- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
Hirdetés
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
ricsy888 #4515 üzenetére
Elvileg ugyanúgy működnie kell, hisz leginkább az számít, hogy hányas verziószámú patch volt telepítve a gaméra amikor a mentések készűltek. ( Ill., hogy az újonnan telepített játékon hányas lesz...) Most az, hogy te a gamét átteszed Vistára az nem befolyásol semmit ilyen szempontból. Nálam úgy is ment a game, amikor még az XP és a Vista egyszerre volt a gépen, hogy az XP-re telepített játékot Vista alól indítottam ( tehát vistára eleve fel sem volt telepítve ) és a mentéseket ott is tudta olvasni ( miután átmásoltam a Vista megfelelő könyvtáraiba, természetesen..) .
Szal nem lesz gond a mentésekkel a Vista alatt sem. -
Bencom ™
őstag
válasz
ricsy888 #4340 üzenetére
A freedomos sniperek közül asszem 2 vagy 3 is ezt használja, illetve a red forestban lesz még belőle pár, meg úgy általában a monolithosok is használják (de csak red forestban, prijatyiban és CNPP-ben már gauss-t használnak helyette)
Vino: igen a military suit annyiban jobb, hogy lehet benne sprintelni, de amúgy van annyira jó mint az exó, csak nincs olyan jó teherbírása.
-
Bencom ™
őstag
válasz
ricsy888 #4334 üzenetére
a fegyverek nem vándorolnak... a freedom HQ-n találtad? az még ott lesz. Amúgy ha nem tűnt volna fel, nyomjelző lövedéket használ a vintar, tehát a távcsőben látszik, ahogy esik, és ez MINDEN távcsöves fegyvernél így van, kicsit a feje fölé kell célozni nagy messzeségben, de ha az első nem is oda talál, a következőnél már látod, mennyivel kell fölé célozni. Nem egy eget rengető dolog.
-
Bencom ™
őstag
válasz
ricsy888 #4331 üzenetére
hát párszor már belinkeltem azt a honlapot: http://stalker.heroesradio.com/
Amúgy én vintarral mentem (amit most mindenki fikáz hogy milyen szar fegyver
) és mondhatni esélyük sem volt... sniperekkel kezdtem, elmentem a kapuig, ott szedtem ki őket, aztán a legközelebbi toronyba fel, onnan mindenki mást leírtottam akit lehetett, persze aki épület túloldalán volt, vagy épületben azt nem tudtam, és mire lemásztam, már beértek a duty-s "haverok" is, a többit közösen megoldottuk
-
Bencom ™
őstag
-
Bencom ™
őstag
válasz
ricsy888 #4297 üzenetére
1.0006-ig.
Változik. Egész sokban: többfajta lény, kevesebb bug, stb... de ha durván meg akarod változtatni, akkor OL mod, attól brutális lesz a gameAmúgy meg ha jó befejetést akarsz, akkor kerüld el a monolithot (mm a wish grantert) és ha valaki aki zöld kérdez tőled valamit, akkor utasítsd el
(remélem sikerült nem_spolieresen leírni
)
-
rup1u5
nagyúr
válasz
ricsy888 #2069 üzenetére
akkor szerencsém van. kétszer toltam végig patch nélkül. most elkezdtem az 1.04-es patch-el de nem tetszik, hogy gyorsan amortizálódnak a rucik így újratelepítettem patch nélkül. föltettem hozzá a realism mod 2.0-át és mindent felbaszarintottam maxra. besz@rás jól néz így ki. első két végigjátszásomat még egy 7800Gt-vel nyomtam de az nem bírta a full dinamic light-ot. akkor megfogadtam, hogy ha upgrade-eltem végigtolom újra maxon.
amúgy használja elméletileg a két magot. néztem játék közben a task manager-rel az egyes magok terhelését de már nem emlékszem a konkrét eloszlásra. meg fogom nézni megint ha odáig jutok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -50% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest