- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
Kimmuriel #4362 üzenetére
akkor nekem mitől esett vissza az fps 50-70%-al, amikor 2x és 4x re állítottam driverből? Korábban én is úgy tudtam, hogy nem tudja a motor, de szerintem csak le van tilva a játék menüjében a csúszka, amúgy tudja, ha driverből force-olod. Ezt úgy vettem észre, hogy amikor váltottam x64-es Vistára, és 9800 Gx2-vel olyan 0-5 fps-em volt a frissen telepített játékban és nem értettem, hogy miért van, és kb 30-40 mperc után ki is fagyott. Írtam is ide hogy itől lehet ez, de ilyen drivercserét meg win újratelepítést mondtak, amiket meg is tettem, de nem volt hatása. Aztán gondoltam leveszek a grafikából, és driverből mindent alapra állítottam,és lásd megjavult, 80-100 fps. Aztán kedztem egyenként visszaállítgatni a doglokat, és az AA-nál jött elő újra a gixer. 2x nál olyan 40-60 fps, 4x nél 20-30, itt még viszonylag játszható volt, de néha ha sűrű fás, füves területre értem leesett 15re is. 8x-al máár játszhatatlan volt. Ja és jobban melegedett a VGA is, tehát valamit számolt. Különösebb változást nem vettem észre 4x AA-val, talán annyi,hogy a fegyverről meg az épületekről eltűntek a recék. Nem tudom, hogy milyen bug miatt jött ez elő, hogy az OS vagy a driver tehetett e róla, azóta már váltottam 8800 GTXre, és azzal még nem néztem, de lehet majd este kipróbálom, hogy ezzel működik e.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest