-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nike_
addikt
válasz
marked one94 #8247 üzenetére
priboi modban is meg kell ölni.
-
nike_
addikt
válasz
fpeter07 #7985 üzenetére
hát igen, a csernobili küldetésnél a várakozós résznél én találtam egy jó helyet, és onnan snipereztem, így már nem volt túl nehéz.
a shoc-ot egyszer vittem végig veteranon, egyszer masteren. játszottam az ol 2.2 moddal is, azt is kétszer vittem végig, mind2-szer veteranon. továbbá a priboival is játszottam, azt csak egyszer toltam ki, azt is veteranon. volt amivel rendesen megszenvedtem, de összességében nem volt annyira nehéz.
-
nike_
addikt
válasz
Plazmacucci #7843 üzenetére
ol-ben lehet.
-
nike_
addikt
válasz
Medvelászló #7772 üzenetére
OL 2.2-ben a Kanyhalos (pripyati) tradernél tudsz csatlakozni. bár elég borsos az ára, 60000 RU.
-
nike_
addikt
OL 2.2-ben a banditákhoz hol lehet csatlakozni? most freedom vagyok, így nem ellenségesek velem a banditák, ezért kéne megkeresnem azt, akinél csatlakozni lehet.
-
nike_
addikt
na én is felrakom újra a játékot, elkezdem újra az alapot, ezzel a moddal, amit ajánlott valaki itt nemrég. még emlékszem sok dologra, ha valakinek segítség kell, csak szóljon.
-
nike_
addikt
válasz
Medvelászló #5659 üzenetére
Nem sikerült sehogy.
-
nike_
addikt
válasz
Medvelászló #5657 üzenetére
Megpróbálom
-
nike_
addikt
válasz
menalcas #5645 üzenetére
Szerintem, ha a Bar előtt vagy a Bar-ban már nincs dolgod, akkor Freedom legyél, mivel a Freedom védi a Vörös Erdő felé vezető utat.
De azért mégis, pro és kontra:
Ecologist - Pro: senkinek nem leszel az ellensége Kontra: Nagyon gyenge cuccokat adnak a csatlakozási díjért cserébe
Duty - Pro: Erős fegyvereket és ruhákat adnak a küldetésekért Kontra: Majdnemhogy lehetetlen eljutni a vörös erdőbe a Freedom miatt.
Freedom - Pro: Védik a vörös erdő felé vezető utat Kontra: A Bar utánig szinte esélytelen eljutnod (Szeméttelepre)
-
nike_
addikt
-
nike_
addikt
Aha.
Sorry, 10 percig írtam a hsz-t
Hát, ha azt akarod, hogy rendes vége legyen, akkor menj vissza egy olyan mentésedhez, ami még azelőtt van, hogy bemész a Vörös erdőbe. Ha ez megvan, akkor teljesítsd a "találkozz Guide-dal" küldetést, Ő elküld Doctorhoz, aki odaadja a kulcsot a Pripyat-i rejtekhelyhez, amiben van a dekóder.
-
nike_
addikt
Dekódered megvan? Mert akkor a Monolith Control ajtaját kell megtalálnod.
Ha pedig nincs dekódered akkor úgy kb. megmondom hol kell menni.
Ha addig eljutottál, hogy felmentél a lépcsőn, akkor:
Egy körfolyosó déli oldalán vagy. Menj balra a lépcsőtől, aztán jobbra a nyugati folyosóra. Aztán egyből jobbra, egy kis ajtó nélküli nyíláson. Bejutsz egy szobába, ahol van egy domb, nem tudom miből készült. Azon felmész, és ha körbenézel, látsz majd egy nagy létrát. Felmész, már látod a kívánságteljesítőt. Balra mész, aztán fel egy kis létrán, és jobbra végig a vékony betonon. Beleugrasz a teleportba (ilyen fehér villogó vmi), az feldob. Végigmész a keskeny falon, rá az egyik vasrúdjára a létrának (fekszik a létra a levegőben). Végigmész, ha a bal oldali vasat választottad átugrasz, majd balra mész, aztán megint balra, tovább fel egyenesen. Aztán balra lesz egy lejtős deszkaféleség, azon lemész, ugrálsz kicsit és ott a szemed előtt a Wish Granter. Megnyomod a használ gombot, és végigvitted a játékot.
Majd számolj be milyen befejezést kaptál
Remélem érthető volt
-
nike_
addikt
válasz
Csiborbogár #5569 üzenetére
A Priboi storyban? Az alapjátékban igaz, így van de a Priboi-nál nem hiszem...
-
nike_
addikt
válasz
Medvelászló #5519 üzenetére
Hello,
Igen, nekem is tetszik a 2.2, annyi a kár, hogy minden ki-beb*szott drága
De egyébként nagyon jó
p.s: Ja, meg van benne egy bug, hogyha tele van teljesen az inventory (tehát kitölti az egész helyet), akkor az utolsó sorban semmit sem tudok használni/kiválasztani.
-
nike_
addikt
Hogy lehet csinálni új artifactokat (amiről most beszéltek)?
Mert asszem a Bar-ban az infoman (én így hívom)-től, tudjátok aki pénzért árul infokat, tőle tudtam volna venni receptet (ugye ez az?)...
-
nike_
addikt
Hmm, most meg néha az OL csak így simán kidob az asztalra
Semmi hibaüzi, semmi.
Ez mitől lehet?
p.s: Pff, nem tudok elfutni a bárig
Kidob egy bizonyos ponton, akárhol megyek.
-
nike_
addikt
válasz
Medvelászló #5481 üzenetére
Bocs, nem szóltam
OL 2.2-ben Agropromnál hogy kellene kijutni? Ha loholok egy sort, akkor is jön a blowout és esélytelen, hogy annyi idő alatt kijutok Agropromból..
-
nike_
addikt
Na végre, OL 2.2
Tegnap este óta.
-
nike_
addikt
Valaki nem tudja mit csinálhatok rosszul? Leszedtem az 1.005-ös patchet, felraktam, leszedtem az OL 2.2-t, az lsx fájlban true-ra állítottam a gamedata-t, indulna a game, és bejön a konzol és semmi...
Ha a másik XR_3DA fájlt akarom bemásolni, akkor pedig valami fura kódot ír ki a Win párbeszédpanelbe, és nem akar elindulni.
-
nike_
addikt
Nah, a f*szba, azt írják, hogy ha megcsináltam a Freedomnak a Destroy the duty company küldetést, megvehetem az exo-t. Hát persze.
p.s: Egyébként szerintem ez csak patchek esetén van (patch nélkül nyomom).
-
nike_
addikt
Melyik volt az az oldal, ahol sok fegyver, missziók, emberek meg ilyenek voltak leírva a S.t.a.l.k.e.r-ből (szóval úgy minden)?
Valaki tudná nekem linkelni? Nagyon megköszönném.
-
nike_
addikt
Ja igen, még a pda-dat nézd át, hogy kipipálta-e a "Get the key to the lab from Borov" című küldetést.
Bencom™: Oké, most már tudom
-
nike_
addikt
válasz
Bencom ™ #5427 üzenetére
A Kordonnál 3 átjáró van a vasúton.
1. Bal oldalt egy alagút (ahol megtalálunk egy hullát, aki át akart ott menni)
2. Megölni a katonákat, vagy pénzért átmenni
3. Jobb oldalt fent hiányzik egy kerítésdarab, és nagy a sugárzás (nekem legalábbis az volt)
Ezért mondtam. Nem tudom ezen mi nem érthető
Nekem így van a játék.
-
nike_
addikt
Esélytelen hogy ott átmegy, hacsak nincs nála kb. 3 antirad, vagy 5 vodka. Ott extrém nagy (vörös színű) a sugárzás.
Inkább ajánlom azt, hogy nyírd ki a katonákat, bár ez kicsit időigényesebb, de sok jó cuccot lehet szerezni
Vagy pedig ott bal oldalt az alagúton (ahol meghal talán
), ott van pár ilyen mennydörgő izé, de ha azokat el tudja kerülni, az a legbiztonságosabb út.
-
nike_
addikt
válasz
nighty470 #5410 üzenetére
1. lépés: Mindenképp legyen a hang bekapcsolva a játékban!
2. lépés: Megölöd Borov-ot (fekete kapucnis csávó, csak hogy el ne téveszd, a folyósó végén tartózkodik).
3. lépés: Amikor átkutatod Borov hulláját, hallanod kell egy pittyenést (ezért kell, hogy bekapcsolva legyen a hang), ez azt jelzi, hogy hozzád szól a Csapos, hogy jó munka Marked One, megszerezted a kulcsot, most már mehetsz a laborba, vagy pedig a másik verzió: Hallasz egy pittyenést, és megjelenik a képernyőn, hogy get out of the bandit base. Pittyenésnek mindenképp kell lennie, mert ez jelzi azt, hogy kész a küldetés.
Ha pedig nincs se pittyenés se semmi, akkor bizony bugos a játék, és nem tudsz továbbmenni (jelzem, én patch nélkül toltam végig 3× és semmi gond nem volt).
Remélem, hogy segíthettem.
-
nike_
addikt
-
nike_
addikt
Érdekes, a Duty-nál mindig vannak küldetések, ezért ott könnyebb havernak lenni.
Viszont Duty még mindig nem vagyok
-
nike_
addikt
Hogy lehet a freedomhoz csatlakozni? Mindent megcsinálok, és mégis semlegesek
Ja, meg még egy kérdés: Amikor a hadiraktáraknál vagyok, Lukash ad egy küldit, hogy öljem meg a kémet, de csak akkor amikor már kihívja az ügynökét (előtte ne is lássam, csak tudjam hol van). Oké, elmegyek a tanyához, elbújok az egyik ilyen raklapos cucc mögé, lámpa lekapcs, és egyszer csak csávókám elkezd járkálni a tanyán. Várok 1 órát, egyszer csak kiírja, hogy elb*sztam a küldit, öljem meg az ÜGYNÖKÖT (akit azt se tudom hol van). Meglátott, vagy mi?
Ezzel szarakodtam vagy 20×, egyszer csak meguntam, és most X16-nál vagyok (tudniillik rookie-ként mentem a freedomokhoz, akkor amikor az X18-ba kellett menni)
-
nike_
addikt
Végigvittem a játékot a legjobb befejezésen!
A vége már nagyon nehéz volt, szerintem kb. 60-70-szer meghaltam összesen. Na meg a földre se lehetett lemenni, mert akkor mindig fájdalmai vannak a csávónak
Meg a végén folyamatosan teleportálták a monolithokat a teleporthoz.
-
nike_
addikt
válasz
Csiborbogár #5219 üzenetére
Igen, ilyen van, hogy lelősz egyet, de utána barátok.
Nem tudom ez mi lehet, ehhez ott kéne lennem
-
nike_
addikt
Most Pripjatyban járok, és a játék olyan hibaüzenettel lépett ki, hogy bugot észlelt.
Beszarás...
-
nike_
addikt
válasz
Csiborbogár #5207 üzenetére
Beszéltél a Duty bázis bejáratánál levő őrrel?
Vagy esetleg lőttél valamikor a Duty bázison? Mert akkor onnantól kiutálnak.
-
nike_
addikt
válasz
remington2 #5197 üzenetére
Semmi gond
-
nike_
addikt
válasz
remington2 #5195 üzenetére
Rostok az ahol a Bar van
Csak Bar-nak írja, de pl. ha megnézed az oda vezető kapukat, mind azt írja, hogy: To Rostok
-
nike_
addikt
Csak hogy ne keverjük össze:
X18: Az a labor, ami Dark Valley-ben van.. 2 db számzáras ajtó, a dokumentumok egy szobában vannak az emeleten a kontrol panelek mellett.
X16: Yantar-i labor - Le kell kapcsolni 3db kapcsolót egy teremben, aztán áramtalanítani még egy kapcsolóval. Ghostnál vannak a dokumentumok és egy speckó ruha, földalatti alagúton át kell kijutni.
X10: Agyperzselő (Brain Scorcher) - Red Forestben van - Az agyperzselőt kell lekapcsolni, egy vasúti kocsin keresztül kell lemenni a laborhoz. Az agyperzselő lekapcsolása után jön a múvi a kívánság gerenálóról.
-
nike_
addikt
Nekem mostanában azt csinálja, hogy megáll az egér. A játék nem fagy be, a növények mozognak stb, de az egér beröccen. Kicsit meg kell igazítanom, felemelni stb. és utána jó.
-
nike_
addikt
válasz
remington2 #5078 üzenetére
Ezért kell leölni mindet
-
nike_
addikt
Na, egész jól haladok..
Most megyek be az X18-ba (Dark Valley). Amúgy, nekem a csávó, akitől vettem volna a Gauss-t, bement és nem jött ki, hanem szépen leült a tűzhöz és elkezdett beszélgetni. Na mondom a k*rva száját, megöltem az őrt, és lelőttem mindenkit..
De Gauss-t sehol nem találtam.
-
nike_
addikt
Basszus, nem bírok végigjutni az 1. küldetésen..
Mindig lelőnek a banditák. Itt azért nem olyan mint mondjuk Chernobyl NPP-ben, hogy van egy rakat medkitem meg minden, és egyszerűen csak hozzányúlok ha megsebesültem..
-
nike_
addikt
válasz
remington2 #4970 üzenetére
Ilyen nekem is volt már többször is.
Sőt, olyan is volt, hogy csinált egy autosave-et -100% életnél
Be akartam tölteni és bumm kidobott a főmenübe
p.s: Patch nélkül vittem végig.
-
nike_
addikt
Hallottam már olyanról is, hogy a befejezésnél vagy elfogadod vagy elutasítod. Ha elutasítod, akkor teleportálnak egy szeméttelepre, ahol emberekkel kell küzdened folyamatosan. Na azt hiszem az a legjobb befejezés.
Lehet végigviszem még egyszer.
Szerintem jó játék. Magyarítást honnan lehet leszedni hozzá? A #1 hsz-ben levő nem jó.
-
nike_
addikt
Végre, kipörgettem!
Aranyeső vége lett (56000 RU-m volt), már beszartam hogy csak egy kis szaros rozsdás csavart ad ide, de jó lett
-
nike_
addikt
Eljutottam Chernobylba..
Nem semmi. Úgy érzem még csak most jön a neheze, pedi Pripjatyban már megszenvedtem a snorkokkal.
-
nike_
addikt
Na meg is van, meg találtam egy frappáns kis végigjátszást, jó lesz ez..
-
nike_
addikt
Tyúú, nehéz bejutni a Brain Scorcherhez..
Nem tudná megmutatni valaki valami képen esetleg, hogy hol kell pontosan lemenni a control bunkerhez? Már itt szenvedek ezzel egy órája, menni nem nagyon tudok, mert a mesterlövész csak engem lő (1-szer leszedtem már, de akkor a monolithok lőttek le), meg a monolithok is folyamatosan jönnek a bejárathoz...
Szóval valaki meg tudja muutatni? Nagy szükségem lenne rá. Köszönöm.
-
nike_
addikt
Nekem meg olyan bug van a játékban, hogy megyek, és egyszer csak pár másodpercig megáll a kép. Utána jó.
-
nike_
addikt
Ok, köszi!
-
nike_
addikt
Sziasztok!
Van az a küldetés, amit Voronin ad, hogy menjek el a Freedom bázisra (tudniillik félig Freedom vagyok), keressem meg a szakácsot, beszéljek vele, keressem meg a Bulldog 6-ot (
), és vigyem el Voroninnak. Na most, megtalálom a szakácsot, minden kérdést megkérdezek, pofázok neki 1 órát, és mégse sikeres a küldetés (az, hogy találd meg és beszélj vele), sőt erről a Bulldog 6-ról se tudok meg semmit tőle (azt se tudom mi az). Ha meg megölöm, akkor megbukott az egész.
Mit csináljak?
-
nike_
addikt
válasz
- = Zk = - #4759 üzenetére
Ja, tehát úgy kell lelőni, mint az embert. Hogy még fetreng (
). De akkor elvileg nem is lehet felvenni a cuccait, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobil flották
- E-roller topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen egeret válasszak?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- JBL Tour One M2 - Champagne
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest