- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
tiv83us #4411 üzenetére
bocs de mire találták ki a válasz gombot? (úgy értem miért van ott az hogy 4411 válasza 4376ra) Talán azért hogy ne kelljen keresgélni amikor meg akarod keresni hogy melyikre ment a válasz, hanem csak rákattintasz a sorszámra, és kidobja? Gondolom azért lett így kitaláltva, hogy a más fórumokon megszokot quote gombbal idézett hozzászólások ne jelenjenek meg több példányban, hanem csak egyszer, aminek több előnye is van(kissebb tárigény, logikusabb felépítés, hsz láncok nyomkövethetősége stb..). Szerintem ha egybe írtam volna a választ, akkor se lett volna lényegesen kevesebb, emellett nem lehett volna eldönteni kinek szól, és hogy melyik hszre ment a válasz. Szerintem az a kis overhead, amit a hszkeret jelent, megér annyit, hogy kicsit logikusabb legyen a topic felépítése, hogy annak jusson el az info akinek szól, hogy ne kelljen több embernek olyanból kihámoznia azt amit neki írtam, ami nem neki szól. Ezért csináltam, nem azért hogy hszokat gyűjtsek. Még mikor újonc voltam se gyűjtöttem, így meg hogy nem most lettem phtag én sem, nem tudom minek kéne gyűjtögetnem
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged