Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
VinoRosso #4250 üzenetére
az alapot én is kétszer toltam végig, először minden _nem_klános_küldetést_ megcsináltam (értsd nem voltam sem a dutyval sem a freedommal, bár a freedomnak vagy 2-3 küldetést megcsináltam) azon kívül pedig mindent, úgy vittem végig, jó sokat barangolva, másodjára pedig dettó mindent, plusz beálltam a dutysokhoz, és írtam is hogy külön élmény volt kiírtani a freedomot a HQ-n és még jobb a Barrieren, mikor még mellé jöttek a monolithosok is
Amivel meg így se találkoztam, meg tudtam nézni itt. Nagyon hasznos kis oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Projektor topic
- Nők, nőügyek (18+)
- MIUI / HyperOS topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest