Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One UI zápor esett a hétvégén
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Huawei G8 - próbálja figyelni a nagyokat
Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Legendd #4331 üzenetére
Ne haragudj, de egy-ket ponton nagyot nevettem... Tudom mirol beszelek, mindketto telefonom van.
1.,
GPS: ki alaz kit??? [link]
Egyreszt talan 2-3 masodperccel kesobb fog jelet sz SGSII, de ugyanolyan pontos, sot... Ha neked ez 1 perc, az gaz.2.,
A WIFI jelerosseget nem a palcikakbol kellene lemerni, hanem szamokkal: [link]3.,
Testreszabasban egyenlo? Mit ittal, mar oszinten? En is kerek
Fasorban sincs az i4 allithatosaga, es nagyon enyhen fogalmaztam. Az ikonokat huzgalgatod jobbrol balra, ebben merul ki az egesz... Koltoi tulzassal persze. Ja van lockinfo...4.,
Akksi tovabb birja i4 alatt ugyanazoj hasznalat mellett. Bar ha a legujabb ios van fent lehetnem, azok szivjak az akksit. Nekem meg a 4.2.1A tobbi nagyjabol korrekt.
-
pestibenji
senior tag
válasz
Legendd #4331 üzenetére
Nekem játékok terén az a véleményem, hogy valóban sokkal jobb játékok vannak az iPhone-ra, de azon a kis kijelzőn nem lehet őket túlságosan élvezni
Szóval én a saját érzésem szerint játékok terén is egál van.
Plusz kihagytál egy szerintem nagyon fontos dolgot a kezelői felület élményét: Ebben pedig a Galaxy S2 kenterbe ver mindent
Kamera terén pedig: Videózásban Galaxy nagyon viszi a pálmát, nem csak felbontásban hanem minőségben is, Fotózásban igazából egyik sem tökéletes, Galaxynál több beállítási lehetőség van, egy átlag képernyőn a színek és egyebek miatt az S2 képei sokkal szebbek, viszont 100%-os nagyításban az iPhone a nyerő. Ja és a samsung kamerája sokkal gyorsabban indul ami a pillanatok elkapása érdekében szerintem nagy előny!
-
jajistenem
csendes tag
válasz
Legendd #4318 üzenetére
Finomabban akartam, de ha visszaolvasol már párszor le lett ez írva...
Az esetleges kijelző probléma engem is hidegen hagy, de ez a melegedik - nem melegedik, ez már érdekes téma. A hőmérséklet nem éppen szubjektív dolog, ezért nem értem.. Tény, hogy 1200MHz nem kevés, bizony keletkezik hő.... Na dehogy szinte telefononként eltérjen a hőelvezető képesség, azt kétlem. Két dolgot látok:
1. Az egyén sajátja ugye mindig jobb a másokénál.
2. Túlspilázott dolog.Régebben nekem is volt egy telefonom, amit ha sokat használtam sütötte a fülemet... Tényleg borzasztó kellemetlen dolog.. Bár már nem emlékszem milyen készülék volt (valami 90-es évekbeli hősgép
). Jópár éve BB-ket használok, ezekkel eddig nem volt ilyen gondom.
Már kezd annyira érdekelni ez a melegedős dolog, hogy tutira kölcsön fogok kérni egy készüléket.. (Akár hőkamerás felvételeket is tudok készíteni róla a laborban
)
-
sztrogoff19
tag
válasz
Legendd #3166 üzenetére
Üdv,
az első kérdésedre tudok válaszolni, igen vannak ilyen alkalmazás-védő programok. Én magam is használtam egy-kettőt, rövid ideig
Nekem személy szerint nem jöttek be, mivel mindig külön-külön kellett pöcsölni, ha egy-egy alkalmazásba be akartam lépni, de ezt meguntam és hagytam a fenébe.
Szerintem a legjobb ha magát a telefont véded le a gyári minta-rajzolóval (Hely és biztonság, képernyőzár beállításai, legalábbis az S1-ben). Azzal kiválasztasz egy neked tetsző mintát és azzal maga a telefon már le is van védve.
-
válasz
Legendd #3040 üzenetére
Így van, ahogy írod. 4gigásnál nagyobb filet FAT32 alatt nem tudsz létrehozni sem.
A battery drain egyelőre valós probléma, android 2.3.4 alatt javították csak, ami gondolom még 1-2 hónap, mire kijön
.
Addigis:
- frissíteni a rendszert
- Wifi-t kikapcsolni, ha nem kell -
hallerúr
csendes tag
válasz
Legendd #2608 üzenetére
Én úgy voltam vele, hogy nem érdekel, mikor jön a készülék, mert biztosra vettem, hogy a héten meglesz. Erre tessék... :S
@t72killer:
Nekem a HTC desire is melegszik rendesen, miután némi 3D-s játékkal kényeztetem
A Galaxy Tab-em viszont jóval jobban tűri a hőhatásokat, gondolom a nagyobb felületen jobban eloszlik a hő -
válasz
Legendd #2608 üzenetére
Ez mindig így van, a kezdeti lelkesedésen felülkerekednek a kérdések, problémák - amik egy elsőverziós oprendszerrel+driverekkel bizony előfordulnak. Hardveres kérdés egyedül a melegedés-dolog, ami lehet,h készülékenként más és más. Ettől függetlenül énis megveszem, és ha túlságosan melegszik, egy év múlva gariban kérek egy másikat
-
válasz
Legendd #2420 üzenetére
Milyennek érzed az olvashatóságát apróbetűs szövegnél? kb ez az egyetlen, amiben a szifon4-et ténylegesen jobbnak láttam tesztekben.
-
válasz
Legendd #2369 üzenetére
Nálam a legkomolyabb tipikus igénybevétel a magas bitrátájú 1080p filmek lejátszása lesz. Ha ezt tudja tartósan (mondjuk 6 óra/töltés), fennakadás nélkül 35fokos nyári melegben, akkor nem lesz panaszom rá
Ja,a GPS chip se süljön meg egésznapos túra alatt. A htc kaiserem pl szabályosan forró egy hosszabb autós navgáció végén
-
válasz
Legendd #2366 üzenetére
A durvább melegedés+fagyás lehet, hogy egyedi készülékprobléma, én olyan fél-egy év elteltével bepróbálkoznék egy garis cserével. A samunál valszleg némileg nagyobb a minőségi szórás, mint az applenél.
nem lehet vajon egy alufóliadarabot belehekkelni, h vezesse el a hőt
-
koveradam
tag
-
válasz
Legendd #2276 üzenetére
Ezt csak egy fej-fej melletti teszttel lehetnek kideríteni. Az aktuális fix mindentől függ, még az időjárástól is. Ha megveszed az SGS2-t, és lesz 1 kis átfedés a 2 teló között leteszteled nekünk
? Természetesen a-gps és egyebek nélkül (mindkét teló repülőmódban). Én csak egy őslelet kaiserhez tudom majd hasonlítani...
-
Wave86
tag
válasz
Legendd #2013 üzenetére
Jaj, ugyanmár ez a 1,5 éves ígéret jövő év februárjáig fog kitartani.
Ugyanis jön újabb, erősebb, szebb, stb. telefon. Ráadásul még másfél évet sem kell rá várni. A Samsung nagyon ott van a csúcson, évente legalább egy csúcstelót kiad. Úgy látom, hogy egyre nagyobb újítások jönnek (progresszivitás). Szóval, azért a 1,5 évre ne igyál mérget!
-
válasz
Legendd #1790 üzenetére
A vírus dolog engem is aggaszt, de ha jól tudom "tiszta forrásból" nemigen lehet beszerezni (=ha az ember a marketről tölti az appokat és nem warezol). A google elvileg csinált már nagytakarítást.
No meg én tuti nem fogok 1 csillió vackot feltelepíteni. Kell navi (valszleg a sygic-ra fogok befizetni+túrázáshoz Oruxmaps), SIP+cset kliens, jóféle office app (elvileg a telóval jön). pdf olvasási lehetőség van benne? (wimon külön kellett telepíteni)
Hogy lehet rájönni amúgy, hogy vírus van az ember telóján
? (ok, SMS-t küld a netbank jelszómmal oroszországba, de még ez előtt..)
-
válasz
Legendd #1783 üzenetére
Ha nincs iOS specifikus appod, amit hiányolnál, akkor nem fogod bánni a cserét
Különben túl nagy minőségi ugrásra ne számíts, "csak" 1 generáció különbség van a két teló között.
Ehhez képest az én cserém felér egy tripla hipertérugrással
(kaiser/wimo6.1 -> SGS2/gingerbread), én kb így szoktam újítani.
-
Nordik
őstag
válasz
Legendd #1783 üzenetére
Én pedig azon gondolkozok, hogy IPhone vagy SGS2...
Te miért váltasz I4-ről? Volt 3GS-em régebben, nagyon tetszett a kezelőfelület meg olyan egyszerű volt minden, viszont az Apple szarságok idegesítettek sokszor. Android alatt minden szabadabb és egyszerűbb, viszont annyira nem nyeri el a tetszésem a kezelőfelülete.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Legendd #1783 üzenetére
"Ugye jól tudom,hogy az Androidos telókat nem lehet letiltani,mint az iPhone-t??"
Ezt meg honnan szedted ?
Amúgy rosszul tudod, minden telefont le lehet tiltani IMEI alapján.(#1782) knyitogato
Használd te is légy szíves azt a csodálatos funkciót amit szerkesztésnek hívnak.
-
czingerpeter
csendes tag
válasz
Legendd #1525 üzenetére
Hát igen, az nagyon jó lenne! De szerintem sem sok esély van rá!
Igazad van, csak nem nyúlnak már bele, de mi van ha mégis?!
Azért nem kis összeg a telefon és én úgy vagyok vele, ha a T-nél 130 körül lesz vagy 120, előfizuval, akkor inkább megveszem függetlenül 150-160 ért, de az legalább biztos!
Úgy vagyok vele, hogy egy ilyen komoly telefonba ne nyúljanak már bele, csak azért, hogy ne független legyen! Szoftverfrissítésnél pedig ne írja már ki, hogy forduljon a szolgáltatójához, nem?! -
pzstm
titán
válasz
Legendd #1439 üzenetére
ne is mondd...összes angol/német/magyar eddigi teszt elolvasva, minden videó megnézve
Breaking: Magyarországon is van fizetős Market!
Remusz911: nem fogom, elhiheted.
-
válasz
Legendd #1431 üzenetére
milyen hülyeségekkel lenne telepakolva? akkora probléma lenne, ha web'n'walk vagy origo ikon jelenne meg a sima böngészős ikon helyett? (halkan megsúgom, hogy bizonyos feltételek mellett, "független" firmware verzió esetén is origo ikon jelenik meg már most is a galaxy s esetén is, ha a rendszer érzékeli a t-mobile sim kártyát!) a frissítéshez meg semmi köze ilyesminek, sem szolgáltatós, sem pedig "független" firmware verzió esetén, mivel mind a kettő érkezik, amikor érkezik! viszont valamilyen szintem muszáj a szolgáltatós firmware verzió - látszata - , például a mobil tv miatt!
-
-
Robertoq
őstag
válasz
Legendd #1279 üzenetére
Annyira fel van gyorsulva a mobil világ, hogy ha tényleg ősszel jön a i5, akkor nem lehet majd összehasonlítani a SGS2-vel, mert nyár közepére ígérik a 2 magos 1,5 Ghz procikat - gondolom ennél lejjebb az apple se megy - ősszel meg lehet még magasabban lesz a minimum szint ebben a kategóriában. A samsung 2012-ra 2 x 2 Ghz procikat ígér. Szóval fél év most nagyon sokat tud számítani.
De 1-2 éven belül eljön az idő amikor már a procik elérik a határukat és nem lesznek ekkora lépések, a kijelzők megállnak mondjuk a hd felbontásnál (ősszel már elméletileg az is lesz a samsungtól), az android összeér és... -
moco22
aktív tag
-
válasz
Legendd #1253 üzenetére
Ezesetben hajrá
A desiréhez képest komoly előrelépés lesz (nagyobb+szebb kijelző, lényegesen erősebb, 2magos vas)
A hekkeléshez itt segítséget nem találsz (benne van a szabályzatban) de mindenre van +oldás, csak körül kell nézni
. A naviprogram kérdés nálam is égető, ha a sygic venné a fáradtságot, és bevásárolna TOPMAP térképeket k-Európáról, akkor simán megvenném. Sajna nem teszik, kizárólag az igo klónjai vannak aktuális TM térképekkel ellátva, ezek meg, khhm, nem túl modernek szoftver+szolgáltatás szempontból.
-
válasz
Legendd #1239 üzenetére
Meredek váltás az i4-ről, gondold át. nem csípem az apple-fanokat (nem keverendő az apple-tulajokkal
), de ettől függetlenül a szifon egy nagyon jól összerakott gép, szvsz még nem járt el felette az idő. Hardverileg az S2 odavág neki, de ezt szvsz a mindennapi használat alatt MÉG nem veszi észre az ember.
Ha elterjed a szokás, hogy TV-re kötjük a mobilunkat, és onnan nézünk 1080p youtoube-ot, akkor persze lesz érteme. (nekem hasonló terveim vannak).
Egy off kérdés: androidra van powerpoint-kompatibilis (.ppt, .pptx) app? tök jó lenne telóról előadást tartani, nem kéne laptopot cipelni. A párom nem éppen erőemelő-világbajnok, és tök jól jönne neki, ha egy töltővel együtt 250g-os apróságot kéne csak cipelnie.
-
Remus389
veterán
válasz
Legendd #1239 üzenetére
nézőpont kérdése melyik a jobb
mi a fontos neked, egyik se tökéletes
Szerintem a galaxy s1 előnye az erősebb hardver(játék), a szebb és nagyobb kijelző(a htc-k fakók), jobb kamera, olcsóbb 119 gramm tehát 11 grammal könnyebb +sokféle főzött szuper ROM van hozzá
a HTC desire S előnye lehet: a jobb anyaghasználat(fém), a Sense felület, és hogy újdonság és ritkaság
nem akarok vitát ebből szigorúan szerintem
de a galaxy S2 mindent ver szerintem, az iphone-t is, bááár megint ebből vita lesz, tehát bizonyos szempontból még mindig jobb az iphone4(programok, felbontás, anyaghasználat), de más szempontok szerint sgs2
egyik jobb a másiknál, csak nézőpont kérdése
i4-est csak akkor cseréld le, ha tudod mire vállalkozol
-
-
válasz
Legendd #1214 üzenetére
Félretéve a rajongói oldalt, én egy szifon 4 kategóriájú telóról, vagy egy SGS-ről még nem váltanék. Én most éppen váltok, de az aktuális telóm kb 4 generációval van a szifon 4 mögött
Ha nagyon szükséged van valamelyik funkciójára, vagy az androidra, az persze más tészta.
Megint más, ha már kifutottál az előző előfizuból, újat kötnél mindenképpen, amihez megkapod pl 40kHUF-ért az SGS2-t, így simán megéri. 160kFt-ot sztem semmilyen teló nem ér meg, hacsak nem űrtechnológia van benne golyó+vízálló kivitelben...
#1217: ez jó jel, ezekszt hamarosan mindenki hozzájut a telójához
(a T-nek tuti van házon belül, hegesztik rá a rózsaszín ROM-ot és nyomják rá a SIM-lockokat)
Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BMW topik
- Home server / házi szerver építése
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest