-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
VinoRosso #4376 üzenetére
ne felejtsd el, hogy a vista sokkal jobban megfogja a gépet, mint az XP! Általában vista alatt ugyanahhoz a játékhoz minimum negyed gigával több ramot ajánlanak, meg ki tudja még mit...
amúgy párszor belefértél volna a mod időbe
amúgy a becsapódás-os artifact azt hittem a bloodsuckerek és hasonlók ellen véd, de aztán láttam, hogy van karmolás is, és akkor már nem tudtam, mi mi ellen véd, egyszerűen leszedtem mindet, felruháztam magam golyóállósággal meg pár elektróval hogy sokáig tudjak futni, kutya sosem tudott megközelíteni, a bloodsuckereket meg igyekeztem minél hamarabb leszedni, hogy nagy kárt ne tegyenek bennem, meg a ruhámban...
Kicsit szar, hogy minden egyes anomália ellen más védelem kell: pl a gyümölcs puncs ellen kell a pellicle, az elektro ellen csak a battery jó, a tűz ellen csak a tűz elleni jó, az ugródeszka ellen (elméletileg) jó az ütés elleni, de egyszerűen nem tudod úgy felszerelni magad, hogy minden ellen védve legyél valamennyire, meg még a golyókat se szopd be nagyon
én pl simán összevontam volna a karmolást és ütést, illetve a vegyi és kémiai égést, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Fanatec bázisok, Hub, Button Module, kormányok eladó
- HP Prodesk i3 120GB SSD 500GB HDD tökéletes
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest