- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Aktív témák
-
A rendszer hallt meg tehát csak Downloading modom van és cwm-m. Na...ettől féltem...Xp-s gép ...bedugtam a telót Download mod és nem ismeri fel az Odin. Win7 ilyenkor már rég ok.Csak nincs gépem így apám gépén vagyok. Mitcsináljak?
Helyesbítek: Ismeretlen eszköznek ismeri fel...?
-
-
-
ERPY
őstag
Az előbb próbáltam, nekem nem jött be. A HD videók szaggatnat, szal semmi hw támogatás. Valami fika maxton vagy milyen böngésző van benne, atom ócska. Hozzá kell tennem első miui a telón, és sztem az utolsó is volt egyben. Magyar nyelv nincs benne, ha ez esetleg kérdés lenne. 20 percet nyomkodtam, megnézegettem benne mindent, de engem nem fogott meg.
-
Lilifee
tag
+1, valamint ami e készülék mellett szól (volt i4-em is), az például (teljesség igénye nélkül):
- 4.3" gyönyörű kijelző, fekete feketével, öröm rajta netezni, videót nézni
- flash..
- full hd videó, 30 fps-el, nagyon jó fényképek
- OTG (pendrive, stb.. usb eszköz csatolása) és MHL (HDMI kimenet)
- cserélhető akksi és bővíthető memória
- szabadon (szoftver piszkálása nélküli) telepíthető programok (nem mintha kalózkodás párti lennék)
- wifi direkt
- bluetoothon azt küldesz, amit akarsz..
- stb.. (még lenne pár ok).Nem mondom, ha kijött volna egy 4-4.3"-os iPhone akkor lehet elgondolkodok h visszatérjek, de a jelenlegi alma kínálat nekem nem alternatíva..
-
Gizmo94
veterán
Khm..
Na, akkor ezt nézd meg mielőtt dugdosod, mert van egy menete, ami ugyan egyszerű, de nem árt, ha betartod..
-
Gizmo94
veterán
Megmarad , persze. Csak a számláló nullázódik és a háromszög tűnik el, semmi mást nem csinál, ha kilépsz a Download módból és nem flashelsz semmit.
Használatát, gondolom, tudod, akksi, ki-vissza, JIG be-ki, stb...
Egyébként akinek kell, tőle vegyen jiget. DrBonci
Nem vagyok az ügynöke, hasznom sincs az üzleteiből, csak tőle vettem pár cuccot és nagyon jó áron volt minden, korrekt, megbízható bizniszmen.
JIG asszem 8-900 Ft nála, igényes kivitelű, nem valami összeokádott ócskaság, ennyit szerintem megér.
-
-
trobi28
addikt
-
-
Everman
addikt
"Amúgy ájfón fanok tuti elolvassák ezt is remélem:"
Olvassák, de semmi közük hozzá.
Engem már egy hete szívat ez a probléma, én fent vagyok a hálón, hívni tudok, de véletlenszerűen engem nem tudnak hívni, hol foglaltat jelez, hol meg azt, hogy nem létező számot hívnak. Mindez SGS-n, de 3 napja SGS II-n ugyanúgy előjött (próbáltam Nokia N97 Minivel és N73-al és ugyanúgy megvan a hiba).
Kimenő hívásnál dettó ugyanígy van, hogy csak 2-3-ik próbálkozás sikerül, mert csak néma csend van a vonalban.Nekem egyébként azt mondták a T-nél, hogy hordozott számom van és a Telenor hálózatából felém indított hívásoknál van valami gubanc, a kimenő hívások meg a SIM-em problémája, apró gond, hogy cseréltettem és ugyanúgy előjön.
Szarakodik a T hálózata, ennyi a probléma, csak beledumálnak mindent.
-
trobi28
addikt
Akkor el fog indulni ha Deafuld OpenGL settings-ben kiválasztod a NVIDIA-t és alatta bepipálod a Hide CF3D ID-t.
Csak annyi különbség van az előző leíráshoz képest hogy nem hozzá rendeled a beállítást hanem alapértelmezettben ezt használja a telefon.
Ahol külön kell hozzárendelni a játékhoz ott állítsd vissza Deafuld-ra ennél a játéknál -
Sógi
addikt
Azt gondoltam, h kevesebbet eszik, ha nincs adatkapcsolat, de nem ez volt a kérdés lényege
A kérdés az, ha nincs adatkapcsolat, akkor a gsm mód és az automatikus mód ugyanannyit eszik? Tehát az automatikus mód csak akkor szív, ha be van kapcsolva az adatkapcsolat vagy mondjuk telefonhívásnál vagy akár csak készenléti állapotban is számít fogyasztás szempontjából?
Sikerült érthetően megfogalmaznom?
(#30074) Gergőkee: Értem én, de nem kell sokat foglalkozni a stabil custom romokkal sem...Van jó pár, amely full stabil, tehát nem kell, h elmenjen egy csomó időd vele...De neked nem is kell romolni, mivel jó neked úgy ahogy van, értem én
Persze lehet mindkét szofttal téglásítani és ebben az a szép, h mindkét esetben kicserélik szó nélkül a telefont vagy az alaplapot, mivel életrekelthetetlenné válik a telefon -
-
-
Varszegig
veterán
csak ugye XXKI4, míg már van 2.3.5-ben XWKI8. Én mondjuk az XW-sekre szavazok, mert azok full a mi régiónkba készültek (pl. magyar swype), míg az XX-ben van magyar nyelv, de nem a mi régiónkba szánták őket. Persze aki sűrűn cserél romot, annak ez marginális szempont, nekem aki eddig 2x, és mindig az XW vonalon, nekem fontosabb.
Mondjuk kezdő, friss tulajoknak én az XW vonalat ajánlanám -
F-ECT$
titán
Hát ha igaz, akkor 1-2 helyen nem hozta a várt csoda számokat (mint ahogy a 4s sem), pl:
-Operating frequency CPU: 1.2GHz
-RAM: 1GB
-Battery pack: lithium-ion battery battery capacity: 1750mAh
-Approximately 5.1 million pixel main cameraMondjuk a vga-ja erősebb lesz, mint az sgs2-é, de ez a nagyobb felbontás miatt kell is. A nagyobb akku ellenére szerintem kevésbé fogja bírni a nagyobb kijelző és az LTE miatt.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest