Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
Bencom ™
üzenetére
A crysis cselekménye valóban nem túl jó egy két részen el is van cseszve rendesen, ami a játszhatóság rovására megy pedig az alapötlet nem olyan rossz. Viszont grafikában verhetetlen, külsőre nálam #1 a gamma, ha mondjuk a stalkert azzal a motorral hozták volna ki...
uuu ...akkor lehet el se futott volna egyetlen gépen se
HL..hát nem tom nekem a COD4 se jött be, pedig mindenki el van ájulva tőle, de én az első feladatnál elkadtam, amikor ilyen akadálypályán kellett végigmenni, meg teli volt buggal, szal rögtön el is ment tőle a kedvem. Alapban inkább stratégiázom, nem szerettem sose az FPS-eket, csak pár volt amim tetszett, az első a Project IGI, aztán a Stalker, meg a Crysis, de az ilyen tipikus FPS-eket annyira nem csipem. MoH CoD HL ezek valahagy nem jöttek be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 850 G8 Fémházas Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Artillery Genius 3D Nyomtató
- Prusa MMU3 MK4S/CoreOne (Multi Material Unit)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
uuu ...akkor lehet el se futott volna egyetlen gépen se
HL..hát nem tom nekem a COD4 se jött be, pedig mindenki el van ájulva tőle, de én az első feladatnál elkadtam, amikor ilyen akadálypályán kellett végigmenni, meg teli volt buggal, szal rögtön el is ment tőle a kedvem. Alapban inkább stratégiázom, nem szerettem sose az FPS-eket, csak pár volt amim tetszett, az első a Project IGI, aztán a Stalker, meg a Crysis, de az ilyen tipikus FPS-eket annyira nem csipem. MoH CoD HL ezek valahagy nem jöttek be.
shield