Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Aktív témák
-
tony7
tag
Valakinek van tapasztalata ezzel az akkuval kapcsolatban?
Cameron Sino Samsung i9100 Galaxy S II Li-ion Akku hátlapos, 2600 mAh
5000 forintért tudnám meg vásárolni. Köszi a válaszokat! -
tomll
csendes tag
Hi!
Bocs ha off, de szerintetek bemegy 100k alá a teló még szeptemberben? Jelenleg 112.5, de csak 100k-t tudok rászánni max, viszont szeptemberben kéne:
Samsung Galaxy S2 árak
Az árgrafikonon szépen látszik a csökkenés, de monstanában mintha megtorpant volna.Előre is köszi a valaszokat!
Tom
-
DonDragonka
őstag
Köszöntem mindenkinek a válaszokat, kernel témában...

-
Barto
aktív tag
-
bepe79
addikt
Múltkor voltunk céges csapatépítőn Abádszalókon, és Pesttől végig hajszál pontosan jól navigált az SGS2-őm az iGO8-al. Minden kanyar, minden kis földút, minden felüljáró a helyén volt, még a kietlen pusztán is. Úgyhogy ma vettem hozzá egy autós töltőt és egy univerzális GPS-tartót, kipróbáltam, belefér, fogja rendesen, tölteni is lehet közben, tuti! Piszok jó ez az IGO, nem gondoltam volna. A 3D+ nézet meg egyszerűen tökéletes!

-
Sógi
addikt
Csehektől rendeltem 1015 cseh korona szállítással (és GLS elvileg 3 nap alatt kiszállítja a postázástól), a tokon már gondolkodom, a, kemény tok nem lesz jó, viszont a 6 rongyos sgp jó lesz, mert annak elviekben van annyi holtjátéka, tehát lehet olyat is rendelni

De reménykedem benne, h nemsokára ebay-en lehet hozzá majd tokot is kapni... -
fecs
senior tag
Hófehér S2
-
Cathulhu
addikt
A 2k-s akku (es foleg az uj hatlap) engem is erdekelne, ha van megbizhato forras szoljatok, vagy csoportos rendelesben is benne vagyok.
koszi
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
nem csak főzött romon cserélhetőek (ez független a romtól)
ninphetamine a legjobb szolgáltatásokba!
-
fecs
senior tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Az túlzás, hogy gond nélkül, de bátran lehet próbálkozni. Előtte mindenképpen csinálj egy CWM (nandroid) backup-ot.
Népszerű a nimphetamin, a ragemod, speedmod. Az XDA fórumaiban megtalálod ezeket.Van is egy külön topic ott, ahol a kernelek vannak versenyeztetve üzemidő szempontjából.
-
DonDragonka
őstag
Főzött ROM-on gond nélkül csereberélhetőek a kernelek?
Egyáltalán melyik most a legtutibb kernel? -
-
WaterWave
veterán
leomarék dolgoznak az új konyhán...
ma vagy holnap debütál, kiváncsian várom
-
fecs
senior tag
válasz
leslien
üzenetére
Ilyen esetekben mindig érdemes körülnézni az XDA-n.Criskelo ROM fórumában a 3. hozzászólásban van egy említés erről a témáról.Ott ezt a linket említik.Többet nem tudok a dologról. Sem a ROM-ot, sem a témát nem használtam.Sógi: Én is rendelek, szinte biztos. Kell ez a plusz mAh
. Te mennyiért rendelted?
Van egy gyári dokkolóm, amibe a 2000-es akku miatt nem fog beleférni a telefon.
-
Sógi
addikt
Nekem jövő hét elején érkezik ilyen akkum, már nagyon várom

(#21977) leslien: Blackbluethemeuniversal
-
leslien
nagyúr
vki pls dobna egy linket erről: BlackBlueTheme Universal
-
happy555
aktív tag
Ez nagyon tuti, asszem megvan a telóm utódja, dual sim-es, és van hozzá alma logó is!

[link] -
fecs
senior tag
Vett már valaki a gyári 2000-es akkuból?
Most találtam linket at ebay-en. -
ForRedGlory
félisten
válasz
kecsetihunor
üzenetére
Nem trollkodas volt. Csavo kerdezte, hogy melyiket vegye, en meg elirtam a (szerintem nem szibjektiv) velemenyem. Csak egyesek szerint az jott le, hogy istenitem az SGSII-t, de hat meg sem emlitettem, le sem irtam azt hogy SGSII, ha jol emlekszem, merthogy lista vagyok vosszaolvasni.. A tenyek nem hazudnak. Viszont fejezzuk be, nem er annyit, mielott megint megjelenik valami onjelolt hos

-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Mi volt az a trollkodás a Sensation fórumban

Nekem egy Nokia N73-am van egyelőre, de van már SGS2 tokom, fóliám, jön a JIG meg az OTG kábel. 2 hét múlva jön a kicsike

Semmi HTC, az nem kell, nyomogattam, ócska

-
sztrogoff19
tag
Gyerekek, nemrég linkeltem az 1. hsz.-t (fajin lett Masta FRG, gratula
) valakinek és egy kicsit tovább gördítettem a hozzászólásokat, ahol rátaláltam az enyémre 7, hát azt kell mondjam, simán hülyeséget írtam.Még hogy semmi érdemleges változás a formában
Az S2 kib@szott jól néz ki és éppenhogy sarkosabb. Mea culpa mondanám, ha tudnék latinul 
Szerk: ja, és persze, hogy nem járt le a hűségem, de azért jó, ha az embernek több előfizetése van

-
Flashhh
tag
En ugy tudom, hogy a rombol kiszedett apk kat amiket osszegyujtottek egy pakkba, azokat nem felinstallalni kell hanem bekell masolni vlhova a teloba a helyukre (talan vlmi app mappa) pontosan nem tudom, majd reboot es utana a helyukon lesznek. En anno Cognitionra igy raktam vissza a gyari orat es idojaras widgetet. (installal nekem se mukodott)
-
smoli
aktív tag
-
smoli
aktív tag
"Miért nem keresel a marketen hasonló alkalmazást, van annyi mint az államadósság?"
Azért mert a Yahoo finance-on van accountom, portfolióm, nem mellékesen a PC-men az AmiBróker is onnan tölti le a real time adatokat
Szóval ha vki tudna érdemben is segíteni, hogy esetleg hogyan tudnám criskelo v18 alá feltelepíteni nagyon örülnék...
-
ERPY
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
Nembaj hogy törölted, elolvastam már. Lényegtelen, nem folyok bele veszekedésbe, szal a téma részemről lezárva.
Még annyit, szó nem volt arról, hogy fogd be a szád vagy bármi hasonló, hanem nekem ez a stílus nem jött be, idézem, és erre reagáltam azt amit írtam.
"Én kérek elnézést a csőlátású kollega miatt... tiszta szégyen.. és ezt mint SGS2 tulaj mondom"
"majd leesik a nagyszájú kollegának is ha a saját topikjában is elítélik
""Ilyenem van és mégse jut eszembe bizonygatni hogy ez márpedig..."
Ezzel teljesen egyetértek veled. -
happy555
aktív tag
De vajon hogyan lesz az pro? (titanium backup)
Help priv!
(amúgy tényleg nem érdemes más fórumban kampányolni, engem is megköveztek a badások mikor droidra váltottam) -
ERPY
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
Azért amit írtál a másik topikba nemigen volt szép dolog. Nem vagy te itt senki ugyanúgy mint más se, vagyis nem kell leoltanod senkit mások nevében. Főleg neked, aki telefonáláson kívül gyakorlatilag semmit sem csinál a készülékkel, és nem megsérteni akarlak, de tudásban a környékben sem vagy ahhoz képest, akit oltogatsz mások nevében.
(Félre ne értsd, a lényeggel talán még egyetértek amit írtál, de a stílussal nem.) -
Richard!
addikt
nyugi van srácok!!!
joe2119: 2 sör
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
R2D20208
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Menj haza

(#21942) Laraxior Sensationosok nagy királyok, már egy honapja nyitva a bootloaderük

-
ERPY
őstag
-
Laraxior
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
jó vagány ember vagy
levegőnek nézel...Mindenki le fogja tudni vonni a kovetkeztetest, hogy ki milyen ember.
szerinted melyikünk lesz a szarabb ember?

és még az iPhone-osokat szidjuk...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Laraxior
üzenetére
Azert remelek tudod hogy nevetseges ember vagy. Odamesz nyalni es SGSII-t fikazni? Uhh bazz, de szeretem az ilyen embereket. Add el, es vegyel olyan telefont, amiben lehet visszatorolni szamokat hivas kozben, ha mar elirod a szamokat rajta(ami nyilvan megeshet), de kb az emberek 99%-at ez sosem fogja erdekelni. Minden esetre az elso mondatom a lenyeg, a tobbi korites. Szerintem innentol ne is probalj meg nekem irni, esetleg kerdezni, mert szep nagy levegonek nezlek. Mellesleg amit irtam az ul. Ha beismered, ha nem. Itt es most akkor pontot teszek a diskurzusunk reszere. Mindenki le fogja tudni vonni a kovetkeztetest, hogy ki milyen ember. Inkabb maradok ilyen csolatasu, mintsem masnak nyalizzak es fikazzam a tobbieket, illetve nagyszajuan beirni oda, hogy majd elgondolkozom, amikor itt elitelnek. A szemelyeskedest tartsd meg magadnak, TE kezdted. Ez sem a malmodra hajtja a vizet.
-
Laraxior
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Magadat igazolod az aláírásoddal....
Mindenki tisztában van azzal hogy az SGS2nek van a jelenleg legerősebb hardvere.
Régebben pont erről volt szó hogy teljesen felesleges átmászkálni másik topikba és ott bizonygatni hogy márpedig.
Aki meg akar valamit tudni erről a telefonról idejön. Abban a topikban a HTC az atyaúristen..tökmindegy mit írsz, és szerintem örülhetsz neki hogy nem takarítják ki az irományod onnan. -
Laraxior
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Meg is érdemelted... csőlátás... csak az SGS2

csakúgy megjegyzésképpen tényleg kockás a böngésző...
és ugye telefonálás közbeni beírt számot nem lehet visszatörölni..HTCben lehet... -
HardRic
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Mindent ellenük való támadásnak vesznek. De ez mindenhol így megy, ha leírod az igazat.
-
ForRedGlory
félisten
esti mese, lol

-
ERPY
őstag
Tudtok olyan billentyűzetet ajánlani, aminél külön gomb van az ékezetes karakterekre is? A swype-on kívül.
-
Sógi
addikt
Vki akinek criskelo V18 van fent, kipróbálná, hogy a power menüben a recoveryt megnyomva kilép-e recoverybe, mert nekem nem teszi....? köszi
Mindenesetre most gyalulom full a telót, kap egy alap kh3-at aztán újra felteszem... -
Richard!
addikt
ha törlöm a maps-et,az hatással lesz a navigációra?remélem nem,mert akk törlöm is a francba.ne fusson nekem a háttérben.
-
smoli
aktív tag
Lehet nagyon noob vagyok ehhez az Androidhoz, de ezúttal sem települ fel nekem a YahooFinance app, semmilyen módon.

Végigmegy a telepítési folyamaton, majd a végén kiírja, hogy nincs telepítve.. .
Vmi ötlet? -
72mviktor
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Jópofa nagyon

-
Sógi
addikt
Valaki tudja, hogy a Criskelo V18 az "új" kernelével bírja a proci fesz levételt?
-
HardRic
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nagyon jó.
mellesleg az én üzemidőm sokat javult mióta fagyasztottam a Mapset. Volt nap, hogy a fogyasztásom negyedét okozta, úgy, hogy el sem indítottam egy hete. Biztos kémkedik a google azért megy állandóan. -
Richard!
addikt
enyhén karcos kijelző

-
ERPY
őstag
Jaja, írta is Dlev7 a fórumán hogy ezt elfelejtette átírni, és mivel lassú a netje ezért csak ezmiatt nem tölti fel újra a romot. De te is könnyen átírhatod, ha zavar:
Megnyitod a RootExplorert, majd lépj be a System könyvtárba, ott megtalálod a build.prop file-t. Felül állítsd át a mount R/W-t mount R/O-ra, majd hosszan nyomás a build.prop fileon, kiválasztani az open in text editor-t, majd a megjelenő ablakban a 4. sor végén írd át az 1.0-át 1.1-re.
(DlevROM2 Version 1.1 legyen.)Majd a telón bal oldali éríntőgomb, save & exit.
Restart tella, és 1.1 lesz a verziószámod. -
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Tudom, hogy szereted észnélkül szórni a pízt, de ez kicsit ócsóbb...

Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nézelődj addig is aprón és ilyen helyeken. Talán találsz olyat ami Neked megfelel.

Hogy mit szivtunk, de utolag mar rohogok rajta

momentum, eddig senkitől sem hangzott el, én meg magamtól nem jöttem rá
Volt olyan app, aminek nem volt elég csak bemásolni. Gondoltam lehet ezt sem elég 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)