- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
-D4nO-
tag
http://andro-id.info/2012/02/01/skinezd-fel-a-keszuleked-skinshop-hu/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook
-
-D4nO-
tag
Sziasztok!Kérlek segítsetek!Hivásnál a led fény azaz a vaku elkezd világítani ha hívást fogadok!Beállításokban nem találtam semmi!
Elöre is köszönöm! -
-D4nO-
tag
Sziasztok!
Olyan programot tudtok nekem mondani amivel telefonrol rácsatlakozok a szamitógépemre és az ott levő zenéket illetve videokat meg tudom nézni a telon keresztül???Elöre is köszönöm!
-
-D4nO-
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek!Olyan programot keresek amivel nyomon tudom követni a telefonomat ha esetleg elveszne vagy ilyesmi esetleg távoli gépről tudjak törölni is a telefonról!
Segítségeteket előre is köszönöm! -
-D4nO-
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek!Miért van az, hogy ha nyomok egy restartot a telon az alkalmazásaim néha szétszóródnak amiket mappaba rendeztem?Van erre megoldás, vagy szoftveres probléma? -
-D4nO-
tag
Köszönöm az ötleteket
-
-D4nO-
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek nekem!Gyári a telóm van minden ami rajta van nem rootolt!Az a bajom, hogy sok játék befagy és kilép!Másnál is van ez a probléma?Mitől lehet? -
-D4nO-
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek nekem!Gyári a telóm van minden ami rajta van nem rootolt!Az a bajom, hogy sok játék befagy és kilép!Másnál is van ez a probléma?Mitől lehet?
-
-D4nO-
tag
Sziasztok!
Miert van az, hogy a kékfog mindig ledob ha netradiót hallgatok???mp3-nál tökélettesen megy de amikor netrádiot hallgatok házimozin keresztül akkor álandóan ledob!!!
-
-D4nO-
tag
Sziasztok!
kiesen keresztül melyik a legfriseeb???Mert nekem KF3-at írja ki!
-
-D4nO-
tag
Sziasztok!
Lehet volt már róla szó, de megkérdezném, hogy vajon mitöl lehet az, hogy 5-6 perc beszélgetés után megszakad a vonal???Telenoros vagyok de a telefonom független!
Elöre is köszönöm! -
-D4nO-
tag
Sziasztok!
Én megvettem a telefont és gyárilag használok rajta mindent!Teljesen lag mentes és minden alkalmazás gyönyörüen fut rajta!Amire használom az a zene internet és játék!Én sem értem, hogy miért kell ennyit romolni???Van akinek ez nem elég?Vagy esetleg mi hiányzik még???Az aku időm az 1 napot bír de jól ki is használom a telefonom!A legtöbb okos telefon 1 napos sajna a nagy kijelzö és stb miatt!Lefekvéskor feldugom töltőre és ennyi!Romolnék én is de minek!
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Kerékpársportok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Autós topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest