- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Kapanyél #21677 üzenetére
Nekem most szerencsém volt, hogy nagyobb összeghez jutottam, így meg tudtam venni ilyen könnyen egyösszegben. Egyébként ez nem jellemző, ez a telefon pl. egy havi fizetésembe kerül, és hónapokat kellett volna spórolni rá. (Ha a Spica nem lett volna olyan amilyen, nem cseréltem volna egy darabig.)
Az ember meg már csak ilyen, mindig lesz valami ami mindenáron kell -
happy555
aktív tag
válasz
Kapanyél #15545 üzenetére
Ha ez így van akkor az én akksimnak 6 hó lesz az élettartama...
Ez a töltés téma azért engem is bosszant!
Minap 50%-on állt az akksim és szivargyújtós töltővel használva 10% lett belőle mire leértem a balcsira navival
Vajon léteznek zorkóbb töltők autóba is?
Nem értem miért ilyen sz@r, van makita li
on akksim 3ah-s és 20 perc feltölteni... -
dancsuri
veterán
válasz
Kapanyél #15545 üzenetére
hát én már jó pár százszor rádugtam a PC-re (hálózatrol nem is igen töltöm) és semmi baja nincs, nemis beszélve az SGS1 esemröl ami meg a jóisten tudja hányszor lett rádugva. ugyhogy áljatok már le a a szédítéssel, néhány fórumon már évek óta résztveszek és hallottam is már badarságot sokat, na hát ez is közibük tartozik
-
No.01
addikt
válasz
Kapanyél #13420 üzenetére
GS1-et anno nem kovettem, de v.hogy en is igy erzek...
Meg kivarok amig kicsit realizalodnak a gyari toldozasok-foldozasok mert ha ilyen utemben nyomjak a sracok akkor azt a fozelek keszitok sem tudjak kovetni... Max osszecsapva.
Ido kell mig lesz 1-2 olyan ROM ami nem lesz tele gyrmekbetegsegekkel meg ilyen-olyan alapveto (pl: browser) hibakkal, mint most.
Addig olvasom Sogi irasait neha a faraszto napok utan sikerul mosolyt csalnia az arcomra a kommentjeivel
-
Sógi
addikt
válasz
Kapanyél #13427 üzenetére
Ebben igazad van, jó lenne magamnak csinálni!
De frankón, most nincs kedvem itt fórumról megtanulni több hónap alatt, 8 millió pü és hsz alapján...Ehhez most kevés vagyokLehet, ha bejönnek azok az újjítások akkor nekiállok megtanulni, de ez akét hónap is elég too much volt az agyamnak
Van erre vmi szakkör vagy okj-s képzés élőben?(#13429) DjBlero: úgy kell feltenni, feljebb le is írtam direkte....de minek..
(#13431) Silent018: Akkor viszont tedd fel egy extra szűz
rendszerre, mennie kell...
-
Sógi
addikt
válasz
Kapanyél #13420 üzenetére
Egy kezdőnek, mint pl. nekem jó a főzöcske alapozáshoz
Sokan nem tudják kicserélgetni maguknak (pl. crf off, power menü és a többiek), pl. én sem vágom igazából, battery png-t már tudok cserélni, de mást nem. Sokaknak ez "kínaiul van" cucc combo...
Azt is figyelembe kell venni, ha te turkálsz bele rendszer cuccokba, akkor el lehet könnyen rontani, ezért vannak pl. az xda-s szakácsok, h ne én basszam el magamnak
Pont ezt várjuk, h megérkezzenek ezek az újjítások, melyek hibátlanul működnek és testre lehet szabni egyszerűen, könnyen még egy laikusnak is
Én személy szerint ráérek ezzel foglalkozni és élvezem isPersze annak könnyebb, akinek már több éve GS1-e van/volt és beletanult a droidba, de nekem ez az első droidos telóm és sokan vannak még így ezzel...
(#13422) zeroo5ux : látod ez a bajom a touch-al, ami elvileg no wipe rom és ma én no wipe napot tartok, lehet holnap felteszem egy full wipe-al...de ez nem tetszik, h nem fel egyből, a többi rom meg simán felmegy bármire
-
Sógi
addikt
válasz
Kapanyél #12490 üzenetére
Nekem is kemény hátlapot, sarkait és kijelző peremét védő totkom van és nem sérül a telefon, sőt egyszer védte már eséstől is, kemény tok tört csak (szépen elnyelte az energiát), telefonon egy karcolás sem lett
Van még egy fekete és egy fehér tokom, ha vkit érdekel, dobjon püt...
-
dancsuri
veterán
válasz
Kapanyél #12300 üzenetére
mindegy mennyire kapják fel, rengetegszer több embernek van PC-je mint droidos okostelója. (net meg ugyis kell)
még azt is megkockáztatom, hogy a 20 társad nagy többsége PC mellöl tolja
(#12305) Flashhh
vagy cseréld le a PC-det
vagy cseréld le az Op rendszeredet
vagy cseréld le a Skype det
Vagy mindegyiket
mert nálam semmi gond PC-n a Skype vel -
válasz
Kapanyél #12021 üzenetére
Ha régebbóta követed a fórumot, akkor tudod, hogy én milyen gépet vittem a szervize, és hogy mit csináltak ott vele ingyen+bérmentve...
Miért ne lehetne visszatenni egy gyári FW-t gariztatás előtt? ha teljesen tégla, akkor ugyse állnak neki boncolgatni, hogy milyen kernel volt rajta.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Kapanyél #11605 üzenetére
Nem, nem erted. Amit irok az az igazi clean install. Igy akarhogy is nezzuk, olyan mintha updatelnel egy windows xp-t. Elotte format a c meghajtora, had legyen ures. Ezek a romok teljes romok, nem kell ala alapnak semmi. Felkuldod neki a custom kernelt, recoverybol nyomsz egy formatot, majd utana felteszed a cuccot. Nem fog fczni meglatod.
Latom meg kell csinalnom azt az egyes hsz-t, de meg a pizzam sem jott ossze, igaz csabam?
-
fecs
senior tag
válasz
Kapanyél #11550 üzenetére
Az eltávolított wifi sharing-ot kirakta külön a fórumban. itt a link hozzá
-
Sógi
addikt
-
muveszur
addikt
válasz
Kapanyél #3053 üzenetére
Ha ez igaz, akkor lehetne próbálkozni az ext2-vel...mindenesetre nekem nemsokára megjön az OTG kábelem, már csak merevlemezt kellene szerezni...
Soound:
Arról nem is beszélve, hogy a Ph-nak is van saját képfeltöltője, azzal meg tényleg a legegyszerűbb...Illetve nem tudom, hogy kinek válaszoltál, használd a "Válasz" gombot!
-
-
rankesz
veterán
válasz
Kapanyél #2567 üzenetére
2év gari van rá ha elromlik, addig meg úgy is lecseréled...
Amúgy meg nem tudom mit vártok, ez kicsit nagyobb tudású mint egy nokia 1208, persze hogy melegszik
Gyakorlatilag kapsz egy 120grammos, 4.3 colos csúcshardvert... még egy notinak is a becsületére válik pl.a fullhd lejátszás, nem hogy a felvétel!
Most légyszi kattogjatok ezen napokig hogy melegszik, a szemét T téma már lejárt lemez.Mielõtt még azon kattogna valaki, Gorilla glass van benne, a linkelt teszt meg fos...
-
válasz
Kapanyél #2545 üzenetére
Az eredeti 5let az volt, h winyóról lehetne filmeket lejátszani, viszont a gond az, hogy az MHL1.0 VAGY USB vagy HDMI funkciót tölt be, a kettő egyben nem megy
Másik hasznos dolog lehet fényképezőgép/videokamera SDkártyájáról kimenteni a képeket, itt kérdés, hogy OTG-n keresztül tud-e kezelni 2 vasat a telefon?
"fecs topiktársnak az aláírása alapján már a frissített ROM figyel a gépén."
Ja, nem figyeltemA téma XDA-s topicja kb 100 oldalra nőtt már, azt írják, h a 2.3.4-ben javítják a bugot, reménykedjünk mielőbb elkészül a samu 2.3.4 ROM. (ezzel a nyílt wifis sérülékenység miatt sem ártana haladni)
-
killerjohn
addikt
válasz
Kapanyél #2441 üzenetére
húha, tudsz segíteni, hogy hol találok infót arról, hogy mik ezek? XDA-n nem erőltetik meg magukat "beginners guide" ügyben egyelőre... Nem, nem vagyok noob, csak eddig a HD2-nél picit más volt a koncepció. Első olvasásra értek mindent
Gondolom ugyanúgy van boot, system, cache, userdata partíciók mint pl a HD2 NANDdroidnál.
Gondolod, hogy lesz CWM (recovery partíció)?Gondolom ODIN a communitydev flash progi, a SuperOneClick meg simán egy adb root nooboknak
Gondolom a "Download mode" meg simán a bootloader üzemmódnak felel meg. -
killerjohn
addikt
válasz
Kapanyél #2434 üzenetére
HD2-nél képben vagyok, de ott csak MAGLDR és CWM van, nem kell mással szakarodni
Szépen beindul, és a végén 2x jobb teló lesz mint most
Csak ettől a touchwiz izétől tudnék megszabadulni... alig várom már hogy pure AOSP vagy CM7 legyen a telóra, és akkor megy rá a LaucherPro és jóccakát
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 25
- További aktív témák...
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest