- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Ulefone Amor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
Bencom ™ #4150 üzenetére
A crysis cselekménye valóban nem túl jó egy két részen el is van cseszve rendesen, ami a játszhatóság rovására megy pedig az alapötlet nem olyan rossz. Viszont grafikában verhetetlen, külsőre nálam #1 a gamma, ha mondjuk a stalkert azzal a motorral hozták volna ki...
uuu ...akkor lehet el se futott volna egyetlen gépen se
HL..hát nem tom nekem a COD4 se jött be, pedig mindenki el van ájulva tőle, de én az első feladatnál elkadtam, amikor ilyen akadálypályán kellett végigmenni, meg teli volt buggal, szal rögtön el is ment tőle a kedvem. Alapban inkább stratégiázom, nem szerettem sose az FPS-eket, csak pár volt amim tetszett, az első a Project IGI, aztán a Stalker, meg a Crysis, de az ilyen tipikus FPS-eket annyira nem csipem. MoH CoD HL ezek valahagy nem jöttek be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Asus Rtx 4060 Ti Dual OC Garanciális
- Eladó hibás GIGABYTE Eagle RTX 3060 Ti 8GB videokártya
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Nikon ) - Újszerű -
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest