- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
szkorhetz #12467 üzenetére
Már éppen lefekvéshez készültem, így eléggé felzaklatott. Napok óta az jár a fejemben, hogy egyik SGS2-mről sem mentettem még le az EFS mappát, pedig csak le kéne, annak ellenére, hogy a GS1-emhez sosem kellett, pedig azzal csináltam durva dolgokat.
Hiába no, régóta az a mottóm, hogy "a véletleneket kell elkerülni, nem a szándékosságot". Megkísértettem a sorsot, az meg hanyagul fölrántott a fitymát.
Azóta minden CD-men EFS mappák vannak... most írom ki kockás papírra, PAX tollal. -
Flashhh
tag
válasz
szkorhetz #12323 üzenetére
Nem vagyok az, csak az evek soran nem egyszer volt pelda arra, hogy az akkor még veletlenul ugyfelejtett gepre tudtak irni nekem ircen vagy msnen vagy akkor még skypeon. Aztan ez atment abba hogy direkt hagytam ugy a gepet, majd elkezdtem uptime rekordokat dontogetni igy magamba
Nem nagy szam de windowsal laptopon erezheto lassulas es instabilitas nelkul olyan 40 nap korul volt a rekord, majd jott ejszaka egy win update ami restartolta a gepem..
-
-
cqr
aktív tag
válasz
szkorhetz #3392 üzenetére
A teszt feltöltési ideje 04.08. Így egyáltalán nem kizárt, hogy még beta driverekkel készült. (A végleges driver 2.5-szer is gyorsabb.)
#3394:
Nagyon különböznek. A tegra egyetlen erős pontja a "textured-triangle-throughput". Míg a mali komplex grafikus tartalom/effektek kirajzolásakor ~2szer erősebb. -
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest