- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Sógi
addikt
válasz
Berguson #48732 üzenetére
Mármint arra gondolsz, h legyen magyar nyelvű a menü benne, nem?
XILA2-ben van magyar...(#48669) Rotate: Olyan nehezemre esik elhinni, h 8 óra 2G folyamatos adatkapcsolattal +szinkronnal alatt evett 1%-ot
Ne har, nem feltételezem, h füllentesz
A többi eredmény az okés, azt nálam is tudja
FECTS: Mit gondolsz?(#48740) znagy69: Igen, van bennük magyar!
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
Berguson #48727 üzenetére
inkább a sammobile-t nézd a samfirmware meg szűnni. (már nem is frissítik)
http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regiona
innen meg a I9100XILA2 fw-t.
-
Berguson
tag
válasz
Berguson #48697 üzenetére
hali!
Skacok,mi van akkor ha a kiessel nem lehet frissíteni a telót? Csak mert nekem semmit nem csinál,csak fut oda-vissza a kis sárga sáv (kb 30perce) alatta pedig annyi van kiírva,hogy a frissítés elemeinek előkészítése. A gépet is újralőtem már és a telót is újraindítottam,hátha az a baja,de semmi sem segített!
-
trobi28
addikt
válasz
Berguson #47765 üzenetére
Ilyen hibával nem találkoztam (meg is őrűlnék ha eltünnének a fotóim).
Vagy a kártyád rossz vagy nem tom.Nyomj esetleg gy resetet (gyári adatok visszaállítása)
Milyen FW-t használsz most?Pszihonaranc: Nem,valami beragadt.BetterBatteryStat-al meg tudod nézni.(nem utólag,tedd fel és ha lessz még ilyen akkor kiderül)
-
Berguson
tag
válasz
Berguson #26756 üzenetére
Sziasztok!
Tudja valaki mi lehet az oka annak,hogy az SGS2 telefonom mikrofonjának hangereje eléggé halk? A másik fél alig hallja amit mondok!
Természetesen próbáltam több telefont is hívni,illetve ezek hangszórójának hangerejét max.ra állítani,de a helyzet nem változott...
Vagy létezik ehhez valamilyen progi/alkalmazás esetleg amivel ezt hangosabbra tudnám tenni?
Köszi a segítségeteket! -
andrew01
tag
válasz
Berguson #25580 üzenetére
Én pont ma jártam így -- 80 % on föltettem a gépre, másoltam rá pár doksit és zenét.. levettem 82 % -- be a zsebbe.. meló.. két óra múlva ki zsebből.. lemerülve
és jó meleg volt a teló.. az effektus nyilván vmi program /vagy más
/ általi battery drain - ami kiakasztotta a procit.. már nem először fordul elő; egy-kétszer már volt.. csak tudnám mitől jelentkezik ez random ?! Amúgy friss gyári Rom vagyok.
-
Berguson
tag
válasz
Berguson #25571 üzenetére
Még egy olyan kérdésem lenne,hogy csinált-e valakinek olyant a telefonja,hogy zenéket/filmet másoltam a telefonra,kb 2órát volt a gépre kötve,ez idő alatt töltött az aksira. Mikor lehúztam a gépről kb 3/4-ig volt az aksiba!
Elindultam,utaztam kb 1 órát,abból ha neteztem fél órát meg egy filmet kezdtem el nézni. Leszálltam a buszról,hazaértem rá kb 1/2 órára,és a telefonom teljesen lemerült,majd kikapcsolt! Ez sem normális dolog szerintem...! -
törölt tag
válasz
Berguson #25556 üzenetére
SGS-en volt service menü és ott frankón el lehetett állítani a hangot. Szerintem nálad szoftveresen van túlvezérelve a jel ezért torzít minden hangerőn. Megpróbáltál ROM-ot frissíteni? Vagy a service menüben körbenézni?
szervizmenü: *#*#197328640#*#* -> audio/wb/headset/volume (csak óvatosan, ne felejtsd el felírni, mi volt az eredeti beállítás)
csak gondolom, hogy itt lehetne állítani. magam még nem tettem meg, szóval ...
-
Drbonci
aktív tag
válasz
Berguson #25541 üzenetére
nyugodtan próbáld ki másik samun azt a fülest , ott sem fog szólni normálisan , amit pestibenji irt ahhoz annyira nem konyítok , lényeg az mindegy hogy S1-2 próbálod ugyanazokat a füleseket fogadják el , tapasztalatból TUDOM , tehetsz bele szabvány 3,5-öst az is csak sokol minőségben fog szólni a legtöbb .
-
pestibenji
senior tag
válasz
Berguson #25541 üzenetére
Szerintem van vagy 35ohm impedenciája annak a fülesnek ha ilyen rosszul szól. Ez a teló sztem max 20as de inkább 15ös impedenciájú fülessel szól jól, annál magasabbal biztos, hogy nem fog jól szólni!
Szerk: "while the impedance is at 32 ohms." jól gondoltam, ilyen magas értékkel nem csoda, hogy szarul szól.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- AliExpress tapasztalatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- EAFC 25
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest