Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Richard!
addikt
vhogy nem szereti a sz.gép ezt a batista romot.nem érzékeli az usb-t
-
gzm
csendes tag
Sziasztok!
Anglilai 3 -s telefonra ami csak 3G-s rendszert használ lehet tenni a KH3 gyári ROM-ot? A telefonon most Baseband: I9100NEKF2 Kernel: 2.6.35.7-I9100XWKF4-CL280512 root@DELL151#2 Build : GINGERBREAD.XWKF4 van és mint mondtam Three függő bár még más simmel nem próbáltam. A kies szerint nincs rá frissítés, egyáltanán érdemes, tökéletesen működik semmi bajom vele.
Ha igen mit javasoltok, gyári újabb ROM-ot vagy 3rd party ROM-ot, azok közül is melyiket milyen összeállításban? Lehet hogy több friss S2-es nek jó lenne egy kis VS az egyes buildek közöt, hogy melyiket miért, melyik miben jobb...Köszi!
-
WaterWave
veterán
-Sypsfonts
ezt hogy rakod fel?
-
Sógi
addikt
[25/08-11] [ROM][KH3] TOUCH X-treme KH3 1.0 'PERFORMANCE' - [JKAY mod inside]
+ romkitchenben új kernel
-
smoli
aktív tag
válasz
DjBlero #20390 üzenetére
Találtam egy olyan mappát a telon, hogy CRISKELO-ADDONS, benne pedig:
-Chainfire3D-PlugIngs
-Sypsfonts
-Wallpapers
-installed by CWM to make LiteRom.zip
-UpdateCriskeloRomGSGII-StatusBar-6togles.zip
-UpdateCriskeloRomGSGII-StatusBarScroll.zipezek már települve vannak vagy külön kell telepíteni őket?
A wallpapers elérhető, a többieket nem vágom -
freddirty
senior tag
Egyébként még várok egy 1 dolláros szilikon tokot, meg erősen gondolkozom hogy lecserélem a hybridet egy Taurus alumínium tokra.
http://www.ebay.com/itm/270778897177?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
-
alba-regia
aktív tag
Ismét lenne egy kérdésem:
Speedtesten az alábbi mérési különbségek jelentkeznek nálam azonos helyen, Telenor Klikk szolgáltatással, azonos beállítással (online):
Galaxy Tab - H és 3G váltakozik, kb 1100/1000 kbit/s
Galaxy S2 - E, kb. 40-80/50-60 kbit/sLehetséges, hogy az S2 gyengébb jelet fog, másik toronyra csatlakozik? Vagy mi lehet még az oka?
-
DjBlero
őstag
üdv mkinek
-
Laraxior
titán
ugyanaz mint az enyém, csak az enyémen van antenna, nagyobb a hatósugara,de lassabb. Ezen nincsen antenna, gyorsabb, de kisebb a hatósugár. Szerintem elég neked is olyan mint az enyém... Telefon úgyse tud mit kezdeni a szupergyors nettel. Még az én 54-es wifim sem megy maxon, pedig az itthoni net 120/10-es.. sosem mértem vele még 54-et... de még csak a felét is épphogy egyszer-egyszer...
nekem is inkább az antennást javasolták. -
Sógi
addikt
válasz
Laraxior #20368 üzenetére
Jah, igen, most már emlékszem mikor erről volt szó
Rálesnél erre a linkre, h ez egy usb-s wifi adapter, mert nem igazán vágom: [link].
Köszönöm a segítséget!(#20371) Laraxior : Kösz, a hatósugár nem érdekes, mert gép közelben vagyok..
Akkor benevezek rá + megkeresem azt a progit! BIG THX! -
Varszegig
veterán
hagyd már ezt a sw frissítést. Ha rootilni sem mersz, akkor felesleges görcsölni, odinig el sem jutsz. Az exchangehez meg nem kell semmi ilyen katyvasz., Ugyanaz minden androidban. (Mellesleg ajánlom az enhanced mailt próbaverzió is van, ha azzal megy, akkor már nagy baj nem lehet)
-
Sógi
addikt
Van egy pc-m, ami hálózaton (egy szerver gépről) keresztül kap netet, a nagy kérdés az, hogy van arra megoldás, h a pc-n lévő netet megosszam a telefonnak?
Erre jó lehet egy ilyen: Netgear WNA1100 150Mbps WLAN hálózati USB adapter cucc?
Egyáltalán meg tudom valahogy oldani?
Köszönöm(#20358) F-ECT$: Én nem hallgatok zenét a telefonról, tehát azt nem tudom, h cogni mit tud ezen a téren, nálam leginkább a telefonálás + net megy wifivel mostanában, az akkuteszteket leginkább készenléti időben nézem, ha 0,5-1%/óra körül mozog, akkor azt jónak látom. Ha meg elkezded nyúzni, akkor fontos a kernel, de mostanában nem volt időm ilyet tesztelni sajnos..
Most pl. ott tartok, h volt 1 óra telbeszélgetésem, 45 perc kijelző és 64%-on vagyok, 22 óra akkuhasználattalNekem ez most megfelel, mert így tuti eldöcög két napot
-
Zin
őstag
Valami normális tokot tud valaki ajánlani?
4-5-6 ezer ft korul gondolkodom,meg egy jo kis folia is érdekelne az max 3k korul erdekel... -
P3TR!CK
senior tag
Van itt olyan ember, akinek működik a Volume+ az aláírásomban lévő ROM-on ? Vagy melyiken működik ? Mert nekem ezen abszolút nem csinál semmit.
A szervíz menüben ha álligatom a hangerőt arra van megoldás, hogy reboot után is megmaradjon ? Bár ott sem igazán vettem észre változást, ha feltoltam őket 100-ra.
-
JUmbozorzje
tag
Megoldodott a problema..hála istennek.
-
F-ECT$
titán
válasz
cundeyy #20353 üzenetére
Nem tűnik soknak, de ha óránként csak 1%-kal eszik többet a telefon (márpedig nekem a batista kb 2.5%-ra jött ki idle-ben), akkor az 2 nap alatt +48% akksi.
A fogyasztás szerintem függ a kerneltől (épp tegnap linkelték az xda-s topicot, ma meg én onnan az eredményeket), a rom tartalmától (mit hagytak ki belőle, mit tettek bele), és a cpu beállításoktól (nem hiába smoothabb 1-1 custom rom, ha nagyob cpu frekivel - nem tuningra gondolok, hanem arra, hogy ahol a stock mondjuk csak 200 MHz-en pörgeti a procit, ott a custom lehet, hogy 500-on -, nagyobb feszekkel operál).
Téma van a stock romra is (mégha nem is olyan sok), így ez nálam nem érv a custom melett, és szinte minden custom romban van valami bug is.
Szóval én még várok egy igazán átgondolt, letisztult, gyári kernelre épülő igényes custom romot.
szerk.: Sóginak érdekes módon bejött a cogni fogyasztása: "4. Cogni 1.5 (KH3), jó és gyors, de nem volt még téma rá, ezért csak fél napot figyelt a telefonon, fogyasztással elégedett voltam. 10/9"
-
engine88
aktív tag
Most komolyan ennyivel nagyobb az SGS2 az egyesnél?
Hát nem fog beleférni a zsebembe
-
JUmbozorzje
tag
Valaki segitsen mert mar az orulet hataran vagyok...egyszer mar vegrehajtottam egy sikeres rootolast a telomon meg romot is feltettem. de most ujra akarom ezt a muveletett vegrehajtani. de az odin a telefonomat nem képes egyszeruen download modba felsimerni...siman felismeri ha a telefon be van kapcsolva de download modba nem! mi lehet a baj? a telefonon be van allitva az usb hibakereses segitsetek!!
kjöszi -
cundeyy
tag
válasz
F-ECT$ #20351 üzenetére
Épp ezt írtam priviben is, hogy most a cogni 1.5 van fenn, de a sírás kerülgetett délután.
sfw-es KH3-al 2 napig elmegy a telefon, hogy napközben (munkaidőben) kb 9-10 órát szól a rádió, 20-30 perc netezés.
Most a cogni meg délután 2-3 közt full nullára, kikapcsolásig merült a rádiótól.
Megpróbálom még egyszer a poppurit, ha nem megy akkor kuka, és maradok a stock romoknál. Eddig mindig ez vált be, még akkor is ha bután néznek ki. De legalább bírja.Telepítve meg semmi nincs, csak a firefox most.
Se FB, se játék, semmilyen app. -
muveszur
addikt
válasz
pestibenji #20345 üzenetére
3.0 nem telefonos rendszer, tabletek számára készült, így NEM lesz Galaxy S II-re. A Honeycomb és a Gingerbread a Ice Cream-nél fog találkozni....
Bejelentés nincs,ha a samfirmware-n volt, az nem hivatalos. -
F-ECT$
titán
Az elmúlt 3 nap, kb ugyanúgy használom a telefont, de persze ez inkább csak tájékoztató adat, nem patikamérleges mérés.
KG6: akku állás a leolvasáskor: 61%, 1h44min a kijelző; 10 órája húztam le.
Batista: akku állás a leolvasáskor: 63%, 1h 6min kijelző, 9.75 órája húztam le.
KH3: akku állás a leolvasáskor: 63%; 1h41min kijelző; 9.75 órája húztam le.
Mellesleg ez utóbbinál a kijelző 61%-át vitte el az akkunak, ami azt jelenti, hogy minden másra 39% jutott. 37%-nak a 39%-a ~15%, ami 9.75 órára vetítve 1.5%-os fogyasztás, mindezt úgy, hogy ebben volt zenehallgatás, netezés, rádiózás. (A kijelzőt meg főleg a filmnézés ette, de volt kb 20 perc játék is.)
Ennél nekem több nem is kell fogyasztást tekintve. Végülis háttérképet tudok betenni, a lockot ki szoktam kapcsolni, az adatforgalmi kapcsolóra és százalékos akkura ott a widgetem, boot anim, crt off és overscroll glow nélkül megvagyok, szóval custom rom egyelőre jegelve nálam.
Ha lesz olyan rom, amiben csak érdemi dolgok vannak (mert azért a 30 soros feature listek általában elég soványak), mint pl a hangerő gombbal működtethető fényképező, hívás felvevő, akksi hangok kikapcsolása, stb ÉS a gyárira épül, na az lesz az én custom romom
-
72mviktor
senior tag
válasz
killerjohn #20344 üzenetére
" kevesebb a kocka, mint te azt gondolnád "
Na akkor minket szépen összefújt a szél
-
hdman
őstag
Ilyen melegben a fű sem nő, és a fórum sem pörög
-
DeathAdder
veterán
Engemis eléggé zavar, igaz korán nincs full kijelzőn a hívó képe, de akkoris nagyon pixeles
A régebbi Nokiáimnál nemvolt ilyen probléma.A haverom DHD-jén is ugyanilyen szar a a hívó képe, csak neki a facseval van összekötve a telefonkönyv, nekem meg a guglival ,meg van amit magam állítottam be..
Jó lenne ez ellen valamit tenni már
Varszegig- óké megpróbálom
-
pestibenji
senior tag
válasz
killerjohn #20326 üzenetére
3.0 lesz, és be is van már jelentve.
-
-
veninger.b
tag
válasz
Millerchris #20341 üzenetére
Ahova mentetted a doc-ot ott találod.
De, szerintem te megnyitni szeretnéd, ahhoz meg töltsd le marketbôl a doc. to go-t. -
Millerchris
tag
Üdv mindenkinek!
A world dokumentumot hol találom a telefonomon? Kitaláltam hogy elkezdek egy könyvet írni telón veszek egy bilentyűzetet és úgy nyomom, de nem találom...-
-
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
Hasznos dologra jöttem ma rá, lehet, hogy már kibeszéltétek, akkor bocsi:
Feltűnt, hogy ha beteszek egy háttérképet, akkor a galériában még tűéles, de háttérként már kicsit homályosabb. Nem értettem mi a gond, mert sokkal nagyobb képek mint a teló felbontása. A lényeg, hogy valamiért nem tudja szépen lekicsinyíteni a nagyobb felbontású képet amikor háttérnek beállítom, így akkor lesz a legszebb a háttérkép ha beállítás előtt PC-n 960x800-as felbontásra konvertálom.Érdekes bug, korábbi androidos telómon ez nem volt probléma.
-
Zin
őstag
Egy ismerosom azt mondja hogy az ő Sony Ericsson Xperia arc -e jobb mint a Galaxy S2.
valaki irja már meg hogy ég és föld a tudás ezek között,csak szegeny nem tudja mert fogalma sincs a mobiltelefon tudásárol... -
csabám
addikt
válasz
Rom témában nem vagyok optimista már rég óta
-
Prego
senior tag
válasz
F-ECT$ #20324 üzenetére
Nah leszedtem a marketről a ROM Manager v4.3.3.0-át.
Backup Current ROM, letöltött még valami kiegészítőt, kiválasztottam a mentés nevét, erre kiírja hogy An error occurred while attempting to run priviledged commands. Gondolom ezt a rootolás nevű eljárást kéne rá alkalmazni, de céges gépen nem fogok játszani fél havi fizummal
Cserébe a Samsung Kies már el sem indul.
Egyéb ötletek?
Exchange-et meg már próbálta beállítani a kollega, odaáig jutott hogy POP3-on szinkronizálja az E-maileket, de a kontaktokat meg a naptárat nem.
Próbáltak egy TouchDown nevü alkalmazást, de egyrészt kolleginának nem tetszik a felülete, ezért nem vesszük meg, cserébe már lejárt a próbaverzsön. -
ERPY
őstag
válasz
Azért ez még odébb lesz, de reméljük nem kell rá sokat várni.
-
válasz
Én már nagyon várom
-
ERPY
őstag
-
Prego
senior tag
Nekiestem a hatalmas szívásnak a készülékkel. A Samsung KIES feltelepítése sikerült egy óra után, mivel folyton azt dobta a masina, hogy nem csatlakozok az internethez (ahonnan a telepítőt leszedtem). Végülis ezen sikerült túllépnem.
Eszköz csatlakoztatva a géphez, driver install failed, eszközkezelőben látok egy Szabványos openHCD USB állomásvezérlőt, meg egy Unknown Device-t felkiáltójellel, a Kies meg persze nem lát semmit.
A sztorihoz persze hozzátartozik hogy Ubuntu alatt nézegetem VirtualBox+Win 7-tel. -
ERPY
őstag
Nem tudom ezt ismeritek-e, van egy phone.apk moddolás (popuuri fullscreen photo mod), ami a poppuri romban van, és tökéletesen működik Criskelo alatt is. Lehet más rom alatt is, nem tudom, ki kell próbálni. Nézzétek meg, sztem állat:
Poppuri Full Screen Photo (Recording calls)
Criskelo fórumában kérik, hogy tegye bele a következő frissítésbe.
-
sippet
senior tag
válasz
ForRedGlory #20309 üzenetére
gondolom ezért ajánlották, hogy mérd be előtte. ha az értékek stimmelnek, akkor nem lesz zárlatos, miért is lenne?
egyébként mos megint tettem fel egy szűz gyári rendszert, mankóként az 1. hsz-t használva, és továbbra sem értem, hogy lehet az, hogy az alapján valakinek ne sikerüljön újabb firmware-re frissíteni, és rootolni a telefonját. annyira kézenfekvő az egész, és szépen le van írva, hogy akinek így nem megy, az inkább ne is próbálkozzon. tényleg annyival lehetne kiegészíteni, hogy a custom rom felkrakásról még néhány szóban megemlékezni, de aztán annyi.
-
sippet
senior tag
gingermod romot próbálta már valaki? nagyon szimpatikusnak tűnik. igaz, csak kg6, de amit lehet, azt megcsinálták aosp-ben (mondjuk aki a touchwizre esküszik, annak mindegy...), és csak a tényleg fasza alkalmazásokat hagyták meg samsungosítva. asszem feldobom, de azért kíváncsi lennék a tapasztalatokra, ha vannak.
-
zseko
veterán
Végre megérkezett a telefon, már itt van nálam
-
Nobi23
csendes tag
Hali! Az lenne a kérdésem hogy mik az újítások a 2.3.4-es verziójú androidban galaxy s2nél, mivel jobb mint a 2.3.3??
-
Sokka
aktív tag
Hali Srácok!
Az este kértem, hogy valaki adja meg a freemail-es beállításokat, (#20246) de még nem jött rá semmi. Ha esetleg tudna valaki egy leírást róla. Köszi. -
Varszegig
veterán
válasz
R2D20208 #20297 üzenetére
Nem kell ehhez 2.3.5, csak egy apk-t kell cserélni, ami ráadásul nem is samus, hanem androidos. Ez az apk már teljesen más pl. a 3.0-ban. Azaz van egy apk-juk, amit be kéne tolni a 2.3.4 alá. Gondolom nem lehet automatikusan, de nem is egy nagy munka, röhögve megoldják max egy hónap alatt. Pláne, hogy ezt a google is szorgalmazni fogja, mivel ezen a ponton minden android telefon támadható lennne.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Xbox Series X|S
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest