Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
bocs de mire találták ki a válasz gombot? (úgy értem miért van ott az hogy 4411 válasza 4376ra) Talán azért hogy ne kelljen keresgélni amikor meg akarod keresni hogy melyikre ment a válasz, hanem csak rákattintasz a sorszámra, és kidobja? Gondolom azért lett így kitaláltva, hogy a más fórumokon megszokot quote gombbal idézett hozzászólások ne jelenjenek meg több példányban, hanem csak egyszer, aminek több előnye is van(kissebb tárigény, logikusabb felépítés, hsz láncok nyomkövethetősége stb..). Szerintem ha egybe írtam volna a választ, akkor se lett volna lényegesen kevesebb, emellett nem lehett volna eldönteni kinek szól, és hogy melyik hszre ment a válasz. Szerintem az a kis overhead, amit a hszkeret jelent, megér annyit, hogy kicsit logikusabb legyen a topic felépítése, hogy annak jusson el az info akinek szól, hogy ne kelljen több embernek olyanból kihámoznia azt amit neki írtam, ami nem neki szól. Ezért csináltam, nem azért hogy hszokat gyűjtsek. Még mikor újonc voltam se gyűjtöttem, így meg hogy nem most lettem phtag én sem, nem tudom minek kéne gyűjtögetnem

Új hozzászólás Aktív témák
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

shield