel 8-ig repülő üzemmódban van.
Ennek ellenére nem gondoltam volna, hogy 7 napig elmegy egy töltéssel.
-
WaterWave
veterán
válasz
fiokban tartva nekem 1 hétig is bírja
-
dancsuri
veterán
válasz
alba-regia #17512 üzenetére
Ha EZT feltelepíted és mind a két lehetőséget kipipálod majd a Samut ujraindítod akkor ugy fog viselkedni PC-re dugáskor mint egy pendrájv.
-
DjBlero
őstag
válasz
alba-regia #17512 üzenetére
alkalmazások,fejlesztés,usb hibakeresés pipálni
Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mini-ITX
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest