- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
VinoRosso
üzenetére
ne felejtsd el, hogy a vista sokkal jobban megfogja a gépet, mint az XP! Általában vista alatt ugyanahhoz a játékhoz minimum negyed gigával több ramot ajánlanak, meg ki tudja még mit...
amúgy párszor belefértél volna a mod időbe

amúgy a becsapódás-os artifact azt hittem a bloodsuckerek és hasonlók ellen véd, de aztán láttam, hogy van karmolás is, és akkor már nem tudtam, mi mi ellen véd, egyszerűen leszedtem mindet, felruháztam magam golyóállósággal meg pár elektróval hogy sokáig tudjak futni, kutya sosem tudott megközelíteni, a bloodsuckereket meg igyekeztem minél hamarabb leszedni, hogy nagy kárt ne tegyenek bennem, meg a ruhámban...
Kicsit szar, hogy minden egyes anomália ellen más védelem kell: pl a gyümölcs puncs ellen kell a pellicle, az elektro ellen csak a battery jó, a tűz ellen csak a tűz elleni jó, az ugródeszka ellen (elméletileg) jó az ütés elleni, de egyszerűen nem tudod úgy felszerelni magad, hogy minden ellen védve legyél valamennyire, meg még a golyókat se szopd be nagyon

én pl simán összevontam volna a karmolást és ütést, illetve a vegyi és kémiai égést, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield